Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
aero.
veterán
válasz callmeakos #19584 üzenetére
Mi köze ennek a személyihez?
-
aero.
veterán
válasz callmeakos #19615 üzenetére
Azt mondja felmondja a szerződést. Kérdem én milyen indokkal? Egy olyannal amit én nem is használok?
Lehet rendőrt hívni ilyen esetben, vagy hova forduljak? Már ha esetleg odáig fajul a dolog.A sütőnket meg a csapunkat 2 hónapja nem javították meg. A sütőre volt kint ember párszor de nem tudták megjavítani, érdekes szakemberek.
Ki hol néz amúgy házakat? Gumtree-n meg Zooplan van sok kamuhirdetés, a legtöbbje fel se veszi, basznak visszaírni, ezzel is televagyok.
[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
válasz callmeakos #19763 üzenetére
Agency-nek igazából nem sok köze van hozzá, hogy a landlord milyen kacatokat tart a saját területén.
Az viszont, hogy a landlord is szarik bele már nagyobb baj. Ha szépen kéritek párszor és azután sem hajlandó eltakarítani akkor érdemes felkeresni a területileg illetékes Citizens Advice Bureau-t és bejelenteni mint health and safety issue-t. Szintén érdemes lehet felkeresni a helyi councilt ez ügyben és bejelentést tenni. Mi Westminsterben lakunk úgyhogy nálunk ők az illetékesek.
Health and safety-t azért nagyon komolyan veszik és keményen megbhatják a landlordot.Egyébként mi is szívunk a landlordal. Szaudiak......gondolhatod. Hetek óta nincs fűtés és az így -1 -2 fokban nem túl kellemes. Még jó hogy van villany radiátor és 'all bills included' . Hónapok óta emailezünk nekik hogy kegyeskedjenek elküldeni a deposit schemehez a belépési kódot és a jelszavunkat ami szerződéskötéstől 30 napon belül kötelességük lenne de válaszra sem méltatnak....és a 20 nap lejár november 1-el....kecskebaszó szaudiak. ...nem kis pénzt fizetünk pedig nekik egy studioért a Pimliconál.
Szerencsére van jogász ismerős aki a parlamentben dolgozik és ő segít.....Why don't you knock it off with them negative waves!
-
rup1u5
nagyúr
válasz callmeakos #19777 üzenetére
Talan erdemesebb lenne egy masik alberletet keresni.
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
melon
tag
válasz callmeakos #19899 üzenetére
Nalunk minden oke, jol mukodik. Gondolom a hozzatok legkozelebbi exchange lehet problemas.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz callmeakos #19924 üzenetére
bankszamla nyitashoz jo pl a telefonszamla kivonat amit ugye nem kapsz bankszamla nelkul.
ez olyan magyaros picityoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
efge
aktív tag
válasz callmeakos #19924 üzenetére
szia, a kártyás személyi teljesen jó, egyenértékű az útlevéllel
A tűzfal a gyengék menedéke! A bátrak IEt használnak!
-
őstag
válasz callmeakos #19963 üzenetére
Nekem mindketto, erre csinalt mindkettot
-
őstag
válasz callmeakos #19991 üzenetére
Regebben lehetett utolag is kerni, de most volt valami valtozas. Nem olvastam el mi is az pontosan, valami balhe volt a poggyaszokkal Wizzair-nel. Szerintem biztos lehet hozzaadni meg.
-
tildy
nagyúr
válasz callmeakos #19991 üzenetére
Lehet hozzaadni, de 700 forinttal dragabb , ha nem a foglalaskor adod hozza.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz callmeakos #20022 üzenetére
Az attol fugg.
Esmeinnek erettsegije van csak, felsofokon ir es beszel angolul. Szoftvertesztelo, ennek megfelelo fizetesert."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Yeffy
veterán
-
Viszlát
addikt
válasz callmeakos #20849 üzenetére
Ha nem megy a hivatallal a dolog, akkor érdemes elnézni a helyi Citizen Advice Bureau-ba, ami egy ingyenes segítő szolgálat. Nem mindig tudnak, de volt már pozitív tapasztalat is, közvetlen számaik vannak minden hivatalhoz és szívesebben kommunikálnak velük az ügyintézők.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Mercutio_
félisten
válasz callmeakos #20849 üzenetére
A személyes ügyintézés nem lenne egyszerűbb?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
zsambek
aktív tag
válasz callmeakos #20867 üzenetére
Szia!
Ennel biztosabbat szerintem nem tudsz:
https://www.gov.uk/child-tax-credit/overview
Kellemes estet,
-
tildy
nagyúr
válasz callmeakos #20867 üzenetére
Van joguk, pl ha jobban keresel, mint ahogy "kene" .Nekunk pl egy kanyi vas nem fog jarni erre.
A poen, hogy akkor sem, mikor az osszes bevetel parom fizuja, meg az SMP meg a Children benefit lesz, a magam reszerol pl 6 hoonapig 600 fontot fogok kapni osszesen.... Hat nagyon jo.
Bezzeg aki minimalberes, annak a sejhaja ala toljaka housing benefitet, a mindenfele tax crediteket, meg sorolhatnam. Ugy , hogya vegen jobban jon ki, mint aki jobb keresetre van bejelentve[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
kmisi99
addikt
válasz callmeakos #21580 üzenetére
Jajj, az angol telefonálás engem is szétvitt idegileg. Itt valahogy nem megy olyan gördülékenyen. Nekem az NI pont nagyon jól ment midnent lehetett érteni amit a nő mond, persze párszor vissza lett kérdezve. De amint mukára került a sor hívom az agency-t a nő kb makog valamit egy épeszű angol szót nem mondott, vissza kérdezek mit mondott? Erre ő sorry your english don't enough for the xy company, sorry. És lerakta. De még volt egy pár szerencsétlenebb hívás ahol nem sikerült megértenünk egymást pláne vidéken ahol nagy a tájszólás.
-
tildy
nagyúr
válasz callmeakos #21626 üzenetére
Kb 20 hozzaszolast kell visszaolvasni, ahol irtam, hogy igen en, Cambridge ESOL LEvel 2 Skills for life-t kb 3 eve.
Level 1-el kezdtem, 1 honap utan atkertem magam a level 2-be, es a vegen siman levizsgaztam. LEvel 3-t nem igazan tartanak collegeok.
Entry level 3 es Level 2 kzot eleg nagy a kulonbseg, LEvel 1-2 kozt kisebb, de ha van egy eros alapfokod inkabb Level 2re menj."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
callmeakos
veterán
válasz callmeakos #21628 üzenetére
Mármint hogy azért a Level 1, hogy ne menjek fejjel a falnak. Főleg ha későbbiekben van lehetőség egy level up-nak.
All→M8
-
tildy
nagyúr
válasz callmeakos #21629 üzenetére
Level 1-2 kozt voltam en is , de ezt a szintfelmeron ugyis elmondjak majd, vegul a level 1 csoportba raktak be, en gyengenek ereztem.
-
jerry311
nagyúr
válasz callmeakos #21669 üzenetére
Hát erre kb. semmi, mármint a munka (valószínűleg) le van jelentve/engedélyeztetve a councilnál. A lakóknak meg el kell viselni azt a pár napot amíg dolgoznak.
Ennek ellenére lehet panaszt tenni a vasútnál és a councilnál is, aztán vagy lesz valami vagy nem.
A fákat mindenképp kiirtják a vasút mellől, hogy viharban ne dőljön egy sem a sínekre, mert nem akarnak vasúti balesetet. Ez fontosabb, minthogy páran nem tudnak aludni. -
jerry311
nagyúr
válasz callmeakos #21671 üzenetére
Vágom, hogy szívás.
Az utca túloldalán itt is vasút van. De szerencsére van itt 4 parkolóvágány, meg csak pár bokor van a kerítés túloldalán, szóval itt nappal szoktak ritkítani. -
jerry311
nagyúr
válasz callmeakos #21675 üzenetére
Itt Basingstoke-ban meg eddig 1 rokat lattam az evek alatt. Egy szep napos reggelen ott ult az egyik utcasarkon es bamulta a munkaba menoket.
A kukakat nem erik fel, mert nagy 1.5 m3-es fem kukak. Viszont rendszeresen latok ejszakai vacsorabol megmaradt madarszarnyakat, hogy ez roka vagy sem, az mar masik kerdes. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz callmeakos #21708 üzenetére
en 12x mentem be kulonbozo bankokhoz mire hajlando volt vegre egy nyitni szamlat, volt amelyikhez 3x mentem mert mindig kitalaltak valamit hogy ha az meglesz akkor jojjek vissza, kicsit sem volt bosszanto... szerintem probalkozz mashol.
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz callmeakos #21712 üzenetére
nekem a HSBC nyitott masodszorra munkehlyes papirral. a barclays elzavart mindennel. ezt jol esett akkor egy olyan tosgyokeres ugyintezotol hallani aki majdnem fekete pako szintu barnitottsaggal rendelkezett nem a szolizastol
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
daczkó
aktív tag
Metro Bank.
Egy 3 hónapon belüli számla elég a nyitáshoz, vagy bármi ami 3 hónapon belüli és hivatalos.
[ Szerkesztve ]
/ignore wwenigma
-
ronson
őstag
Tudom ajánlani, hogy ha tudsz berakni pénzt a számlanyitáskor, akkor mindenképp említsd meg a Barclays-nál.
-
Balinov
titán
ahogy hallom, sokszor nem csak a szintjen, hanem konkretan harmadik vilagbeli orszagban van a callcenter
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
tildy
nagyúr
válasz callmeakos #21717 üzenetére
Rosszul hallottad. Unokatesomnak nagyon basic angolja volt, de volt allasa , es megnyitottak neki. Igaz velem egyutt jott be.
-
daczkó
aktív tag
válasz callmeakos #21717 üzenetére
Ezt a baromságot ki mondta? Állítom metrónál még akkor is nyitnak neked számlát, ha leiratod valakivel, hogy mit szeretnél, bemész, köszönsz és oda adod az ügyintézőnek, csak legyen nálad egy 3 hónapon belüli papír ami lakcímet igazol.
(#21716) BÁ Nutrition: Ni számos levél elég ha 3 hónapon belüli, mondjuk nekem úgy is nyitottak, hogy bőven 3 hónapon túl voltam (6-7).
/ignore wwenigma
-
daczkó
aktív tag
válasz callmeakos #21729 üzenetére
Ezt én meg nem hiszem el, más oka volt annak, ha megvannak a kellő papírok, beszélni se kell szinte semmit.
[ Szerkesztve ]
/ignore wwenigma
-
noorbertt
őstag
válasz callmeakos #21731 üzenetére
Akkor rosszul szurted le. Ha minden papír rendben akkor nyitnak, mert nekik ez bónusz.
Sőt panaszt is lehet tenni -
daczkó
aktív tag
válasz callmeakos #21733 üzenetére
Valami mégsem volt rendben. Milyen papírokat vittél, és mikoriak voltak rajt a dátumok? Mivel igazoltad magad?
/ignore wwenigma
-
daczkó
aktív tag
válasz callmeakos #21735 üzenetére
Melyik NI levelet vitted? Amin már rajt a számod, azaz a legutolsó jobcentre levél, vagy az előtte lévő, amin az interjú dátum van meg egy másik szám?
/ignore wwenigma
-
noorbertt
őstag
válasz callmeakos #21735 üzenetére
Ez a legtobb helyen nem elég. Nem a bankkal van a baj sajnos.
Ráadásul ha a lakhelyed tömeg szállás akkor esélyes az is hogy benn van a rendszerben az a cím és tartozás van onnan, mi már jártunk így..
Hol vagy helyileg? Londonban van egy magyar HSBCs emberke, ha kell előkaparom a névjegyét -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz callmeakos #21757 üzenetére
Szerintem ez becsekkolás, hogy ne kelljen várni a tömegre.
Kifelé mi értelme lenne a fast track-nak?A kérdés csak az, hogy valakinek van-e gyakorlati tapasztalata elővételben megváltott jeggyel, hogy mennyire szigorúan veszik az időpontot.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz callmeakos #21776 üzenetére
Az addig OK de sima jeggyel még nem lehet csomagot feladni. Plusz felárat kell fizetni érte. Továbbá utas nélkül nem lehet feladni a bőröndöt. Oda-vissza jegy meg kicsit drága lenne, nem?
⭐ Stella
-
KMan
őstag
válasz callmeakos #21938 üzenetére
Ez a gyogyszerfeliras dolog engem is erdekelne.
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz callmeakos #23387 üzenetére
Másik oldalról viszont elmehettek volna többen a maradás-pártiak közül, akkor lett volna 90%-os részvétel de sokkal több remain szavazóval.
⭐ Stella
-
Snoop-y
veterán
válasz callmeakos #24384 üzenetére
5 ev
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
userZ
aktív tag
válasz callmeakos #24384 üzenetére
5 év folyamatos itt tartózkodás után autómatikusan permanent residentté válsz, viszont ha majd akarod az állampolgárságot, akkor meg kell igényelni a kártyát, értelemszerűen 5 év itt tartózkodás után igényelheted meg.
Stop the Earth, I want to get off!
-
félisten
válasz callmeakos #24518 üzenetére
A motor lassú Londonban. (Jártam egy ideig egy VFR-rel.) A bringa a legjobb.
while (!sleep) sheep++;
-
G.Zs.
senior tag
válasz callmeakos #24518 üzenetére
Kb november óta tényleg megroggyant a londoni tömegközlekedés. Folyamatos sztrájkok metrón, vonaton. A kollégák fele szinte folyamatosan home office bol tolja, mert a Southern vonalán lakik.
Bankok témára válaszolva: nagyreszt ugyanez a média jósolta a britek EU-ban maradását, Trump nagy arányú vereseget. Én inkább megvárom a hivatalos információkat, egyelőre szkeptikus vagyok a bankok költözése témában. Belső inform nincs, figyelem a fejleményeket.
Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?
-
őstag
válasz callmeakos #24547 üzenetére
Igen, mostanaban ezt a hulye szamitogepes cuccokat vagyok kenytelen nezegetni. Van olyan dolog neweggen , ami kevesebb Dollarban, mint itt Fontban. En se ertem, de azt tudom, hogy mar ismerek egy csomo pc uzletet! Soha nem erdekelt pedig Nem is ertem, minek ennyi penzt elkolteni ra, na de nem bonyolodom inkabb bele. Viszont nagyon szembetuno az aremelkedes sajnos Tudom, hogy sokat gyengult a Font, de akkor sem esik jol na
-
sh4d0w
félisten
válasz callmeakos #24974 üzenetére
Eppen tavaly osszel veszitettek el egy messzirol, szabad szemmel is jol lathato kupac ugyfelet, leven nem vedtek kellokeppen az ugyfeleik adatait es azok illetektelen kezekbe kerultek.
https://www.coreinfinity.tech
-
Snoop-y
veterán
válasz callmeakos #24974 üzenetére
4 evig voltam Talk Talk ugyfel.
Osszessegeben nem rossz. Azon mulik az egesz hogy milyen neted lesz.
ha ADSL akkor tokmindegy a szolgaltato, az eredmeny ugyis szar lesz
ha Optika akkor meg ugyis jo lesz a vonal.
Felreszamlazas nem volt soha amig DSL-em volt akkor elofordultak kiesesek talan 2x a ket ev alatt. (ez ugysem jelent semmit lehet ahol te vagy tok szar a telefonvonal es allandoan szakadni fog vagy tul messze vagy a kozponttol)
Amugy akkor is veluk voltam mikor feltortek oket. (az en accountom nem volt erintett szerencsere)
mod: a modemjuk egesz normalis se nem jobb se nem rosszabb a tobbi szolgaltatoenal. (optikahoz gigabit portos modem/router combot adnak ki is hajtja szepen)
[ Szerkesztve ]
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz callmeakos #25080 üzenetére
Ja nem tudom miért nem építenek egy börtönt, ahova bezárják az összes ilyen gyanús egyént. Miért nem tudják előtte hatástalanítani a terroristákat.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz callmeakos #25089 üzenetére
Azért kell proaktívan tevékenykedni. Kiemelni/elszigetelni a gyanús egyéneket. Nem kell börtön, legyen előzetes letartóztatás. Mondjuk 30 napig...
⭐ Stella
-
Snoop-y
veterán
válasz callmeakos #25089 üzenetére
A gaz az hogy egy rohadt vipera sem lehet nalad mert ha rendorbacsi nalad talalja akar sitten is vegezheted...
Valoszinu en is lecserelem egy 40cm-es maglite-ra (kardozni azzal is lehet)
2 het mulva megyek be heti 3x tanfolyamra de lehet inkabb atvaltom online-raNew level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest