Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Snoop-y #24309 üzenetére
Fejtsd ki inkabb egy befektetos topicban. De gondolom nem akarsz rola tudomast venni h mi a valosag hat istenem. En azert szoltam hozza multkor is hogy segithessek egy picit mashonnan megvilagitani a dolgokat. Ja meg h ne vezess felre mast azert mert te meg vagy gyozodve vmirol nem az lett irva h olcsobb hanem h kb egal. Akkor is ha sajat tulajdonu hazad van. Es nin rajta hitel. Hoppa..
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Snoop-y #24311 üzenetére
meg volt adva multkor is egy link,
de mondjuk irj ide [link]
vagy olvass egy kis kiszámolót [link]
van sok cikk nem csak ez
angol nyelven sokkal tobb es jobban osszereakott cikk is vanill a lenyeg h ne h azt hidd ez cikizes vagy ilyesmi volt a reszemrol senki fele. nem irtam h mekkora pancser aki vett lakast, max azt h van par teveszme amit bizonyos dolgokrol hisz, ill ami a köztudatban van
a topicot se szeretnem feltetlen felboritani ezzel a témával most sem. ill nem tudom h ez pl kit mennyire zavar
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Picco
addikt
válasz Snoop-y #24321 üzenetére
abszolut tajekozatlan vagyok a temaban es csak jozan paraszti esszel en ugy gondolom hogy eppen hosszutavon utne nagyot a brexit ha kikerulnek a single economic area-bol. rovidtavon lehet hogy mestersegesen megprobaljak majd enyhiteni.
vegeredmenyben: kevesebb ember-> kevesebb kereslet -> alacsonyabb ar.
arrol nem is beszelve hogy mostanra mar majdnem minden EU diplomas beszel angolul, tehat sokkal konnyebb egy kulfoldi ceget is masik EU orszagba koltoztetni/letesiteni. ez szerintem 50 eve meg komoly versenyelonyt adott az angoloknak, mara ez is megkopott.**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
-
Mercutio_
félisten
válasz Snoop-y #24379 üzenetére
Hivatalosan dolgoztak kint, bejelentve. Valami hazai b*sszunk ki a kintiekkel akció keretében próbálkoztak be anno.
[ Módosította: radi8tor ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
Balinov
titán
válasz Snoop-y #24452 üzenetére
Volt hozzá szerencsém, pedig akkor dublinbol Brüsszel volt az irány. Extra leaving csomaggal is megerte nekik a atcuccolni összesen 4 teamet. Sokan vállalták a koltozest még középkorú írek is, jelzáloggal
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Tikakukac
titán
válasz Snoop-y #24453 üzenetére
Hugotrans lehet kicsit parkolós. A web ahogy kinéz olyat gimis koromban csináltam szövegszerkesztőből 10-15 éve. A telefon az úgy annyira nem működő dolog, szerintem automata SMS jött, hogy elindultam, aminek örülök, csak nem tudom hova-kinek-miért és hasonlók.
Lehet marad DPD aztán 2 darab, ekkora összeggel nem szórakozok
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz Snoop-y #24477 üzenetére
Mint erősen szolgáltatásban dolgozó ember azért na, nálam ezek ha nem is fontosak, csak nehezen értem meg a helyzetet.
Én mailt nem találtam csak rendelős gugliformot. Áhá, szürke-szürkében apróban oldal alja. De azért megvan Nem rendelni szeretnék csak alapvető infókat kapni[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz Snoop-y #24479 üzenetére
Hát ment mail is, majd kiderül. De hogyan is fogalmazzak. 50k-ért szabadidőben is elég szép oldalakat tudnak összedobni unatkozó egyetemisták, annyit meg azért visszaforgatnék. Bár nem én vállalkozásom ez tény
-
Balinov
titán
válasz Snoop-y #24476 üzenetére
Nekem ugy 2010 kornyeken meg asszem utana ra 2 evre kertek CGD-n a vizumomat a Dublini jaratra. MOndom kurvaanyad, EU? Schengen megvan?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
G.Zs.
senior tag
-
tildy
nagyúr
-
G.Zs.
senior tag
válasz Snoop-y #24491 üzenetére
Hat, hogy hulyeseget szavaztak meg, az majd kiderul hosszu tavon.
Azt pedig ne feldjuk, hogy May neni maradas parti volt a kampany alatt. Szerintem ugy van vele, hogy ha mar egyszer kilepest akartatok, akkor legyen kilepes. En pedig most akkor megmutatom nektek, hogy mi az a kilepes.
Szepen fizessetek csak meg a rovidtavu kovetkezmenyeket (alacsony erteku font, aremelkedes, lassu novekedes, adoemelesek, stb...), ha mar egyszer megszavaztatok, aztan majd hosszu tavon kederul mit tudtunk kezdeni ezzel a lehetoseggel.[ Szerkesztve ]
Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?
-
tildy
nagyúr
válasz Snoop-y #24491 üzenetére
Nő igen, de 48% szavazata az smafu? Az ő erdekuket ki képviseli? A másik, hogy volt már rá példa , mikor korrigaltak. A nép megszavazta, hogy maradjon a halálbüntetés, ők még eltörölték.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
őstag
válasz Snoop-y #24523 üzenetére
Persze olyan munka van amibol megelunk. Ha ugy nezzuk, akkor teherautozassal is meg lehet keresni £1800 koruli osszeget. Ami meg igy is sokkal kevesebb mint eddig, raadasul meg utalja is Jo az amikor jol keres az ember es meg tenyleg szereti is amit csinal. En egyebkent nem vagyok ra, hogy koltozzunk, inkabb o mondogatja
-
userZ
aktív tag
válasz Snoop-y #24581 üzenetére
Nos én online jelentkeztem, szinte pontosan egy hónapja. Tény hogy kényelmesebb, nem kell átnyálaznod 80 oldalt, hogy mi vonatkozik rád, de nálam ilyen kérdés volt "Have you had any absences from the UK since you entered?"
amire ha igent válaszoltál, bizony minden egyes kilépési időpontot, távolléti intervallumot meg kellett adni. Nem volt egyszerű, mert ki rögzít ilyesmit 5 éven keresztül, de emailek, payslipek alapján nagyjából betudtam lőni az időpontokat. Ja és a jelentkezési lapokat úgyanúgy ki kell nyomtatni egy példányban, szóval nem lesz könnyebb a beküldendő pakk semmivel szinte. Nekem is 1.6 kg fölött volt a doksi tömb.
[ Szerkesztve ]
Stop the Earth, I want to get off!
-
FeRkE
őstag
válasz Snoop-y #24605 üzenetére
Amiatt gondolkoztam rajta, hogy allitolag mar most elkezdtek szivatni az EU-bol erkezoket a border controlnal, hogy minek jossz az orszagba, meddig maradsz, hova mesz.. Gondoltam ezzel konnyebb lesz bizonyitani, hogy legalisan vagyok itt es dolgozom. Jovo heten megyek haza, kivancsi leszek, mi lesz. Viszek 1-2 papirt ami bizonyitja, hogy itt dolgozom, ha neki allnanak sz@patni. Mondjuk Lutonon az elektronikus kapun szoktam visszafele atjonni, ott nincs is aki kerdezzen...
-
törölt tag
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Snoop-y #24616 üzenetére
leginkább poen volt. oszinten szolva nekem mindegy, ket ev mulva majusban leszek itt 5 eve, ha maradhatok maradok meg valamennyit maradok, ha nem akkor nem. tiszteletben fogom tartani a dontesuk es ennyi. amúgy egyeltalan nem szamitok ra h ez a kormany nekiallna szemetkedni a mar itt elokkel. a nep meg olyan mint máshol, bar otthon sokkal konnyebben cukkoljak fel az embereket szerintem.
de mindegy is mint mondtam, ha nem itt leszek akkor majd máshol. azt mondjuk megmosolyogtam h volt olyan velemeny h mentek-e haza, menjenek haza stb, ha esetleg ugy lenne h itt nem lehet maradni akkor mibol gondoljak h pont magyarorszag a kovi allomas? azert meg marad eleg sok lehetoseg ezen kivul is.[ Szerkesztve ]
-
sh4d0w
félisten
válasz Snoop-y #24664 üzenetére
Ez egy példa. Másik: ahol dolgozom, a cég másik telephelyéről kapjuk az árut. Előfordul, hogy ami rajta van a papíron, nálunk nem lehet bescannelni (stock scanner). Miért? Mert a barcode 0-val kezdődik, nála nem scannelődik az olvasóval, hát fogja, beüti manuálisan a 0-t, majd scannel. De senkit nem értesít arról, hogy a retail szoftverben ugyan már, biggyesszék oda azt a 0-t a számsor elejére, eljön hozzánk a cucc és nem lehet scannelni, ergo nem lehet eladni. Ha éppen nem hétvége van és nem meetingelnek a szoftver kezeléséért felelős emberek, akkor relatíve gyorsan módosítják a bejegyzést az én reportomra...
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Snoop-y #24664 üzenetére
Ez egyebkent igy van. Az iparosok egyszeruen kretenek. De nem csak epitoiparban, 3 gumisnal negyszer kellett visszajarnom mert valamelyik gumi mindig eresztett a kocsin, ha nem mondom kulon akkor szelepet nem is cserel az uj gumi felrakasakor meg ilyenek.
Gondolom az sem veletlen hogy egy derekszoget nemkepesek osszehozni a hazakban
[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
-
tildy
nagyúr
válasz Snoop-y #24671 üzenetére
Hat nalunk is valami 4. osztalyu padlolap van lerakva, meg nincs a konyhabutor alatt padlolap. Atyaeg....
A jo kis femablakok, legalabb 10 fokkal hidegebbek mint a szobank.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz Snoop-y #24683 üzenetére
Nem kicsit gáz... Mi az hogy nincs a konyhabutot alatt padlolap? Ennél rosszabb már csak az, mikor a fürdőbe szőnyeget, vagy az előszobába világos szőnyeget raknak .
-
tildy
nagyúr
válasz Snoop-y #24694 üzenetére
Szintén zenész, talán egy két szobában van normál energiatakarekos, többi mind led.
A miénk 8 éve épült, de komolyan olyanokat megcsinálták, hogy 2007tol kötelező lett volna fail safe gáztűzhelyet beépíteniuk, we're simán beépítettek olyat, ami nem ilyen . Mikor jeleztük, azt mondták a lakás már a miénk azt csinálunk vele amit akarunk. Ettől függetlenül egy adták át anno ezeket a lakásokat, hogy szembement a tűzhely az aktuális törvényekkel.
A miénk csak 262ks lakás, abból is 40%-ot vettünk meg"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
őstag
válasz Snoop-y #24698 üzenetére
Igen kifele nyilnak) Szinte mind. Abban is igazad van, hogy minosegre is rossz, az Everest mindenkeppen. Raadasul ha garancian tul vagy, akkor pl egy ajto lock mech csere £300. Mondjuk ez jo, mert altalaban mindenki sokallja, olyankor mehet felaron a maszek
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Snoop-y #24700 üzenetére
Sok buktato van az ajto ablakban sajnos. Paromek is gondolkodtak, de nem jott ossze. Legnagyobb baj az, hogy minimum 10 ev garanciat kell adjal. A masik pedig, hogy csilliardokert kell alkalmazni egy, ha nagy lesz a ceg akkor sok surveyor-t. Sajnos minden regebbi haz tele van azbeszttel. Minden install elott ki kell menjen a surveyor ellenorizni az azbesztet. Ha van /altalaban mindig van/ addig nem nyulhat hozza senki, amig eltavolitjak a hazbol. Szoval nem egyszeru sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest