- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozso1989
őstag
Jézusom, ez az új Asphalt de béna... Egy runner játék lesz, autókkal, wtf?! Meg mik azok a csúnya animációk?
-
jozso1989
őstag
válasz
Maxtreme #12921 üzenetére
Dettó... az elején érdekesek voltak az AB játékok, aztán ez elmúlt. Valamit megmozgatott a Star Wars 2, de azt is hamar meg lehet unni. De a fejlesztők nem is törik magukat. Most ez a gokartos AB is mi már? Játszottam vele 1 versenyt és töröltem... full béna, semmitmondó.
-
jozso1989
őstag
-
jozso1989
őstag
Elég csúnya grafja van...
-
jozso1989
őstag
válasz
jonnyjoker01 #12340 üzenetére
MGS-széria? Mai napig a kedvencem.
Az a sztori, jó ég!
-
jozso1989
őstag
60 felett nem látod.
(#12214) raziel01 30 fps mégsem olyan jó
-
jozso1989
őstag
válasz
Fitzgerald #12191 üzenetére
25-30 fps neked lagmentes? Inkább számodra elfogadható.
Tudod mi az a lag? :3 És tévedsz, M7-en a legtöbb új játék szarul megy... sajnos gyenge 1080p kijelzőhöz az adreno320. Szóval komolyabb játékokra alkalmatlan a telefon a gpu miatt. De ez hogyan is jött ide?
-
jozso1989
őstag
válasz
Fitzgerald #12185 üzenetére
tehát mégsem lagmentes.
-
jozso1989
őstag
-
jozso1989
őstag
válasz
Fitzgerald #12014 üzenetére
ahahahhaaa
-
jozso1989
őstag
válasz
Fitzgerald #12010 üzenetére
Mert van jobb telefon a One-nál? Igen, a One M8. Van olyan játék, aminek annyira zseniális története van mint az MGS-nek? Ha van, akkor engem érdekel (tuti nincs), szívesen játszanék végre valami normális játékkal, mert ezektől a COD-BF, meg istentudja micsodáktól már hülyét kapok.
-
jozso1989
őstag
válasz
Fitzgerald #12008 üzenetére
Van olyan játék PC-n 2014-ben, amit minőségnek lehet nevezni? Na, ez érdekel...
(számomra a minőség ott kezdődik, hogy HL2, Metal Gear Solid-széria)
-
jozso1989
őstag
válasz
Fitzgerald #12005 üzenetére
Aki PC minőségben szeretne játszani szaggatásmentesen, 60 fps-sel, az vesz iPad-et, ennyi. Aki megelégszik azzal, ami van, az meg azt vesz, pont.
-
jozso1989
őstag
Jó, ez túl zseniális... kíváncsi vagyok, milyen hardveren tud ez így futni majd.
-
jozso1989
őstag
válasz
Fitzgerald #11916 üzenetére
Az Android nem való játékra, ennyi. Túl sok sz*rra kell optimalizálni, meg a rendszer sem a legjobb, visszafogja a teljesítményt... majd 4-5 év múlva már jól fog menni az MC5 az új telefonokon.
iOS-en stabil 60 fps max grafikán (persze ott nem full HD) még egy iPhone ötösön is akármelyik játék.
-
jozso1989
őstag
PyroJump ma ingyenes. Egész jó kis ügyességi játék.
-
jozso1989
őstag
Szerintetek melyek a legjobb TD játékok?
Az sem baj, ha fizetősek (persze, nyilván ingyenes lenne a jó
).
-
jozso1989
őstag
válasz
Fitzgerald #11083 üzenetére
Meg az elmosódás-effekt ha "gyorsan" (30 fps-sel XD) mész, na meg az a szép színkavalkád, amikor perfect nitrozol és ott van az a kijelző betörés, amikor ütközöl.
Meg igen, a shader is szebb high-on.
-
jozso1989
őstag
Valaki tudna nekem segíteni?
Reggel láttam a metrón, egy hölgy játszott egy ilyen lépegetős játékkal. Fehér alapon van az egész és a fekete kockákat meg kell érinteni, amik jönnek lefelé. Ha mellényúlsz, akkor lehet elölről kezdeni. Tudja valaki a címét?
-
jozso1989
őstag
Elnyerheti a világ legigénytelenebb kameranézettel megáldott játéka címet.
-
jozso1989
őstag
válasz
kanyipicske #10774 üzenetére
Az Inotia széria full ingyenes (ha jól emlékszem) és baromi jól meg van csinálva. 4 részes már. Azt mindenképp ajánlom, ha szereted a jó RPG-ket!
-
jozso1989
őstag
Aki ismeri anno PC-ről, vagy konzolról, az tudja, milyen király játék!
-
-
jozso1989
őstag
válasz
kanyipicske #10353 üzenetére
ha egyszer nálam nem zár be semmit 10 oldalnál sem, akkor mit lehet erre írni? csak leírtam, hogy nálam ilyen nem fordult még elő...
-
jozso1989
őstag
válasz
Crytek #10338 üzenetére
Milyet szeretnél?
FPS: Nova3, Modern Combat 3-4, Critical Strike Portable, Dead Trigger, Dead Trigger2
autós: Real Racing3, Asphalt 7-8, GT Racing 2
runner: Temple Run, Temple Run2, Minion Rush, Jetpack Joyride, Into the Dead, Subway Surfers
stratégiai: Plague Inc, Imperium Galactica2stb. stb.
Igazából felmész Play-re és tonnaszám találsz.
-
jozso1989
őstag
válasz
Imurai #10335 üzenetére
Optimalizált honlap??? Van ilyen is?
Nem a honlap hibája, hogy nem elég a memória, hanem a tisztelt gyártónak. Megint csak azt tudom leírni, hogy itt a One... az egy hete bezárt böngésző oldal is első érintésre előjön a multitask felületről... pedig játszottam MC4-gyel, asphalttal is... nem az oldal a hibás. Gondolom Xperia-d van. Legendásan rossz a memória kezelésük (én már csak tudom, sajnos...).
-
jozso1989
őstag
válasz
#13110016 #10331 üzenetére
Sajnos még mindig, így lassan 2015 tájékán sem tudják az emberek, mire jó a RAM és hogyan is működik az Android. Szomorú...
Képzeld én is meg tudtam szabadulni az SP-től, végre. Tesómnak eladtam egy huszasért, így a One kezdője megvolt. Végre megvehettem álmaim telefonját, amióta kijött fájt érte a szívem.
-
jozso1989
őstag
válasz
BenHans #10295 üzenetére
Egyszer próbáltam ki a Swiftkey-t, többé az életben semmi más nem érdekelt. Első alkalmazás, amit letöltök mindig. Túl tökéletes. Személyre szabható, tanul, szuper intelligens... már felajánl komplett mondatokat, nekem csak bökdösni kell középre és magától írja... zseniális! Én ezt venném a helyedben, nem egy noname appot... A SK nem véletlen 4,7-es értékelésű top app a Playen... túlságosan leegyszerűsíti a gépelést, szinte gyorsabbak írok telefonon, mint PC-n, nem vicc!
-
jozso1989
őstag
válasz
assemble #10237 üzenetére
Teljesen más a felhasználói élménye egy gyári appnak mint egy 3rd partynak... ott az SMS alkalmazás. egyben betölti az üzeneteket, akadás nélkül működik, villámgyors. Kipróbáltam ezt a handcent SMS-t, mert tetszenek benne a hátterek, meg színek... erre meg szaggat...elég csúnyán... egy 4 magos telefonon, wtf???
vicc. De ugyanez játékoknál is... mai napig nincs androidos telefon, amin akadás nélkül megy az asphalt 8... egy szutyok iphone-on max grafon (ott alapból max.) 60 fps-sel megy, mint egy high-end PC-n.
-
jozso1989
őstag
válasz
Oldman2 #10223 üzenetére
Te még nem használtál HTC-t akkor. Jó, az akksiidő tény, hogy átlagos, viszont villámgyors, gördülékeny. Sőt, megkockáztatom, hogy előbb betölt akármelyik app HTC-n, mint pl. iPad-en, iPhone-on (más tészta, hogy droidra gányul vannak megírva a 3rd party appok,de a gyáriak tökéletesek).
-
jozso1989
őstag
Lehet, hogy volt már Critical Strike Portable.
Counter-Strike telefonra wáwáwáwá!
HTC One-on és XSP-n megy maxon, 60 fps-sel! De szerintem gyengébb telefonokon is lazán fut. Állati, hogy ilyen is van!
-
jozso1989
őstag
válasz
AeSDé Team #9904 üzenetére
Nem lehet bekapcsolni minden effektet Riptide-ban, ha nincs tegra és eléggé lemegy az fps... -_- Muszáj kamuzni minden topicban? Lehet megveszi, csalódni fog és többet nem fog hinni az itt lévő kommenteknek...
-
jozso1989
őstag
Worms Armageddonban a hangok másnál is bugosak?? Zene van, meg a lövés hangja, de más nem nagyon... a kukacok néha megmukkannak és ennyi. Mozgáshangjuk pl. nincs. :/
-
jozso1989
őstag
Igen, szerintem is az a legfontosabb, hogy ugyanaz-e, vagy sem. Ugyanaz a játékmenet, akkor nem mindegy, hogy néz ki?
-
jozso1989
őstag
Visszarakták... ma gondoltam én is kipróbálom. Hát a pszichopata lelkületű emberek ne játsszanak vele, mert... hát... szóval kárt tehetnek a környezetükben! Játszottam kb. 10 percet, most picit szünetelek, féltem a kijelzőjét a telefonnak. xd
-
jozso1989
őstag
válasz
maszekember #7092 üzenetére
Én meg gondoltam megnézem ezt a Nova3-at... szörnyen szaggat, játszhatatlan, nem is értem. :/
-
jozso1989
őstag
válasz
#13110016 #6947 üzenetére
Várjuk hát... de hát még ti sem kaptátok meg, ergo mi majd januárban... :/
(#6949) csibu99: Mi köze a rossz TV-nek ahhoz, hogy letöltöd a San Andreas-t, elindul, majd töltés után kilép??? Ez nem a felhasználó hibája, nem a telefon hibája, ez a Rockstar (és miattuk a játék) hibája... Így 1 csillagot érdemel, mivel nem lehet vele játszani. Gondolom 1500-ért nem egy "menüt" szerettek volna venni a vásárlók...
De mi bonyolult ebben a gondolatmenetben? Rossz a játék, nem működik, 1 csillag, kész. Majd ha működni fog és játszható akkor kap többet.
-
jozso1989
őstag
De ha nem működik a játék, miért ne lehetne egyesre értékelni?
Ez az én értékelésem: Játéktartalma a San Andreasnak: egyes, mivel csak a menüben enged "mászkálni". Unalmas játék... grafika is egyes, mert áll 2 sor betűből, meg 2 színből. Ráadásul k*va sokat tölt, így a játszhatóság is romlik... bár az lehet kettes, mert néha frissítésnél az ember belép megnézni, hogy tovább enged-e a menüből, lehet-e játszani vele. Így összesen a San Andreas android portra az értékelés: 1.
-
jozso1989
őstag
válasz
jonnyjoker01 #6797 üzenetére
Részvétem... :'(
-
jozso1989
őstag
Van, akinek nem lassú az angry birds go? SP-n olyan furán megy, mintha lenne kb. 20 fps.
-
jozso1989
őstag
Senkinek sem megy jól, androidon sajnos ilyen (is lesz).
Pl. tegnap megvettem a Riptide GP2-t... Mindenki azt mondja, hogy húúú Adreno 320-on maxon megy, blabla, felraktam a grafikát (bár a felét így sem engedi bekapcsolni, mert nem Tegra) és olyanokat szaggat, hogy az valami félelmetes... Pedig néha jól fut... majd elkezd szaggatni, megint jó, megint szaggat... Hát android hibája.
-
jozso1989
őstag
Nem is fog jól futni soha. A Rockstar lesz*ja az optimalizálást, ahogy a Gameloft is. No meg a droid is felzabálja a rendszert, az is nagy gát a játékoknak... Nekem sem megy jól SP-n. Vagy elfogadod, hogy úgy megy, ahogy, vagy letörlöd. Én nem foglalkozom vele, akciósan vettem, annyit is ér.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Star Trek
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!