Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-11-27 19:13:35

LOGOUT.hu

Játékajánló:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15043) norbert1998


norbert1998
veterán

Szóval akkor kezdem a mai adagomat, de nem lesz minegyik egy postban, mert a tanulás miatt még nem került sorra az összes game.
Ahol nincs link, és kép, az már korábban linkelve lett. Erős IAP alert=kötelezően P2w.

SimCity BuldIt
Ez jött be a legjobban eddig.
Nagyon komplex az egész, egy csomó dolognak megvan a maga környező része, például az emberek nem szeretnek a gyárak közelében lenni, mert azok büdösek, a szennyvíztisztító úgyszintén. Aztán megvan minden egyes enrgiatermelőnek (szél, nap, hőerőmű(aminek szintén nem szeretnek a közelében lakni az emberek)) a saját kapacitása. A parkokhoz mekkora terület ját, hogy kik tudnak oda kimenni, hogy boldogabbak legyenek. Értelemszerűen, minél drágább park, annál nagyobb terület és boldogságfaktor. Aztán volt olyan is, (ugye vannak ilyen kis véleménybuborékok a lakóövezeteken), rányomok az egyik véleménybuborékra, és olyat ír, hogy I have a clear view to those firemen. vagy Those fireman are so hot... because of the fire... yeah.... Na ezen én azt mondtam, hogy EA, egy rohadt lehúzó népség. De hogy ha olyanuk van, akkor olyan játékot csinálnak, hogy könyvet ír és fel is olvassa!
szerintem nagyon faja kis game, napersze, ha nem vesszük, hogy egy fél vagyont ráköltesz a pénzszerzésre, mert egyébiránt hetekig tápolhatsz, míg odáig eljutsz, mint én. durván 27 ezer forintnyi játékbeli papírpénzt költöttem már el, és így néz ki a városom (egy része, minimum nagyításon)

Nightmare: Malaria

https://lh5.ggpht.com/aZ0u0ngb1Moq3PidAHGOfRBTaanJPbwXpzTPfaeJKrU0bsmLo9VOU3VKux2rbr1BNg=h310-rw
Maláriás szűnyog által megcsípett kislány rémálmában vagyunk, mászkálós, oldalnézetes. Nekem a nagyjátékos platformok indie játékai jutottak eszembe. IAP nincs, ingyenes, annyi van, hogy a pályák végén a next level feliratnál kiírja, hogy lehet támogatni a nemzetközi maláriaellenes alapítványt egy szúnyogvédő hálóval, ez 3$. Szerintem nagyon hangulatos.

CSR Racing

Átlagos tucat DRAG RAciNG game. Nekem konkrétan a tutorialon nem jut túl, mert nem hajlandó megvenni az első saját kocsit. Számomra felejtős.

Battle of Heroes

Izometrikus nézetű kaland/RPG akármi beütésű dolog, point and klick támadással, IAP alert, de keveset játszottam még vele.

SoulCraft 2-t nemrég linkeltem, hogy biztos olyan, mint az előző, olyan is, nagyon jó, korábban már írtam róla.

MMX Racing-et itt ajánlottátok, szerintem faja dolog, erős IAP alert, szintén.

Beach Buggy Racing

Jó kis karting game az anno megjelent tima attack challange-es utódjaként, szerintem jó. Enyhe farmolással egész jól el lehet lenni vele. Csak néha el lehet azért küldeni a jó helyekre az AI-t, mert néha nagyon kocsog tud lenni.

Egyelőre ennyi.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.