Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Cseri0058
üzenetére
Az advanced tutorialt érdemes követni a sima tutorial befejezésekor, érdemes nagyon odafigyelni, azon kívül YouTube videókból lehet tájékozódni vagy eve echoes hivatalos discordon kérni segítséget, esetleg egy corp-hoz csatlakozni akik segítenek új játékosoknak.
Igazából nagyon szabad a játék és azt csinálsz amit akarsz, legyen az manufaktúra, bányászat, PvE vagy PvP harcolás, kereskedés, bolygó nyersanyag kitermelés, vagy ezek ötvözete.
-
válasz
Cseri0058
üzenetére
Én is belekezdtem az éjszaka, kb negyedét letudtam már az új pályáknak és én is teljesen egyetértek abban, hogy sokkal nehezebbek.
Én is nagyon sokat gondolkozom közben, meg előre sakkozom a dolgokat magamban, de tetszik.
Elhatároztam, hogy nem fogok youtube videókat nézni (ahogy eddig sem tettem egyik korábbi pálya esetében sem) durvább elakadások esetén, inkább elteszem aznapra a játékot és másnap kipihenten újrapróbálom.
Emlékszem volt egy korábbi pálya, ahol ugyanígy jártam el és lefekvéskor, ágyban való forgolódás közben jöttem rá a megoldásra.
-
válasz
Cseri0058
üzenetére
De tény, hogy ennek a játéknak az esetében érdemesebb többször említeni, megérdemli.

Más:
Lara Croft Relic Run nem is olyan fukarkodó a gyémántok szórásával az utóbbi frissítés óta, mint ahogy korábban írtam (akkoriban még mások véleménye alapján közöltem a dolgokat).Persze ehhez az is biztos szükséges, hogy olyan szinten kocka tudjon lenni valaki, mint én.
Mindenesetre végigjátszottam a Tibeti szálat is (ennek már van azért egy ideje), megcsináltam minden csillagos szakaszt 3 csillagosra (a korábbi 2 pályákéit is).
Megint sikerült elérni minden achievement-et, amikből a "lőjj le 300 pókot a levegőben" tartott ki legtovább.A farmolás elősegítéséhez elengedhetetlen két fő fegyvert (pisztoly és íjpuska) felfejlesztettem max-ra.
Utána elsősorban egy új szexi ruhára gyűjtöttem gyémántokat (kép1, kép2), hogy valamennyivel elviselhetőbb legyen a későbbi farmolás.
Jelenleg pedig az új golyószóró vonz, azt akarom minél előbb kimaxolni, hogy megnézzem milyen vele a csapatás, utána pedig az exkluzív Hitman ruhára fogok gyűjteni (mondjuk használni azt nem fogom).Szóval ahogy írtam, gondtalan továbbra is a gyémánt farmolás annak, aki több időt képes szánni a játékra.
Ezt mondjuk csak a Tibeti pálya alapján írom, a korábbiakon az új frissítés óta nem próbáltam és nem is tervezem egyelőre, annyira bejön ez az új környezet.
Eddig ennyi a rekordom egy futás alatt, magam is egész elképesztőnek tartom azt a 284 gyémántot és egyébként rosszabb napokon sem nagyon jön össze soha sem 100 gyémánt alatt, általában 200 körül szoktam végezni és 2 halálozás szokott nálam beleférni, utána már nem szívesen költök újraélesztésre 20 arannyi Ankh-ot (olyankorra már egyébként is kellően leszívja a gyengécske akkumat a játék).Lehetne még írni részleteket, tippeket a Tibeti pályával kapcsolatban, de valszeg itt nem sokakat érint úgysem a dolog, szóval nem megyek ebbe most bele külön kérés nélkül.
Nekem már nem tud meglepetéseket tartogatni a Tibeti pálya, nagyon ritka az olyan helyzet, mikor meglepő helyzet miatt halálozok.
Inkább motoros szánnal szokott baleset történni, mikor kb fél óra játék után jobban begyorsul a játékmenet és az egyébként is hülye kanyarokban hirtelen akadály jön és a jármű lassabb sávváltása miatt is külön jó reflexek kellenek.-----------------------------------------------
@Narxis: ...és ugye nem is mentem bele a Tibeti pálya tippeibe és trükkjeire, bár ezek valamennyire minimálisan spoiler-esek is lehetnek.

-
Saccco
nagyúr
válasz
Cseri0058
üzenetére
Hát ennek (HSZ #15441) fényében nem biztos.
-
-
-
-
darkmore
tag
válasz
Cseri0058
üzenetére
Elején regisztrálsz egy email címmel, fontos csak online lehet játszani (belassított mobilnet is elég neki), lehet offline is gyakorolni, csak úgy nem kapsz se gold-ot, de crystalt, se XP-t, tehát felesleges.
Regisztráció után választhatsz hőst és paklit (csaj tolvajt ajánlom, egyik legszemetebb lapdobató képeséggel rendelkezik), így kapsz egy hős lapot és egy paklit hozzá (kb. 32 lap van a pakliban, ha jól emlékszem)
Pakli összerakása:
- min 30 lap és egy hős lap, ha a térképen akarsz harcolni
- min 40 lap és egy hős lap, ha PvP-ni akarsz
- a hősök csak bizonyos lapokat tudnak használni például: human mage, csak mage és human lapokat
- neutral lapokat természetesen bárki tud használniHarc a térképen:
- érdemes olyan ellenfelet választani, ami a legtöbb aranyat tapasztalatot adja (szint lépés után kapsz kristályt)
- találd meg, hogy melyik ellenfelet győzöd le a legkönnyebben a Te pakliddal és harcolj vele, így könnyen lépsz szintetPénz:
- lapokat darabonként aranyért tudsz venni, kezdő paklik sem gyengék, de érdemes kicsit fejleszteni rajtuk
- kristályért lapcsomagokat tudunk venni (valamint virtuális kártya védőt, extra mentési helyet, feleslegesek...) én is így vettem vérfarkasos csomagotHarc más játékos ellen:
- még nincsen benne tapasztalatom, majd írok róla, ha van rá igény, amit láttam, hogy lehet keresni ellenfelet és így haverok ellen is lehet játszaniGAMEPLAY:
- nagyon egyszerű:
- minden kör elején húzunk egy lapot és ledobhatunk egy lapot ez lesz az erősforrás, amiből megidézhetünk segédeket, fegyvereket, képességeket stb., szerintem 2 játék után teljesen ki lehet ismerniExtra:
- vannak event-ek is, ha jól látom most valami PVP megajackpot van
- én kicsit hiányolok egy normális kampány (single player) játékot, de hátha lesz valami
- honlapon ki lehet próbálni a játékot web-es felületen is, sőt itt még több tartalom van, ha jól látom, külön öröm lenne, ha itt is tudnék játszani a regisztrált felhasználó nevemmel, még nem próbáltam -
válasz
Cseri0058
üzenetére
Van rá külön menüpont.
"Ha egy programról negyed óra elteltével derülne ki, hogy a készítők hibájából fakadóan nem úgy működik, ahogyan kellene (vagy mint azt a leírásban jelezték), akkor a Play fiók alatt lehet visszaigényelni a pénzed (Hibajelentés > I'd like to request a refund > leírod az indokaid, lehetőleg angolul). A visszatérített összegek rendszerint pár napon belül jóváíródnak a számládon."
-
Dilikutya
félisten
válasz
Cseri0058
üzenetére
Felcsillant a szemem... aztán megnéztem, mi ez. Írják a fórumban, hogy el sem indul, de a képeket elnézve nem nagy kár érte. Az autók újak, mintha lenne többféle játékmód is, de a pályák ugyanazok, ez így még ingyen se kéne.
Ahogy utánaolvastam, ez a WeGo Interactive az alap Re-Voltot sem portolta valami jól. Nekem nem volt ugyan hiba benne, de 1-2 percet játszottam tableten vele csak. Többet nem is fogok, mivel megvan PC-re. És ezek a koreaiak is akarnak egy PC verziót csinálni. -
jozso1989
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- EAFC 26
- További aktív témák...
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1B
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Asus GL703VM i7-7700HQ 2.8Ghz up 3.8Ghz GTX 1060 (6GB) Gaming Laptop
- Samsung S27E510C LCD monitor / 1920 x 1080 / 4ms / 60hz / ivelt 4000R / VA panel / szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

mit mondhatnék 

Ez érdekes.