Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bambanő háza tája
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
Egyre igényesebbek, komolyabbak ezek a droidos játékok. Emlékszem kb. 6 éve amikor az id-s Orcs & Elves-el játszottam egy sima LG L600v-n, már attól is hanyatt voltam esve hogy wow hol tart ma a technika, mobiltelefonon játszok egy olyan játékkal, amiz 10+ éve egy komoly pc kellett.
Ehhez képest nemrég jött ki pl. a The Bard's Tale droidra, ami kajak úgy néz ki mint anno PS2-n, jó az irányítása is, iszonyat igényes port. Komoly... -
Fitzgerald
veterán
válasz #40351744 #985 üzenetére
Jaja tudom, majdnem 3 éve van droidom. Igazából nem vagyok egy nagy tech buzi, csak érdekes hogy mekkorát fejlődtek a telefonok hardverileg az elmúlt pár évben. Próbáltam már 1-2 nagyon szép játékot amelyek bagyon nem tudtak lekötni.
Gameloft pl. tipikusan ilyen programokat csinál. N.O.V.A. 3 is egyfajta Crysis 2 klón, és pont ez a bajom a játékaikkal, hogy majdnem mindegyik egy másik (PC-s vagy konzolos) sikerjátéknak a klónja.
Glu Mobile-t jobban bírom, vagy a HyperDevBox-ot. EA is jó mobilon. -
Fitzgerald
veterán
Nagyon sokáig fent volt a marketen, de egy ideje valamiért nincs. Más forrásból tudod csak beszerezni, de mivel ingyenes a játék, nem minősül wareznek a letöltése. Keresd meg az .apk-t a Second Wave-hez. 800 megát tölt le kb. Szerencsére nem a freemium üzleti modell alapján készült (mint a legtöbb Glu és néhány újabb Gameloft játék), szóval az összes tartalmat el lehet érni benne ingyen, relatíve gyorsan. Nem kell goldot meg mindenféle szart vásárolni a komolyabb tartalmakhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Temple Run 2 kattanás van még mindig
-
Fitzgerald
veterán
Epic Citadel nagyon faszául néz ki, igazán hegeszthetne az Epic egy Skyrim-szerű játékot ezzel a motorral
Még a Galaxy S Advance-emen is 34 fps high quality-n JB alatt, pedig a közepes 2 magosok közé tartozik. -
Fitzgerald
veterán
Baz, Real Racing 3 nagyon jo jatek (nem mellesleg a legszebb droidos autos jatek eddig), nagyon igenyes. Csak hat eleg durva ez a freemium rendszer, ha nincs goldod, idovel mar a legaprobb javitasokra is orakat kell varni...
-
Fitzgerald
veterán
Azért hackelni nem szeretnék, akkor meg túl gyorsan végeznék a játékkal szerintem
Sokat fogok vele játszani. Gran Turismo jut róla eszembe, meg a Forza 1.
Nem vagyok egy autóbuzi, de a két első GT-t szerettem, Forzával is sokat játszottam.+ most olvasom, hogy házon belül az NFS Most Wanted ugyanezt a ghost multit kapja majd meg.
Az sem rossz játék, szép is.[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Amúgy a GameCIH 3.0 nem működik a Real Racing 3-al, kipróbáltam kíváncsiságból.
Nem is meglepő, egy freemium fejős játékról van szó, várható volt hogy a legjobb védelmet teszik bele.
A GameCIH ugye azt csinálja, hogy 2 érték alapján megkeresi azt a memóriacímet, ami a pénzt/goldot/stb kezeli, és ha megvan, akkor azt szabadon lehet módosítani. A Cheat Engine-hez hasonló elven működik.
Real Racing 3-ban az történik, hogy beírod a lóvéhoz hogy mittomén 9999999. Jóváírja az összeget, majd utána érzékeli a hacket a program, és visszaáll a kiindulási értékre a pénzed. -
Fitzgerald
veterán
válasz ADAM1337 #1482 üzenetére
Szar a rating rendszer, nem reprezentatív. Ha megnézi az ember, a legtöbb szerencsétlen azért dobja az 1 csillagot, mert a szaros, elavult droidján nem indul el a játék/alkalmazás.
A másik felháborító dolog viszont az, hogy Google+ account kell ahhoz, hogy az ember értékelhessen/reviewt írhasson.
Ne varrják már a nyakamba a Google+-t, nincs rá szükségem.
Lehessen Facebook-al vagy Yahoo-val belogolni ahogy sok más appnál, vagy a sima Google accounttal, ha már mindenképpen a saját szarjaikat erőltetik.
Play Store alap Google acc nélkül nem is érhető el, minek a +?
Google acc úgysem jó ott másra, akkor miért nem lehet azzal rate-elni/kommentelni, mint régen? -
Fitzgerald
veterán
válasz kelekyle #1486 üzenetére
Véleményeket az alkalmazásról, működés közben. Nem arról, hogy elindul-e a telefonodon, vagy sem.
Ha másnak megy, neked nem, az legtöbbször nem a fejlesztő hibája. Van 6000 féle hardver, 8000 féle rom. Ha DirectX hibával nem indul egy játék a gépemen, másokén meg igen, az egy szar játék? Nem.
Hozzá kell szokni, hogy a droid egy komoly operációs rendszer, nem kvarcjáték.
Az embernek meg kell tanulnia, hogy hogyan is hárítsa el a hibákat a készüléken.
Aki erre nem hajlandó, az vegyen zárt rendszerű készüléket.
Nem is kell hogy teljes mértékben reprezentatív legyen, de ne azért legyen már 3.5-es valami, mert xy-nak nem indul a telefonján. Kommersz játékokról van szó, amelyek a minél szélesebb közönségnek szólnak. Ennek tükrében kell értékelni, csak ehhez kicsit árnyaltabban kell gondolkodni, ami sokaknak nem az erőssége. Ha meg mégis hibázik a developer, kicsit türelmesnek kell lenni. Amennyiben nem javítják a hibákat idővel, akkor jogos a szar rating.
Én láttam olyan gyereket, aki szó szerint szétvert egy majdnem 300000 forintos pc-t, mert nem indult el a Mirror's Edge. Közben köcsög EA-zett nagy erőkkel. Gratulálok.[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
válasz Epsylon #1488 üzenetére
+1
Ez így igaz. Ezt meg lehetne tenni, és nagyon sokan alkalmazzák is már ezt a dolgot. Ha nem kompatibilis a készülékeddel a program, meg sem jelenik Play Store-ban. Viszont ha ezt nem is teszik meg, a leírásban azért sokan figyelmeztetnek erre-arra, csak azt meg a legtöbb user nem olvassa el, inkább telepít ész nélkül.
Amúgy sokkal nehezebb dolguk van, mint pl. Windows platformon (desktop).
Nem véletlenül nincsen egységesített architektúrájú Android.IT Cafe-s cikkből: "Az ARM-ökoszisztéma esetében nem lehet olyan egységes platformmal számolni, mint a hagyományos PC-s világban..."
[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
válasz Epsylon #1491 üzenetére
A technikai jellegű feedback a legfontosabb dolog, ha egy fejlesztő pénzt akar keresni a termékeivel.
Erre minden valamirevaló developernek kell hogy legyen saját platformja, fóruma, email címe, stb.
Na a Play Store rating rendszere és komment szekciója pont nem erre való. -
Fitzgerald
veterán
Dark Meadow-ból van esetleg non-Tegra verzió, ami elindul 2 magos telókon is (Galaxy S Advance pl.)?
Nem találtam sehol... -
Fitzgerald
veterán
válasz Darth_Revan #1535 üzenetére
Köszi, megvan. Ahogy látom nem éri meg a vergődést, nem sok mindenkinek sikerült működésre bírni a programot.
Más: Akit érdekel kijött a Gun Bros 2. Kicsit döcögős még, de azért már játszható. Optimalizáció még nem az igazi.
Elsővel nagyon sokat játszottam 2-3 éve.[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
King's Bounty: Legions.
Viszont nem indul el akármilyen hardveren, és inkább a tableteket szereti...[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
-
Fitzgerald
veterán
Tudtok esetleg valami Jagged Alliance vagy UFO szerű komolyabb körökre osztott játékot droidra?
-
Fitzgerald
veterán
válasz xenom0rph #3666 üzenetére
Az a jatek hibatlan lenne, ha lenne benne otg-s gamepad tamogatas, de nincs.
Viszont a Dead Triggerben van, azt tolom mostanaban orrverzesig.
Shadowgun is tamogatja a gamepadeket, talan meg a Samurai 2 is.
Igenyes jatekokat csinal ez a Madfinger Games.
Bezzeg a Gameloft meg a Glu szarik az ilyesmire, pedig nekik is van par jo jatekuk, amiben elkelne a gamepad support.[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Akkor most olvasni nem tudsz, vagy nem tudsz olvasni?
Mielott ekkora arccal lehulyezel engem vagy mast, a Bakos Ertelmezo-es Etimologiai szotarat keszitsd mar be magadnak legkozelebb.
Az hogy a Moga kontrollert, a sixaxist, vagy az xbox360 kontrollert tamogatjak ezek a programok, az egy dolog.
De pl. a Madfinger jatekai barmilyen, noname kontrollerrel mukodnek. Ez az igazi support.
Probaltam tobbet is az emlitett jatekok kozul, eredmeny nelkul. Nincs Mogam, se PS3 kontrollerem.
X360 kontrollerem sincs. De van replikam mind a 360, mind a ps3 kontrollerbol.
Es ha nem tevedek, ezek ugyanazon az usb porton keresztul kommunikalnak, mint a Sony es a Microsoft szarjai. Szoval nem, nem neztem be a dolgot baratom.
Amugy csak szeljegyzetkent megemlitem, hogy a The Conduit es a The Bards Tale is tamogatja a kontrollereket papiron. Aha. Egyetlen tengelyt kepes kezelni mindketto, es nem lehet konfiguralni a gamepadjaimet. Dead Triggerben, Shadowgunban nincs ilyen problema.[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Mi folyik itt, rosszul vagy? Vagy csak te sem tudsz olvasni?
Kosz hogy megmondtad, mit tegyek.
Adjal ra penzt, veszek!
Kit ugattam le? Miert vennek konzolt?
Nem ertem az osszefuggest, lehet hogy azert, mert nincs?
A Bakost ajanlom neked is, mielott legkozelebb marsz.
Gyere at, kolcsonadom az enyemet.[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
válasz maszekember #3720 üzenetére
Egy Wayteq xtab 700dc-t hasznalok most. Rockchip rk3066 chipes.
-
-
Fitzgerald
veterán
Nem, nem ennyi. Ha a platform tamogatja, akkor miert ne?
Akkor nem kell eger sem, es billentyuzet sem android platform ala.
Minek?
Vegulis ott az erintokijelzo...ami meg egy eleg gyerekcipoben jaro technologia.
Szerinted miert jelennek meg pl. qwerty billentyuzetes mobil eszkozok?
Miert hasznal a legtobb ember egeret a trackpad helyett a laptopjan?
Miert kell nekem a droidos jatekban kontroller?
Ugyanaz a valasz mindharom kerdesre.
Neked nincs szukseged ilyesmire. Ertjuk.[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
válasz Damage401 #3726 üzenetére
Valoban megoldhatja a problemat. Igazabol csak azt akartam kiemelni, hogy egy relative pici fejlesztonek mennyivel jobb a supportja mint a ket nagy multinak, akiket kiemeltem.
De akar az EA-t is odairhattam volna, vagy barmely mas nagyobb, mobil platformra fejleszto ceget.
Hozzaallas kerdese az egesz.[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
válasz maszekember #3727 üzenetére
Majd ha ezt eladtam, talan akkor
-
Fitzgerald
veterán
Akkor kolcsonosen megnevettettuk egymast.
A keparanyhoz semmi koze a virtualis gombsornak.
Az alattad levo hozzaszolasban van a megfejtes.
De ha gondolod majd egyszer lemerhetjuk, hogy melyikunk gepeli le gyorsabban ugyanazt a szoveget, kevesebb hibaval. Te a swipe-al (vagy anelkul, de akkor aztan vegkepp semmi eselyed) szuttyogve touchscreenen, vagy en a fizikai billentyuzettel (en).
Amugy meg mindig csak arrol beszelsz, hogy te miert szeretsz szenvedni olyan dolgokkal, amelyeket sokkal egyszerubben, kenyelmesebben is lehet vegezni/csinalni.
Az okostelefon es a tablet is teljesen mas celra lettek "kitalalva", ha lehet ezt igy mondani.
Nem teljesen mindegy? Szettarom mind a ket kezemet.
Beviteli eszkozokrol beszelunk, felhasznaloi interfeszrol, multimedias szamitogepekrol...[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
ArmA Tactics THD
Kis okosítással megy nem Tegrás vason is. Lesz még a hónapban WShadowrun Returns is, és talán X-Com is.[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
2 honap csuszas utan vegre ma ejjel megjelenik a Shadowrun Returns is androidra.
Kotelezo minden rpg fannak. -
Fitzgerald
veterán
Deus Ex: The Fall is befut pár napon belül droidra. Shadowrun Returns mellett az év másik nagy cyberpunk akció RPG-je. A játékmenet tök ugyanaz mint a Human Revolution-é, ütős, a HR látványvilágát erősen közelítő vizuális körítéssel.
-
Fitzgerald
veterán
-
Fitzgerald
veterán
Dungeon Keepert nagyon nem vágom. Nekem kimaradt annak idején, pedig benne vagyok a korban.
Ez most lényegében akkor egy tower defense/offense jellegű progi?
Kb. 10 percet játszottam eddig...[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Na jo, Dungeon Keeper is felejtos ezzel a freemium IAP szarsaggal...remelem azert keszulnek majd meg hagyomanyos jatekok is a jovoben, kezd mar nagyon-nagyon sok lenni ebbol a kocsog lehuzos uzleti modellbol.
-
Fitzgerald
veterán
Dead Trigger 2 a keso esti oraktol toltheto ingyenesen a Play Store-bol.
-
Fitzgerald
veterán
válasz xenom0rph #5781 üzenetére
"To its eternal credit, the game has no energy systems, no need to repair broken guns, and no ammo to buy. You can play it for as long as you like without paying a penny, putting it ahead of other F2P shooters like The Drowning."
Elso reszben sem toltak a szadba uton utfelen, hogy vegyel ezt meg azt. Lassu lesz a fejlodes, ennyi.
-
Fitzgerald
veterán
Dead Trigger 2-ben az elso kuldetes utan ki lehet kapcsolni az auto firet.
Amugy eleg jol lett optimalizalva. Nalam HD-ben high-on talan meg jobban is fut, mint az elso.
Pedig szebb, reszletesebb. A hangok viszont meg mindig nem tul jok, a Dead Effect e teren sokkal jobb. -
Fitzgerald
veterán
válasz BalanceR #5890 üzenetére
Azert, mert az elmult evekben valamilyen megmagyarazhatatlan okbol kifolyolag elkepesztoen felkapott lett ez a zombis, daralos mufaj. Ez odaig ok, hogy The Walking Dead a teveben, es Left 4 Dead pc-n. De mar kezd kibaszott repetitiv lenni az egesz tema. Marketen minden masodik jatek zombis. Ez kell az embereknek, nem az agyalos stuff.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Asszociációs játék. :)
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- Vicces képek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest