- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
ez nem egy freemium hulladék. Ezt egyszer megcsinálták, etalon szinten, mindenki csak szeretne hasonló menedzser játékot, aztán kétszer még tökéletesítettek rajta.
Ők ha frissítenek azt majd MM4-nek fogják hívni.
Én a legutóbbi ingyenes akciójukban szedtem le, elözőek is megvoltak.
Kategóriájának legjobbja. -
törölt tag
A DL-t szokni kell én is majdnem letöröltem aztán adtam neki pár napot mostmár kezdem megszokni az irányítást, már online meccsen se vernek szénné, csAk mert nem tudom irányítani, szóval az irányítást szerintem meg lehet szokni. (ezt amúgy a vélemény nyilvánítóban is írják azt hiszem), persze mindenkinek más jön be de szerintem messze a DL2017 a legjobb focis játék, még ha vannak is hibái.
-
törölt tag
-
törölt tag
-
-
nyisziati
veterán
-
plejik
addikt
Nálam semmi probléma nincsen vele. (Samsung Galaxy Note 2). Egy hibát véltem felfedezni a lehúzós játékmeneten kívül.
Ha nem tapicskolom a képernyőt ráteszi a billenytűzárat. Ezzel még nem is lenne gond, de ha feloldom a billzárt. akkor van , hogy a hang is elmegy.
De ezeket leszámítva alakul ez, ehez is jön majd 1-2 update és biztos jobb lesz.
De a grafikája az elég meggyőző szerintem.
-
törölt tag
Igazából engem is csak az fogott meg benne, hogy a Star Wars-t ilyen jól, ilyen poénosan meg tudták csinálni Angry Birds stílusban.
Én se vagyok ám olyan hűdenagy mérges madár rajongó de szerintem ez poénos lett, főleg hogy olyan apróságokra is figyeltek, hogy a pályaválasztó menüben érintésre ki lehet nyírni a malacokat, meg egyéb tárgyakat. Kis apróságok ezek játékmenet szempontjából lényegtelenek, de ilyenekre is figyeltek
(#1778) Darth_Revan: Nekem ott még sohasem akadt meg, úgyhogy ezt sajnos passzolom, nem tudom miért csinálja.
-
-
iOnizer
tag
Érdekes, mert anno amikor warez cuccokat használtam, akkor nekem is sok gondom volt. Vagy nem működtek, vagy nem működtek jól. Baromi nehéz volt megtalálni a nekem kellő verziót, és ha egyszer felraktam, akkor tuti nem raktam fel frissebb verziót, ergo benne maradtak a hibák, stb. Ezért is hagytam abba. Így fizetni kell érte, de amit leszedek, az tuti, hogy menni fog, és nem lesz vele baj. Ennyi pénzt meg elköltenék más baromságokra is
-
-
sztanozs
veterán
Time Management Games vagy Resource Management Games-re keress.
Karza Football Mag. 2013-at találtam ami focis is... -
sztanozs
veterán
Nekem a Tabomon az Ethernal Legacy van fenn - annk kb 130 MB a telepítője. Ezt szedi le a belső tárra (nem a belső SD-re, hanem a data partícióra). Ezután induláskor lerántja még a zene és grafikai anyagokat (még vagy 300 MB), ez már belső SD-re megy. Ezután minden futtatáskor kiírja az aktuális cache-t az SD-re (zene és grafika csomagokbó az aktuális pályára kicsomagolt részek, a agyorsabb hozzáférhetőség érdekében). Ezen kívül mentéskor a belső data partícióra létrehozza a mentés vázát (már néven stub-ot/skeleton-t hogy a mentés a "rejtett" partíción legyen) és a mentés lényegi részét megint kimenti az SD-re.
Ami növekedést te láttál simán belefér ezekbe a részekbe:
- cache generálás
- mentési állapot (pl. continue) adatrészeNem kell félni, ha csak nem fogsz (vagy a program nem engedi) sokat menteni, illetve a program rendesen takarítja a saját cache-ét maga után nem fog sokkal többet nőni a foglalt terület.
-
darvinya
titán
Jó akkor így már érthetőbb lesz (talán).
Van a telepítő app az van a belső nemón.
Van a játék SD .android_secure mappában
Van a játék menet/beállítások/stb HW dolgok a SD android-xxxx nevű mappában
Ezek a SD dolgok minden esetben nő, ha elindítod a játékot.
Ha ezeket törlöd újra le kell tölteni és újra elkezdi nőni amint játszól vele.És ez így természetes, pláne ha még reklámot is engedsz hozzá(van net).
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 32GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Gyári állapot !! Macbook Pro Retina 16" M1 Pro 10C CPU / 16C GPU / 32 GB MEMÓRIA/ 512 SSD / Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I-7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/Garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%