Hirdetés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tidzsimon
őstag
válasz drmotto #5647 üzenetére
Xposed frameworknek van egy modulja, ami azt ígéri, hogy bármi letölthető, eddig műkszik. Root kell hozzá, meg egyéb nyalánkságok, én nem is emiatt a modul miatt használom. Teljes leírást ne kérj, hosszú volna, keress rá az xda oldalán.
ui. Play store fixes néven fut a modul.[ Szerkesztve ]
A legjobb sütemény a sült oldalas.
-
-
jozso1989
őstag
-
fdisk
őstag
válasz drmotto #6010 üzenetére
Ha nagyon szigorúan vesszük,akkor task killer.
De valójában feladatkezelő a neve,ha nem tévedek.
De ez már nem ide tartozik.[ Módosította: ollie ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
saelin
veterán
válasz drmotto #15619 üzenetére
Amivel működik!
Én pl emulátorhoz használom csak, mert sem fps-t sem más kontrolleres játékot nem nagyon játszom. Vagyis de, a Beach Buggy Racinget... néha. Egy psp játék mérföldekkel élvezetesebb, mint bármely androidos (i)app. Kivéve a Minecraft. A Minecraft jó."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
-
Bozek
nagyúr
válasz drmotto #18522 üzenetére
Igen, végülis a mai 14-16 éves fiatalok is tudnak írni, csak azt nem lehet kibogozni belőle, hogy mire is gondoltak. Volt itt a fórumon is egy-két ilyen eset.
Az meg, ami a magyar iskolákban folyik informatika oktatás címén, megint egy érdekes dolog. Órákig lehetne róla írni. Láttál már kerettantervet? Ha már a tőlünk nyugatabbra eső országokról írsz, akkor a két oktatást se ártana összehasonlítani. Rózsika néni is csak még mélyebbre lökte a gödörben a magyar oktatásügyet...
Ja, és nem vagyok negyvenes. Mellékesen meg informatika tanár a végzettségem, csak hogy értsd a lényeget.
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
válasz drmotto #18543 üzenetére
így van... de nézd meg a mai korosztályt! Olvasnak? Nem!!!
A minap (sajnos nem túl IQ-telített helyekre járok) két embertől kérdeztem meg, hogy ki jut eszükbe, ha azt mondom "Adolf". Egyiknek se jutott eszébe semmi. Amikor megkérdeztem, hogy és arról, hogy "Adolf Hitler", akkor az egyik nem tudott még mindig válaszolni, a másik azt mondta, hogy "valami zsidó volt"...
Sajnos nem olvasnak, és ez tény, így ha nem lehet rávenni őket papírra, és tintára, akkor a kedvenc eszközükre (ami a számítógép, a tablet, meg az okosteló), arra kell áttennünk ezeket, akkor vonjuk be az érdeklődési körükbe a könyveket.
Kis trükk...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Saccco
nagyúr
válasz drmotto #18822 üzenetére
Én keresgéltem, de nem találtam semmilyen belső nézetes slot car racing féleséget .
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Saccco
nagyúr
-
Saccco
nagyúr
válasz drmotto #18830 üzenetére
Daytona Rush?
Szerk.: ha már volt telepítve, akkor a saját alkalmazásaid között is ott kell lennie, feltéve, hogy nem törölted ki.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Ghostface
senior tag
-
-
addikt
válasz drmotto #21622 üzenetére
ADB driver-ek telepítve szükségesek gépre, továbbá persze a telefonod driverei is, majd tefont fejlesztői módban bekapcsolt USB debugging módban kell csatlakoztatni PC-hez és ha minden jól megy, a telefonod felkínál pár pillanattal késóbb valami hitelesítés elfogadás ablakot, hogy megbízható PC előtt ülsz-e, amit természetesen elfogadsz és onnantól kezdve a telefonodnak látszódnia kéne abban a plugin-ban.
Lehet kicsit szenvedősen hangzik, de csak egyszer kell összehozni a dolgot és később olyan rutinod lesz, hogy egyéb telefonok esetében is pikk pakk összehozod a kapcsolatot és áldani fogod a pillanatot, hogy segítettem benne, mert talán jobb mód nincs is játékprofilok kimentésére.
-
beg
veterán
-
air
nagyúr
válasz drmotto #21630 üzenetére
Ha szándékosan csinálsz magadnak problémát, hogy aztán ezen rugózhass, akkor azt inkább ne itt tedd!
Ha le van írva egy játékban, hogy fb-on keresztül lehet az eszközeidet szinkronizálni, és a mentéseket átrakni egyikről a másikra, akkor úgy lehet, és pont.
Felesleges azon arcoskodni, hogy márcsak azért sem csinálok, még egy kamu fb profilt, mert csak.
Semmibe nem telik. Megfelelően kell tudni kezelni. Csak magadnak csinálsz felesleges gondot, ha erőlteted az értelmetlen fb bojkottot.
Én sem szerettem. Kizárólag az érettségi találkozók szervezése miatt hagytam meg a személyes profilom, különben évekkel ezelőtt töröltem volna.
A játékok miatt pedig nekem is van fake profilom.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
-
air
nagyúr
válasz drmotto #21633 üzenetére
A kérdésedre választ Viktor77 adott.
Neked a támogatott megoldás nem megfelelő, gányolni akarsz.
Ettől kezdve a többi rugózás.
Ha neked jobb a rögös út, sok sikert!
Akik a támogatott megoldás használatát javasolják nem basztatnak.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
fdisk
őstag
válasz drmotto #22939 üzenetére
Én pont tegnap nézegettem ezt a playt, és megtaláltam benne, hogy lehet nevet és avatart állítani.
Meg is tettem.
De nekem nem változott semmi.
Ugyan azon a szinten vagyok, mint eddig.
Csak most már ninja vok.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
Bozek
nagyúr
válasz drmotto #28953 üzenetére
"csak a közös fiókot kínálja fel lehetőségként"
A Play Games-nek ehhez semmi köze nincs. Vagy azért csak azt ajánlja fel, mert abból telepítetted, vagy azért, mert ahhoz van hozzárendelve fizetési lehetőség (ezt konkrétan nem tudom)."ha a közössel vásárolok a játékban, akkor az tudni fogja hogy vásárolva van? Vagy inkább hozzá kellene rendelni a saját fiókomhoz is a kártyámat?"
Ha a közös fiókból telepítetted fel magát a játékot, akkor biztosan. De szerintem nyugodtan hozzárendelheted a kártyát a saját fiókodhoz is, hátha még szükséged lesz rá.(#28954) silver star: A franc se ért téged. Mindegyik játékkal valami problémád van, ha más nem, akkor az, hogy fizetős (mint ahogy azt láttuk az általam említett Horizon Chase-nél)...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Lenovo LOQ (i5 12th, 16 GB, 512 M.2, 4050 RTX 6 GB) gamer noti 1 év garanciával!
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest