Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
válasz t72killer #39249 üzenetére
Kib@szott Milton Keynest +UK-t ahogy van eddig is utaltam...ez sokat segit a helyzeten.
A vicc, hogy epp 1-2 napja mar azon voltam, hogy a f@szom fogja behordani a draga powertools-okat...de szerencsemre behoztam megis.
Igy van egy doboznyi cuccom...es ennyi...minden masom odavanAmi talan a legjobban faj az a lanyaimnak a keszuloben levo babahaz.
Csak faanyag volt meg egy csomo kiegeszito, de megis......
-
callmeakos
veterán
Winter Wonderland idén keményen tolja. Peak időre már 7.50et kér a belépőre, és akkor még nem is csináltál és vagy ettél semmit. És tekintve, hogy azért költesz, hogy pénzt költhess, azért picit pofátlan már. Pláne, hogy minden ugyanolyan mint tavaly.
All→M8
-
t72killer
titán
válasz callmeakos #39257 üzenetére
Tavaly és tavalyelőtt mennyi volt?
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
válasz callmeakos #39260 üzenetére
Akkor ez még istenes emelés. Bármerre nézel ebben az országban, az ingatlanok kivételével nemsokmindent fogsz találni, ami az elmúlt 2 évben kevesebb, mint 20-30%-ot drágult - átlagnak meg jó lesz a 40+%.
[ Szerkesztve ]
-
Snoop-y
veterán
válasz t72killer #39261 üzenetére
Amint lecseng az el kell adnom mert nem tudom fizetni a hitelt szeria az ingatlanok ara elkezd majd emelkedni.
Vegul csak igaza lesz a csokanak aki brexit utanra 30% rent emelkedest josolt (a joslat brexit szavazas utan tortent)
Anno £1200 volt havonta egy olyan haz mint a mienk most £1650-ert van kiadva…
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
t72killer
titán
válasz Snoop-y #39264 üzenetére
Fontban mérve persze, csak pl a chf-hez mérve máris gyengült 10%-ot a font és fog ez még rohadni, hisz pont ez a papírpénz lényege - főleg ha friss 🐖💩keménységű gazdaság áll mögötte.
Hosszútávon pedig a demográfia mondja meg hová mennek az ingatlanárak. Egyelőre persze felvesszük a száhel és közel kelet legyártott emberállományát, de ott is "vészesen" csökken a fertilitás.[ Szerkesztve ]
-
instantwater
addikt
válasz callmeakos #39257 üzenetére
Ennek tetejébe még az árusoktól is lehúznak egy csomó pénzt, amit persze a végén a kedves vásárló fizet ki.
Én nem is szeretem már ezeket a karácsonyi vásárokat.
Hatalmas tömeg van, meg sem lehet moccanni, és a legtöbb cucc a neten is kapható, jóvan olcsóbban.Hidegben lökdösődni, egyes helyeken még belépőt is fizetni, peak-time felárat fizetni.
Kösz nem.
-
instantwater
addikt
válasz Snoop-y #39264 üzenetére
London talán jobban tartja magát, de itt vidéken azt látom, hogy nyár végére elérték a maximumot az árak és a rentek, és most mindenki szépen lassan araszol lefelé az árral.
Miközben a fizetések LEFELÉ mennek, ki fog venni 5%-ra 3-500 ezres ingatlant, főleg úgy hogy már egyik statisztika sem tagadja, hogy elindultak lefelé?
Kiváncsi vagyok, hogy kiből lehet itt még ennél is magasabb árakat kipréselni.
Bár talán a rentek jobban tudnak emelkedni, hiszen, ha hitelt nem kap az illető, akkor is valahol lakni kell.
Kiváncsi vagyok, mit hoz a következő 1 év.
-
Devid_81
félisten
válasz instantwater #39266 üzenetére
Allitolag probalnak majd segiteni, kivancsi leszek en arra, de egy probat meger.
...
-
moleculez
veterán
válasz instantwater #39267 üzenetére
UK, tele van vele YT (search: cat converter stealing UK)
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
instantwater
addikt
válasz moleculez #39273 üzenetére
Igen, sajnos létezik.
Ki a vásárlói köre ezeknek a bandáknak?Laikusként azt gondolnám, hogy egy katalizátor élettartama soksok ezer mérföld és soksok év.
Itt angliában pedig nem jellemzőek a kivénhedt roncsok amikbe új katalizátor kell.Vagy keletre viszik eladni?
Vagy egyszerűen csak ez egy öngerjesztő folyamat ahol a kilopott katalizátorok helyett eladnak a megkárosított tulajdonosoknak egy máshonnan kilopottat?
[ Szerkesztve ]
-
rgqjx
aktív tag
A benne lévő ritka fémek értéke az utóbbi években magas.
-
őstag
válasz instantwater #39275 üzenetére
Párom dolgozott a VPS-Evander-nek. Biztosítókkal voltak szerződve, és hát betörések után kellett biztosítani a helyszínt. Vagyis balesetek után is, de a betörések voltak a leginkább jellemzőek. De olyan dolgok, hogy én alig hittem el. Fényes nappal 1 utcában 4 házba törtek be. Valamikor otthon volt a tulaj is, kést tettek a nyakához, hogy hol a széf. Valakinél betörtek és csak az autó kulcsokat keresték. Industrial részen kivágták a roller shuttert, majd szétverték a laminált biztonsági üveget és kipakolták teljesen.Egy tool station volt. Nagyon sokszor panaszkodtak a károsultak, hogy a rendőrség ki sem jön Fúú mennyi ilyen volt, de utálta csinálni a párom. Este 11 órakkor elküldték Brixton Hill-be, mert a William Hill üvegét beverték a szinesbőrűek, mert elbukták a pénzüket. Na oda be se ment a párom, mert mondta, hogy ő ki nem száll police assist nélkül. Meg ugye álltalában rajta vezették le az idegességüket az emberek
-
t72killer
titán
-
G.Zs.
senior tag
válasz instantwater #39275 üzenetére
Amikor egy rozsdás csődarab többet ér, mint az autód: [link]
Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?
-
moleculez
veterán
válasz fojtviki #39277 üzenetére
Semmmmmi…. rendőrség megcsinálja a kötelező papírmunkát azt kész. Hogy ne zavarják meg őket ebben, ha véletlen van cctv vagy dash cam akkor azt nem veszik figyelembe mert nincs az illetőn sapka, ha meg van akkor azért. Gyak. vadnyugat van, és az emberek jóindulatán múlik hogy nincs apokalipszis.
Itt vidéken azért ez ennyire nem jellemző, van de jóval ritkább.
Most pl úgy alakult hogy az egyik customerem akinek vigyáztam a kutyájára az rájött hogy nem kell neki Így került hozzám egy maremma sheepdog (gyak. a kuvasz rokona)
Nagyszerű jelzőkutya, senkit nem enged be amíg nem hagyom jóvá Még puppy szóval csak 30kg de ha megnő lesz vagy 50-60 (kani), nem vicces ha nekiugrik az embernek. Amúgy nem harap, vagy támad (legalábbis eddig ) csak morog ugat, “jelen van”. Ha úgy van értékes perceket menthet az embernek. Arról nem beszélve hogy írtó cuki kis dög .Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Yeffy
veterán
válasz moleculez #39281 üzenetére
sogoromnak volt kuvasza, szerettem nagyon, meg a maremmarol is hallottam. szep mind a ketto, meg okos. sejtettem, h valahonnan rokon a ket fajta. nem birkóznék egyikkel sem.
csinos a kis krapek is, mit tervezel vele, megtartod? nem is ertem, mi a fasznak szerez be valaki kutyat, vagy barmilyen allatot, ha utana kidobja.
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
moleculez
veterán
Ellopta szívünk nagyon hamar, nem volt nagyon kérdés megtartjuk-e .
Long story short: újgazdag indiai sw engineer,( új építésű ház, ‘23-as Audi e-tron) 10 éves gyereke nagyon akart kutyát. Aztán senki nem tudta igazán sétáltatni mert húz mint a vonat, meg túl nagy lett, és még nőni fog. Olaszból hozatta (1200£ volt csak a kutya). Full pedigree, csak bejegyezve nincs. Namost ő fizetett nekem 500£ egyhetes bookingra mire eszébe jutott hogy nem bírnak vele. Szóval jah, nekem fizettek hogy kapjak 1 qrwadrága kutyát.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Yeffy
veterán
válasz moleculez #39285 üzenetére
ertheto, en is megtartanam, ha meg tudnam adni neki, amire szuksege van.
szep sztori amugy.mert húz mint a vonat, meg túl nagy lett, és még nőni fog
latom, itt is megvolt az alapos utananezes es a felelos merlegeles.[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Devid_81
félisten
válasz instantwater #39274 üzenetére
Adnak, de tipikusan egy mareknyi cuccot...minden mast oldjon meg a varazslo engineer...
Amikor interviewm volt mondtam nekik, hogy van szerszamom szo szerint mindenre.
Mondtak huhh az fasza, Ok adnak azert es hasznaljam nyugodtan azt is meg sajatot is.
Majd az en szerszamaimat megnezik okes-e azert (soha nem tortent meg)
Nah majd most kiderul, hogy mennyire szavahihetoek....
-
Snoop-y
veterán
válasz instantwater #39267 üzenetére
Walton on Thames ami azert eleg jo kornyeknek szamit.
[ Szerkesztve ]
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
t72killer
titán
Felétek mennyire mordor a levegő így télen? Mi tengerparton vagyunk, ennek ellenére így este már meg lehet fulladni, minden második csóri fával fűt . Ez is egy olyan téma, ami ideköltözésünkkor egyáltalán nem volt gond, csak azóta, mióta duplázódott-triplázódott a gáz ára.
-
instantwater
addikt
válasz fojtviki #39277 üzenetére
Ilyenkor hálát adok az égnek, hogy nem sima angol házban lakunk, hanem lakásban ahol pár ajtón át kell jönni, és 300 az egyhez az esélye a betörésnek.Viszont pár éve behalt a garázskapu, és boldog-boldogtalan flangálhatott a mélygarázsban.
Pár autót meg is dézsmáltak.Elvittek például görkorcsolyát az egyik kocsiból, aztán otthagyták egy másikban, mert abban érdekesebb dolog volt.
Persze az ügyből nem lett semmi, akkor még csak ál-kamerák voltak fenn.
Ma már van néhány igazi, de mit ér egy felvétel, ha úgysem találják meg az elkövetőt.
-
instantwater
addikt
válasz t72killer #39290 üzenetére
Betonszsungel közepén max az autókat érezni, de udvarra néz az össszes ablak, így szerencsére abból sem sokat kapunk.
A közeli házas rész 2 utcányira van, így nem érezni, mivel fűtenek.
A közeli waste incineratortól jobban parázok, mert bár nem büdös, de nem túl szép látvány a hatalmas füstölő kémény.
-
őstag
válasz instantwater #39292 üzenetére
Lakásokban is volt betörés bőven. Fúú, emlékszem, hogy nagyon utálta ezt a munkát Na meg ilyenek, egyedül odaküldték és make it safe. jahh persze :
-
őstag
válasz instantwater #39299 üzenetére
ÁÁ ezek csak sima tűzesetek voltak. Ő sem csinálta túl sokáig, mert nem volt jó az egész. Amikor az Everest becsődölt, akkor jött ez a munka, de borzalmas volt. Ellenben az Everest-tel, az viszont pénzben és munka minőségben is szuper volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest