Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
drmotto
őstag
FIFA 2014:
"This week only – get a FREE Gold Premium Pack!" -
drmotto
őstag
Ha az első felére gondosz annak amit írtam, akkor arra, hogy semmi sztori, csak keresgélj tárgyakat.
Ha a második felére, akkor szinte bármelyik Bigfish Games, vagy G5 Entertainment kiadású játék jó.
Ezek voltak eddig a kedvencek:
Bigfish:Azada
Adventure Chronicles
The Serpent of IsisG5 Entertainment:
Dark Arcana: The Carnival
Nightmares from the Deep
Paranormal Agency[ Szerkesztve ]
-
drmotto
őstag
Magyart szerintem nem fogsz találni, legalábbis nekem nem sikerült.
Keress a playen Bigfish Games, G5 Entertainment és Anuman játékokat. Eléggé minőségiek. A feleségem egy SGS-en játszott velük a tablet előtt, tehát neked is jó lehet. Van olyan is, ami kiírja hogy mit kell keresni, meg olyan is, ahol a tárgyat mutatja.
Itt említettem is párat.
Ha kell még tipp, szólj. -
-
drmotto
őstag
-
drmotto
őstag
PWZ2-ben Egyiptomban a Jeti állandóan kulcsot ad, de már nincs rá szükségem, minden ki van nyitva. Jó lesz ez még később is, vagy hanyagolhatom a Jetit?
-
drmotto
őstag
Ha volt már, bocsesz. Szerintem jó lett.
-
drmotto
őstag
Az Adventures of Mosaika-hoz hasonló játékot tudnátok ajánlani?
-
drmotto
őstag
Hogy lehet egy játék eredményeit, állásait törölni a google felhőből?
Köszi -
drmotto
őstag
válasz Doki16 #15576 üzenetére
@(#15583) Doki16
4 évesem kedvencei:
Talking Tom2, My Talking Tom, Smart baby games, Smart kids games[ Szerkesztve ]
-
drmotto
őstag
Sziasztok!
PS3 kontrollert milyen típusú játékokhoz érdemes használni? -
drmotto
őstag
-
drmotto
őstag
Kislányos szülők figyelmébe:
Princess Tea Party
Négy éves lányom harmadik napja nem akar másik játszani. Egyszerű, de leköti. -
drmotto
őstag
Tipikus negyvenes szöveg. Az lemaradt hogy menjen ki a térre játszani, meg bezzeg az én időmben...
Láttál te már negyedikes gyereket? Az enyém például tud írni, olvasni, és sok esetben jobban kezeli a számítógépet/telefont mint az ötvenes kollégám, aki megijed ha bármi megjelenik a monitoron. Hová akarod hanyagolni, amikor tőlünk pár országgal balra nem táskával hanem tablettel járnak iskolába, és digitálisan megy az oktatás? Maradjunk le ebben is, nem csak a nyelvtanulásban?
Off vége mert nem fog senki ajánlani játékot.Az én lányom kedvencei:
My Talking Angela
Princess Libby: Tea Party -
drmotto
őstag
Nem láttam, nem is érdekel igazán. Nem az én területem/feladatom. Én csak nevelem a gyereket itthon, 10 évesen érthetően beszél, olvas, ír.
De tudod mit? Szólok is hétfőn itt a fideszes főnöknek, hogy nyújtsanak már be egy módosítót a parlamentben, hogy 18 alatt ne telefonozzon az a büdös kölök, mert nekem se volt neki se legyen jó.
Sőt mindjárt felmegyek és ki is zavarom a kertbe kapálni, hozzon valami hasznot is, így iskolaszünet idején...
Azért mert neked szar volt a gyerekkorod (szigorúan ebből a szempontból) még hadd ne tegyem azzá a mai gyerekekét.
Téma részemről lezárva, mert a veled való vita miatt már nem látszanak az általam ajánlott játékok...@(#18523) Neeko
Egyel feletted ott vannak a lányom kedvencei.[ Szerkesztve ]
-
drmotto
őstag
Segítsetek légyszi. Keresek egy játékot, a címe kellene.
Slot car szerű autóverseny, csak belső nézetes.
Köszi -
drmotto
őstag
-
drmotto
őstag
-
drmotto
őstag
válasz Quasi_modo #20080 üzenetére
"Eltolok egy platformot a figura meg ott marad a levegőben lógva"
Ez nekem is feltűnt, de én azt hittem hogy így normális, mert úgy tűnik, mintha a homokon állna.
Egyébként szerintem egy jó 4 csillag, bár az ötödik pályán elakadtam, mert nem bírom megszerezni a harmadik totemet vagy mit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Lenovo LOQ (i5 12th, 16 GB, 512 M.2, 4050 RTX 6 GB) gamer noti 1 év garanciával!
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest