Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8451) PR0JECTNR56


PR0JECTNR56
addikt

Ikoku Meiro No Croisée

Na végre sikerült befejeznem. Nagyon tetszett a történet, rendkívül jók a karakterek is, ennek fényében hasonló színvonalat várok el a közeljövőben megjelenő extra részektől is. Egyetlen hibájának azt tudnám felróni, hogy (nekem) rövid volt és a bizonyos történeti szálakat jobban is kibonthatnának (bár ez még a későbbi részekben megtörténhet). A sorozatról már korábban írtam, úgyhogy következzen a végső értékelés.

9/10

(#8452) Synthwave válasza Archanon (#8448) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Csak kicsit. ;]

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#8453) Archanon


Archanon
őstag

Na, hogy Bleach mellett mások is legyenek, én is beszállok. :P

________

Great Teacher Onizuka:

................... Kötelező mindenkinek, aki még nem látta! Kegyetlenül jó. Őrült egy vígjáték, tényleg csak ajánlani tudom.
Remek, bár kicsit egyszerű történet, irtózatos poénok, szépen kidolgozott karakterek (a többség), és az őrültség mellett azért komoly dolgok is vannak. Nekem nagyon tetszett a párosítás. Talán némileg veszített az életszagúságából, hogy Onizuka gyakorlatilag Super(mázlista)man, de ettől függetlenül az animetörténelem egyik kedvenc karakterévé vált számomra. :P Meg azok a fejek....

:C

Kicsit oldschool volt a grafika korához képest is (láttam már szebbet, pl. NGE, pedig sok évvel korábbi), viszont maga a rajzstílus és a karakterdizájn (a kicsit amorf lányoktól eltekintve) nagyon tetszett. A zene szintén állat. Soundtrack már lent is van, széjjel fogom hallgatni. :)) Az openingek a Denpa Onna OP után a legjobb animációval rendelkeznek, amivel valaha találkoztam, és nem utolsó sorban jó a zenéjük is. A sorozat maga nagyon jól kezdődött, majd később talán kicsit elültek a poénok, 'problémák', de én cseppet sem unatkoztam egy résznél sem.

A történet "befejezését" illetően elég kétesre sikeredett... na ez az, amit én máshogy képzeltem volna el, meg eléggé folytatásért kiált(ana).

SPOILER
                                                                                                                                            Pl. Fuyutsuki és Onizuka kapcsolata sem bontakozott ki még annyira, valamennyire romantikusabb befejezést vártam, viszont az meg nem illett volna Onizukához. Meg ez az utolsó 2-3 képkocka, omg. No, maradt néhány elvarratlan szál, de sebaj. Ahogy kezdődött, úgy is lett vége. Őrülten. Talán jobb is így.

Igazából azt sajnálom a legjobban, hogy a végére értem. Viszont ez az, amire azt mondom, hogy az apróbb hibái ellenére majdnem mestermunka. :K [9.5/10], MAL-on ez ugye 10.

~Yoroshiku! ,,|,,

[ Szerkesztve ]

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

(#8454) hoffman_ válasza Dluinet (#8450) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Mit nem értesz azon, hogy első? :DDD

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#8455) Psych0 válasza hoffman_ (#8454) üzenetére


Psych0
őstag


[ Szerkesztve ]

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#8456) Móci


Móci
addikt

No látom megint mindenkit elkapott a sónen szellem, ideje megmenti a népet. :DDD

[ Szerkesztve ]

"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."

(#8457) bandiras2 válasza Móci (#8456) üzenetére


bandiras2
senior tag

Support with artillery strike
[link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link]

[ Szerkesztve ]

A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Freedmann

(#8458) Synthwave válasza Móci (#8456) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Tetszik az art. Miből is van?

mod: Ja igen, Guilty Crown. Ami külsőségekre eddig is tetszett. A nézéssel azért megvárom a befejező epizódot.

[ Szerkesztve ]

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#8459) Móci válasza Synthwave (#8458) üzenetére


Móci
addikt

Guilty Crown. Érdekes egy sorozat, bár inkább lehetne néha fosnak mondani. Ettől függetlenül szerintem lesz még benne pár meglepetés.

"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."

(#8460) Synthwave válasza Móci (#8459) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Mire megírtad a választ, én is rájöttem (megnyitottam a képet és a filenév elárulta). :DDD

Az első epizód elején a zene (és ének) és az art azért igencsak kellemesen érintett. :B Majd meglátjuk, mi sül ki belőle.

[ Szerkesztve ]

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#8461) #59620352


#59620352
törölt tag

Ao no Exorcist

Egy shonen fight anime amit sok lány ismerősöm imád, és én is rászántam magam. Kedvencemmé vált!! Olyan izgalmas, majd ki esett a szemem:D Dráma is van benne elég jófajta, meg sok csavar, az őrültjó harcokhoz passzoló faja zenék úgy megteremtik a hangulatot hogy az nem igaz. A kerakterek mind szerethetők. (Shura nagyon vagány xP) Pár nap alatt végeztem vele, AA vezetőinek is a kedvence lett. Szedjétek, nézzétek, te is ownFate, te shonen ellenes! :DDD

[ Szerkesztve ]

(#8462) PR0JECTNR56


PR0JECTNR56
addikt

Great Teacher Onizuka

Mivel tegnap kémia zh-ra készültem hamar megtelt a kis hócipőm, úgyhogy megnéztem egy részt. Aztán még 6-ot. :D Elképeszt Onizuka mekkora forma már úristen. A fejek amiket meg vág arra nincsenek szavak. :DDD
A történet is tetszik, Onizuka meg akkora kedvenc karakter mint a ház.

(#8463) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Na mivel van pár rész már Fate/Zero-ból, úgy döntöttem elkezdem újra a Fate/Stay night-ot. :) Úgy emlékszem jó kis sorozat volt. :)

Hja és Gundam Seed vakulásig még mindig.

Live-Die-Respawn

(#8464) Crystalheart válasza PR0JECTNR56 (#8462) üzenetére


Crystalheart
senior tag

Aki megnézi az Onizukát, annak szinte kivédhetetlenül az egyik kedvenc karakterévé válik. :DDD Atyaég, röhögök, ha csak visszagondolok. :DDD

______________________

Én most a Shigofumit (+ special) néztem meg.

Misztikus, filozofikus dráma, nekem igazán tetszett. Túlvilági postások, akik tiszta érzésű (szeretet, gyűlölet) holt lelkek utolsó üzenetét, egy levelet kézbesítenek a még élőknek. Nagyon érdekes volt, mint hatottak ezek az üzenetek a földi döntésekre, pedig ez (szinte) csak a körítés. Az alapötlet élőszereplős sorozathoz is kiváló volna. A sorozat első felében olyasmi volt a koncepció, mint a Szellemekkel suttogónak: epizodikus történetek, néha több részre húzva egy-egy sztorit, a fő szál lassú bevezetésével. A második felében jobban koncentráltak a fő szálra, mondjuk én nem bántam volna, ha közbeiktatnak még több epizódot, mert végül kicsit rövidnek is éreztem.

A karakterek érdekesek, a fő karakterek háromdimenziósak, és még az epizódok szereplői is valósnak, élőnek tűnnek, indíttatásaik és lelki nyomoraik megérthetőek, még ha nem is értünk egyet velük. A válságok, amiket ezek a levelek felszínre hoznak, pedig igazán kemények, a szó szoros értelmében, emberiek és gyarlósággal töltöttek. Bár más hasonlót még nem láttam, de azt írják sokan, hogy a hasonló témájú sorozatok közül ez emeli ki a leginkább.

A grafika mai szintű, nem túl rikító, egy átlagos várost tár elénk, többnyire átlagos emberekkel - már ami animében átlagosnak mondható, ugyebár. :) Ekképp a karakterdizájn talán kicsit sablonkövető, de tűréshatáron belül.

Sok a belső vágás és a jelenet közbeni, sőt, beszéd közbeni vágás, látszik, hogy minden szót és mimikát a céljának megfelelően próbáltak kiemelni.

A special egy kicsit ült ehhez képest, de jó, hogy van, mert szépen levezeti a történetet.

[ Szerkesztve ]

(#8465) Máté94 válasza #59620352 (#8461) üzenetére


Máté94
addikt

Izgalmas...HOL?
Csavar...HOL?

Szerintem nagyon elbaszták, főleg a végét. Igen, nem szeretem a shouneneket...

(#8466) Darth_Revan válasza Máté94 (#8465) üzenetére


Darth_Revan
veterán

Eleje jó volt, de a végét szerintem is elqrták nagyon, olyan érzésem volt, mintha sietniük kellett volna.

(#8467) Máté94 válasza Darth_Revan (#8466) üzenetére


Máté94
addikt

Nekem nem nagyon jött be maga a történet, Rin 12 egytucat szereplő volt... innentől kezdve csak azért néztem végig, mert belekezdtem. :)

(#8468) bozont válasza Máté94 (#8467) üzenetére


bozont
veterán

Egyszer nézhető darab, semmi extra. Kicsit sok volt benne az üresjárat, tehettek volna bele kicsit több harcot. Ja és persze ez sincs teljesen befejezve, lezárva.

(#8469) Móci válasza #59620352 (#8461) üzenetére


Móci
addikt

Töröltem a fenébe, bánom, hogy belekezdtem. Néha akadt egy-egy mozgalmasabb pillanat, de olyan volt, mintha fillert néztem volna a fillerben.
Jobbra számítottam, de nekem nagy csalódás lett.

"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."

(#8470) #59620352


#59620352
törölt tag

azta kuva:D ennyire nem tetszett senkinek? érdekes. megint kiderült hogy nincs 2 ugyanolyan animerajongó

[ Szerkesztve ]

(#8471) Máté94 válasza #59620352 (#8470) üzenetére


Máté94
addikt

Nem láttál még eleget... :))

Mondjuk Guilty Crown is "hasonló" szereplőre épít, de ott a világ, a történet kárpótol. :)

[ Szerkesztve ]

(#8472) Móci válasza Máté94 (#8471) üzenetére


Móci
addikt

Az is egy határ sz*r, de lassan kezd valami formája lenni. Lassan.
Én nézem, reménykedve, hogy valami tényleg jót hoznak ki, ha már a szereplőket szépen szívatják, pláne azt a nyomorék senkiházi főhőst. :D
Ayase és Tsugumi talán az egyik (ha nem két) nagy ok, amiért még nézem.

"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."

(#8473) #59620352


#59620352
törölt tag

Gosick-ről mi a véleményetek? Az is sok embernek tetsző darab, és sztem elég izgi, így az első 3 rész után.

(#8474) Móci válasza #59620352 (#8473) üzenetére


Móci
addikt

Az nekem tetszett. Victorica/Victorique (ki hogy szereti) maximálisan szerethető, szép helyszínek, izgalmas történetek...
Szóval nézd, nem lesz az rossz!

"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."

(#8475) Crystalheart válasza #59620352 (#8473) üzenetére


Crystalheart
senior tag

Kifejezetten ajánlott, az a véleményem. :)

(#8476) Máté94 válasza #59620352 (#8473) üzenetére


Máté94
addikt

Szeressük! Detektívesdi miatt meg főleg. :)

(#8477) #59620352


#59620352
törölt tag

nah legalább ebben pozitívak a vélemények, Gosickba.
Egyébként haverom egyik kedvence azért gondoltam rá, hogy megnézem xP

Az a helyzet én még éretlen vagyok azért tetszenek az ilyen shonenek valószínűleg mint a Ao no Exorcist.

[ Szerkesztve ]

(#8478) Synthwave válasza #59620352 (#8473) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Ásít <333, prüszköl <333, görög a földön <33, cukorkával / sütivel / csokival lekenyerezhető. <33 Must see. :D

[ Szerkesztve ]

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#8479) Móci válasza #59620352 (#8477) üzenetére


Móci
addikt

Én anno a Bleach-el kezdtem 2005-ben. Anno haver adott egy dvd-t, hogy lessem meg, mivel megkérdeztem tőlük, hogy mi a túróról beszélnek már állandóan szünetben.
Lövésem nem volt az animéről, de majdnem ledaráltam 25 részt, mert annyira tetszett. Szép sorjában jött a többi sorozat, aztán ahogy többet látott az ember, változott a véleménye, úgy kopott ki nálam például a shounen. Néztem még pár évig a Bleach-et, aztán abbahagytam, mert ráuntam. Ez van.

"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."

(#8480) #59620352 válasza Synthwave (#8478) üzenetére


#59620352
törölt tag

Egyem a kis lábait:D
Amúgy ez ott egy Inkubátor?:D Hogy kerül az oda?:D

Móci: jah hát nálam is ki fog kopni úgy ahogy a tinikorom is lassan, kitudja, WoW-al is úgy voltam hogy 40 évesen is zúzni fogom, oszt közbe leszoktam róla hála az égnek! 50 000ft ment el rá.

[ Szerkesztve ]

(#8481) Móci válasza Synthwave (#8478) üzenetére


Móci
addikt

"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."

(#8482) Synthwave válasza Móci (#8481) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

?

A gelbooru nem szeresse a hotlinket.

viktor900: Ez lesz a rejtély majd az OVA-ban. :D

[ Szerkesztve ]

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#8483) Móci válasza Synthwave (#8482) üzenetére


Móci
addikt

A fene, nekem szépen betölti.

Akkor [link]!

"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."

(#8484) Archanon válasza #59620352 (#8477) üzenetére


Archanon
őstag

A Gosick olyan, hogy az is biztos a kedvenceddé válik az összes többi mellett, csak annyi különbséggel, hogy ez esetben nem fogok csodálkozni. :))

#[oWn]f4te: :R
Emlékszem, hogy engem az elején kicsit bosszantott a viselkedése (illetve a túl nagynak tűnő egoja), de így visszagondolva ő is tsundere valamennyire, valószínűleg ez volt a zavaró dolog. Talán ő volt az első direkt tsundere karakter, akibe belebotlottam, épp csak megismerkedtem ezzel is: ilyen is van. Egyébiránt hipercukiság (juj, ilyet írok... én!!), top 10 kedvenc karakterbe benne van. :)

Amúgy mi ez a "Madsick" (Madoka+Gosick) fan kép? :DDD Utálom azokat a kis fehér izéket.
(#8482): :C

[ Szerkesztve ]

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

(#8485) Máté94 válasza Synthwave (#8478) üzenetére


Máté94
addikt

Kyuubey-t sütve, véresen kérem. A kutyámnak ízleni fog. Még nem döntöttem el, hogy ki lesz az Év gonosztevője, de ő is esélyes. :)

(#8486) Crystalheart válasza Máté94 (#8485) üzenetére


Crystalheart
senior tag

Kyuubeyre huzamosabb ideig kellett volna vadászni - ha mindig új testet kap, akkor kimeríthetetlen nyúlpecsenye. :DDD

(#8487) Máté94


Máté94
addikt

Kono bango ni wa Guran no Suponsa no teikyo de okurishimasu.

;]

(#8488) Máté94 válasza Crystalheart (#8486) üzenetére


Máté94
addikt

Csak az a baj, hogy felfalja magát... :)

(#8489) #59620352 válasza Archanon (#8484) üzenetére


#59620352
törölt tag

aszonygya "csak azon nem fogok csodálkozni" :D

amúgy meg kyuubey nagy arc sztem:D kemény volt, attól eltekintve hogy egy plüssállat imitátor:D A hangját is bírtam nagyon, de jah végtelen nyúlpecsenye, akárhányszor lelőheted xP

(#8490) Máté94


Máté94
addikt

Na, asszongya... Ebben az évadban egyre több a "meleg" mellékszereplő. :DDD

(#8491) phanzetomox válasza Máté94 (#8490) üzenetére


phanzetomox
őstag

Haladnak a korral :P

(#8493) Archanon


Archanon
őstag

Hatsukoi Limited (+Specials):

Röviden az alapkoncepció: teljesen hétköznapi 14-16 éves tinik első "szerelmi bonyodalmai" (természetesen emögött más is van, de hadd ne lőjem le), igényes, egyáltalán nem giccses körítésben. Nekem tetszett, viszont mivel "több szálon" futott a történet (amik azért kapcsolódtak egymáshoz, nem is kicsit), keveselltem ezt a 12 részt, ennyi szereplőre bőven ráfért volna mondjuk dupla ennyi. A végét emiatt kicsit összecsapottnak érzem, nem ismerhettem meg több szereplő indíttatásait rendesen, stb. Ennek ellenére mindenkinek volt jellemfejlődése, valakinek kicsi, volt akinek "óriási", szerintem szépen meg lett ez is oldva. Lágy, kellemes zene, és gyönyörű art jellemzi még a sorozatot. Bevallom, ennyire szép karakterdizájnt én még nem láttam, nagyon bejövős az egész, a színvilág, a környezet (mondjuk ez az időnkénti "környezet elfehérítése" dolog annyira nem jött be). Hasonló színvilággal talán az Aoi Hana-ban találkoztam.

Az arton kívül amúgy semmi igazán kiemelkedő nincs benne, de aki egy mulatságos, aranyos love story-t szeretne végignézni, igényes, nem eltúlzott ecchivel (nekem ennél több nem is kell), annak bátran tudom ajánlani. Love story-nak ha nem is tökéletes, de nagyon jó. :) A 6 résznyi, összesen kb 20-25 percnyi special epizódok meg egy új szereplőt mutatnak be. Ez is aranyos volt, de semmi egyéb (egy hangyányival talán több ecchi).

Összességében számomra: [7/10] :K

ui.: Koyoi hangja meg K-ON!-ból Yui, alias Toyosaki Aki. Egyből felismertem, pedig Koyoi "annyira" nem fogyatékos, mint Yui. Halálos ez a szinkronhang... :C

[ Szerkesztve ]

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

(#8494) Synthwave válasza Archanon (#8493) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Hatsukoi Limited-et szeressük.
Az art meg nem véletlenül olyan, amilyen; Kawashita Mizuki. :C
Nézd meg az Ichigo 100%-ot, az is tőle van.

És persze Koyoi ---> <333

(”おかえりなさい、チュチュちゃん。。。”)

:B

[ Szerkesztve ]

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#8495) Archanon válasza Synthwave (#8494) üzenetére


Archanon
őstag

Az is a listán van egy ideje, szóval egyszer arra is sor kerül. :)

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

(#8496) Ijk


Ijk
nagyúr

A gosick 10.5 (special)-hoz esetleg van valakinek angol vagy magyar felirata?

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#8497) Móci válasza Ijk (#8496) üzenetére


Móci
addikt

Ahhoz még angolt sem láttam, szóval várós a téma.

[ Szerkesztve ]

"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."

(#8498) Ijk válasza Móci (#8497) üzenetére


Ijk
nagyúr

Beleőrülök:O

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#8499) #59620352


#59620352
törölt tag

VAN VALAMI amin már jóideje töröm a fejecskémet, megkérdezek itt mindenkit.

Mi a véleményetek? Esetleg (ne adj isten) tapasztalatok?
A lolicon hentai-ok eltorzíthatják az ember szexuális beállítottságát a való életben is?
Csak mert én szeretem ezt a műfaj kombinációt, de a normál hentaiokat is. És élőben nem érdekelnek a kislányok, de vajon el lehet torzulni? Vagy csak ha mértéktelen valaki vele?:S

(Érdekes)
Olvastam Gyakorikerdeseken hogy egy srác belekezdett a Gravition-ba mert jók voltak a zenéi, aztán fél évig csak shounen-aikat nézett meg yaoit, mert valahogy rászokott. És heteróból CSŐBÚZA lett a valóságba. Jött is rá egy olyan komment: "Gratulálok ön elvégezte a homová tevő japcsi videótanfolyamunkat" :D

Jah és ezt nagyon titokba tartom, nehogy vki megtudja a szoc körömből, mert elterjed és én leszek a város pedója:D

(#8500) Máté94 válasza #59620352 (#8499) üzenetére


Máté94
addikt

Az FB-s profilképed után valahogy nem értem ezeket a "idióta" kérdéseket. Vagy rossz embert néztem. Mert olyan kérdések ezek, amire én valami szemüveges, kancsal nerd jut eszembe. Vagy csak hihetetlenül naiv vagy. :)

Ha valakinek eltorzítja, az meg is érdemli, normális(!) emberre nincs hatással. Szerintem. De nézd meg mi lett ownFate-el, na olyan ne legyél. :DDD :))

Gyakorikerdesek... 99% kamu... téma lezárva.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.