Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
Kérdés: jövő héten kivásárolhatom a pár hónapos Galaxy S10-emet a Vodafone Magyarországtól, így használhatnám a Vodafone UK-s SIM kártyámmal is (hiszen Dual SIM-es és így kártyafüggetlen), a kérdésem annyi lenne, hogy mivel ezen VFHU ROM van, milyen korlátozásokra számíthatok? Például itthon nincs Google Pay (a Play áruházban sem dobja fel a kereső), de ha .apk fájlból telepítem mondjuk (ehhez kell külön UK verzió vagy csak egy féle van?), akkor működni fog az NFC-s mobil fizetés Angliában?
-
qqzs
őstag
válasz Alvin_ti4200 #27551 üzenetére
most ez komoly? 15 eve is mentek a vodafonos mobilok barmilyen orszag vodafonos kartyajaval. meghogy te kivasaroloood??? 4 szinttel a ceo alatt???
[ Szerkesztve ]
Eladó: GTS450
-
félisten
> Például itthon nincs Google Pay (a Play áruházban sem dobja fel a kereső), de ha .apk fájlból telepítem mondjuk (ehhez kell külön UK verzió vagy csak egy féle van?), akkor működni fog az NFC-s mobil fizetés Angliában?
Ez nem a telefontol fugg, hanem az accountod lokalizaciojatol.
while (!sleep) sheep++;
-
-
Maxxy10
addikt
Használj Samsung payt.
-
Alvin_ti4200
félisten
Egyrészt olcsóbban fogom megkapni, mintha újra megvenném (merthogy a Vodafone UK-nál egy P smart 2019-cel szúrják ki a szemed ezen a szinten is...), másrészt nem akarok újra belakni egy másik telefont. Itt nem az a kérdés, hogy meg tudom-e csinálni (mert meg, hiszen kártyafüggetlen), hanem az, hogy a most nem működő dolgok működni fognak-e a UK-ban.
Amúgy ország specifikusan vannak tárolva a telefonok, tehát VFHU-s telefonban nem fog menni a VFUK kártya és fordítva sem, tapasztalatból mondom.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
qqzs
őstag
válasz Alvin_ti4200 #27561 üzenetére
Az nem olyan egyszeru. Valami nagy kavar van a googlenel az orszagfuggoseggel. En ukban keszitettem es hasznaltam evekig majd huban atalitottam orszagot nyelvet, letrehoztam magyar kartyas fietesi modokat es meg most sem tudom feltenni a burger king aldi kfc app magyar valtozatat playbol. De attol meg lehet az mukodni fog amit szeretnel.
Eladó: GTS450
-
tildy
nagyúr
válasz Gabe123 #27543 üzenetére
Nekünk pl plusnet volt 8 évig nagyjából gond nélkül ( azért nagyjából , mert 3 napos gyerek mellől rángatták volna Kína korhazban telefonalasra, akkor kötötték...) Na, szóval ok nem voltak rosszak .most virgin lett
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
aero.
veterán
válasz Alvin_ti4200 #27561 üzenetére
Igen, így van. Illetve majd az angol kártyád is add hozzá a google wallet-hez. Azt hiszem azon belül is tudod állítani a lokalizációt.
-
aero.
veterán
válasz Alvin_ti4200 #27570 üzenetére
Találtál átmeneti helyet?
-
Alvin_ti4200
félisten
Igen, Airbnb-zek 09.03-13. között (előtte egy éjszaka London, majd két éjszaka Newbury az induction miatt), aztán hazajövök két hétre és innen dolgozom, majd utána visszamegyek és valószínűleg ismét Airbnb lesz tizenkét (...) éjszakára. Október 11-én pedig beköltözöm végre a lakásba, addig igyekszem valahogy túlélni, mert én nagyon igénylem a privát szférát, szóval az Airbnb az már eleve kihívás lesz, de nincs más lehetőségem.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Alvin_ti4200 #27572 üzenetére
Udv Newburybol
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz BÁ Nutrition #27573 üzenetére
Hehe, kicsi a világ Hétfőn este van kedved együtt vacsizni esetleg? Nem nagyon ismerek sok helyet ott, de két éve a Chillis-be visszajártam, amíg kint voltam majd két hétig Ott dolgozol a városban?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Alvin_ti4200 #27574 üzenetére
Ott, de szabin vagyok szept 8ig igy epp elutaztam, ill hetfo-csut idoszakban ejszakas muszakot tolok igy nekem hetvege lenne jo amugy is.
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz BÁ Nutrition #27575 üzenetére
Akkor majd legközelebb Kell majd néha az ottani HQ-ba járkálnom.
-
Zjunior
veterán
Ha beszuntetik a parlamentet es tenyleg no deal lesz az kemeny lesz:/
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
törölt tag
válasz Zjunior #27577 üzenetére
Bözsi néni rámondta az áment a parlament szüntetésre.
Az angolok nagyrésze örül a BBC facebook oldalán a kiharcolt függetlenségnek... Láttam pár kommentet magyar nevű emberektől, és hát dübörög válaszul a "húzzál haza".
Szegények még nem is sejtik, hogy menniük kell nekik is külföldre, ha nem akarnak magyar színvonalon élni. És megmondom őszintén, meg is érdemelnék. Én is itt élek, nincs kedvem országot váltani újból... de az a szintű agyhalottság ami itt megy, megérdemelne egy recessziót, amit röhögve fogok nézni.
Azt se tudják miért akarják ezt, egy angol munkatársam sem tudott rá értelmes választ adni. -
törölt tag
válasz Alvin_ti4200 #27578 üzenetére
Nem, inkább menj olyan helyre ahol USD a valuta. Ezek itt most rombolnak.
-
törölt tag
válasz Zjunior #27581 üzenetére
Én is, és ezért biztosan a pokolra jutnék ha lenne... de a nagyarcú, kirekesztő, kizárólag a bevándorlók miatt brexitre szavazó angoloknak kívánok üres éttermeket, autómosókat, hoteleket, kivonult cégeket, és rohadt gyenge fontot, meg kikúrt drága import termékeket, amit nem tudnak kifizetni.
Ez az egész a kivagyi, meggondoltságot teljesen mellőző nacionalizmusukból lett. Jó étvágyat!Annyira örülnek valami nem létező megkaparintott szuvenerításnak... kéne ezeknek is egy kis szovjet megszállás, jó dolgukban nem tudnak mit kezdeni.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz #46105344 #27583 üzenetére
Majd az indiai/paki horda elözönli őket, de mire rádöbbennek, hogy hiába beszélnek angolul több az eltérés mint egy K-EU pógárnál már késő lesz
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz #46105344 #27580 üzenetére
Hát, mennék én New Yorkba is, de Trump is utálja a bevándorlókat, szóval esélytelen lenne munkát kapni, hiába van több szakmám is, mert a cég addig nem vehetne fel, amíg be nem bizonyítja, hogy azt az állást nem tudják betölteni amcsi munkaerővel...ilyeneket hallottam
-
Maxxy10
addikt
válasz Alvin_ti4200 #27585 üzenetére
Ha jól tudom, jövőre ott választások lesznek.. S nem jósolnak nagy jövőt Trumpnak..
-
BÁ Nutrition
addikt
Szerintem Obama alatt se volt egyszeru kijutni es legalisan dolgozni. Jo reg igy van ez. En nem szamitok azert akkora pokolra brexit eseten sem. De majd kiderul.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #27591 üzenetére
Hat a fontra kivancsi leszek, az elmult egy honapban elegge beszakadt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Malibutomi #27592 üzenetére
360ert veszik most itt(gyor mellett). Az nem kiugroan xar az elmult 3 evet nezve. Sot 5,5 eve mikor kikoltoztwm is max 365 volt. Persze az ember ugy van osszerakva h szeret myivakolni h volt 400 felett is. Szerintem teljesen ok a forinthoz kepest.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #27593 üzenetére
Azert mert a forint meg szarabb. A dollarhoz kepest szakadt be
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Malibutomi #27594 üzenetére
Mindegyik gyengul csak nem ugyanolyan utemben.
-
ronson
őstag
Nem vagyok egy nagy pénzügyi mágus, de annyi hal fog tenni a font ellen, ami evidens, hogy a nagyok, akik befolyásolni is tudják a dolgokat, lehet megjátsszák az ellenkezőjét.
-
zone
őstag
Miből gondolod, hogy utálja a bevándorlókat?
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
törölt tag
válasz ronson #27596 üzenetére
Azok a nagyon nagy halak dollárban utaznak, azt állítanak elő fedezet nélkül, majd hitelekből tisztára mossák. Más valutákkal leginkább csak eladósítani szoktak. Itt most az lenne a nagy fogás ha lepukkan anyagilag az egész ország, és dobhatnak nekik király hiteleket.
Nem véletlenül juttattak hatalomra valakit akit a nép meg sem szavazott. Itt valami nagy dolog lesz, és valaki rohadt jól fog vele járni.[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Ja, csak 5 éve még nem 330 ft-ba került 1 EUR
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
törölt tag
Én Spanyolországban nem találtam olyan pénzváltót ahol nem 1/1-ben váltották a fontot euróra. Oké, turista hely volt, milliomosok is járnak oda nyaralni nem kis számban, szóval valószínűleg ez a legrosszabb példa. Na de akkor is...
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest