Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrJaka
aktív tag
válasz Ereshkigal #15797 üzenetére
A normál multit próbáltam, játékos állomány szerintem van, mert eddig 30-60 másodpercnél többet egyszer se kellett várnom ellenfélre.
A játékban viszont saccra olyan 2 perce van lépni az ellenfélnek, és szerintem az nagyon sok, kicsit elveszi a kedvem hogy ilyen lassú, 30 másodperc, maximum 1 perc szerintem bőven elég lenne.Huawei Mate 20 prO
-
assemble
addikt
-
scope2007
addikt
helló!
pls okosítson valaki ki, aki tudja, hogy a szókirakó játéknál.......
a többi itt [link]CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
assemble
addikt
-
Adventure Bar Story leárazva. Eléggé rendhagyó szerepjáték, a harcok után nincs XP, de főzni kell benne, és az evés után fejlődnek a karakterek. 50-70 óra játékidő!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
citkar
addikt
válasz jonnyjoker01 #15808 üzenetére
Szakács lennél?
-
maggi1886076
addikt
Erről vélemény?
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
Viktor77
titán
válasz maggi1886076 #15810 üzenetére
Ha telefonohoz vagy teblethez kell, akkor nem jó.
Ezeket nem tartja meg, és a nem szabványos kialakítása miatt a GameKlip sem jó hozzá.Szabvány PS3 formájút nézz.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
addikt
válasz Rigormortiis #15799 üzenetére
Miért nem a Ford Shelby GT500-ast választod, amit a 2. epizód (régebben volt a "tear" elnevezés) végén nyerhetsz el aranyért a boss-tól?
Ne sajnáld az aranyat, csak ügyesen és minden boostert aktiváljál be verseny előtt és simán megnyered!Tapasztalataim szerint az első 4 epizód végigvihető boss autókkal.
Amúgy ez egy nagy rakás ganaj játék, ami idővel és frissítések kiadásával csak még bugosabbá válik, már majdnem úgy tűnik, mintha direkt csinálnák a fejlesztők azt, amit művelnek a játékkal.
-
Tidzsimon
őstag
válasz maggi1886076 #15813 üzenetére
Ilyesmit használok, DIY gameklippel. Az ócsóságnak megvan az ára. Pc-n kipróbáltam és a jobb analóg kar jobbra nem húz rendesen. Persze lehet én fogtam ki, a másik meg, hogy a jobb analóg kart ritkán használom. Ha a bal lenne szar akkor lehet anyáznék, és vennék egy ugyanilyet. Telefonhoz jó.
A legjobb sütemény a sült oldalas.
-
Andriska20a
csendes tag
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne boom BeAch játékkal kapcsolatban. Boom Beach topikban kérdeztem de nem kaptam választ. Androidon játszottam ugye e-mail címen keresztül megy a játék. De most váltottam iphonra és ugyan azzal a címmel regisztráltam iphonra de egyszerűen nem tudom behozni az előző accom a játékba ott van hogy új telefon de valami kódot kene be irnom. De ugye a másik telefonom eladtam és reseteltem. Meg lehet valahogy ez nélkül is oldani vagy buktam?
-
zozyk
addikt
Ezt ismeri valaki?
Megérhet 1 dolcsit?[ Szerkesztve ]
-
takitibi
tag
Sziasztok!
Mióta androidos telefonom van, szeretnék evvel, vagy hasonló játékkal játszani, de nem találtam még.
Szóval kicsi figura, megy előre és ugrik, meg üt, meg tallérokat gyűjt. Valakinek ötlete? Fizetős/nem fizetős is érdekel a play áruházból (is). Plíz help, ha ismertek ilyen játékot.
4 magon kéne döcögjön, van gpu is, meg 1 giga ram. Köszi!!!Üdv: TakiTibi
-
KisTücsök
addikt
válasz Balathruin #15824 üzenetére
Ez hogy működik? Gépről kell a játékot rámásolni?
-
Viktor77
titán
-
kiezTe90
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan rpg játékokat ami online játszható más játékosokkal? Valami olyasmire gondolok mint az arcane legends mert az jó játék.
Köszi előre is!Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
Bozek
nagyúr
Lehetne gyűjteni az első hozzászólásba a kontrollerrel játszható játékokat. Tegnap kipróbáltam az Another World-öt és tökéletesen működik. Sokaknak az volt vele a legnagyobb baja, hogy a kijelzőn szinte kezelhetetlen. Bár én úgy is tudtam vele játszani, de tényleg ég és föld a különbség a touch és a kontroller között.
-
Maxtreme
addikt
WWE Immortals
Take your favorite WWE Superstars out of the ring and into the supernatural world of WWE IMMORTALS. Wield DEVASTATING POWERS to demolish opponents with innovative touch-based combat from the makers of Injustice and Mortal Kombat. SUPERCHARGE YOUR ROSTER with spectacular signature moves, gear and support cards. Bring the pain during live BONE-CRUNCHING BATTLES tied to WWE events.
FIGHT
Use the touch screen mechanics of your mobile device to do epic battle with your enemies in 3-on-3 combat. Swipe and tap to perform combos and build your power to pull off special attacks and use each Superstars’s customized superpower.
MASSIVE ROSTER
Collect and play as fantastical versions of your favorite WWE Superstars: Triple H, John Cena, The Undertaker, The Bella Twins, The Rock, Hulk Hogan, and many more. Each iconic Superstar comes with unique variations, featuring special powers and moves.
LEVEL UP
Build your move set, increase your powers, upgrade your characters, and conquer your competition. Constantly evolve your roster to fit your style of play and put your best Immortals forward as you take on a series of combatants.
ONLINE MULTIPLAYER
Take on real opponents in Online Battles and compete against players around the world in live, in-game events tied to the WWE and earn awesome rewards. Watch replays of your previous matches to hone your skill and perfect your lineup.
AMAZING GRAPHICS
Delivers best-in-class graphics on your phone or tablet, with custom animations for every single WWE Superstar. Engage in battle across multiple worlds, all tailored for each Superstar’s alter-ego, fully rendered in 3D. -
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Multiplayer FPS játékot keresek, mégpedig olyat, ami viszonylag jó, sokan játszanak vele és nem Gamelofttól van. (Gameloftosokat már mind próbáltam, játszottam velük, elég is volt.) Akár TPS is lehet, de shooter legyen
Üdv. Johnny
-
5381
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #15842 üzenetére
Én ezt nyomtam egy ideig. Szórakoztató, csak néha a fizetős ellenfeleknél elég idegesítő a tehetetlenséged.
-
Chuzzlee803
aktív tag
Nem tudom ismeritek-e a Bloons TD Battles-t. Egy klasszikus online Towerdefense játék. Sok benne az IAP, de aki szemet bír hunyni felette, annak jó szórakozás lesz.
-
válasz Chuzzlee803 #15844 üzenetére
Igen ismerem, ez a multiplayer változata a Bloons TD-nek.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Orionhilles
senior tag
Sziasztok!
Gamepad vásárláson töröm a fejem tablethez kellene (7,85")
A MOGA - n kívül mi az ami támogatott és jó? Lehetőleg 10k alatt legyen
Előre is köszönöm a válaszokat!– Yet, thou serves with thine eyes clouded in chaos. Thou, bound in the cage of madness. I am he who commands those chains – Fate/Zero Berserker Mad Enchantment
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- eladásra kínálom ddr2 ramokat 1-2GB 667Mhz
- Cambridge Audio MXN10 hálózati lejátszó eladó, személyesen vagy ingyenes szállítással
- GAMER PC - GTX 1050 Ti 4GB - Ryzen 5 2400G - 16GB DDR4 - 120GB SSD - 500GB HDD
- Pioneer DJ DDJ RB rekordbox licensz + decksaver
- LENOVO Thinkpad L14 GEN 3 / i5-1245U / 16GB RAM / NVME SSD 240 GB / FullHD / Win 11 Pro TÖBB DARAB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest