Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Android szakmai topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:10:55

LOGOUT.hu

Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45801) mzso válasza macikos (#45797) üzenetére


mzso
veterán

Ha nagy igényeid vannak akkor nagy tárhelyes telefont kell venni. Az én 2019-ben vett telefonom is már 64 gigás volt, ami akkor 40 ezer körül volt. Bár nem bővíthető, így is megvoltam vele, úgy hogy zene is van rajta. Ha neked csak 32-es van akkor valamit nagyon elfukarkodtál.

(#45802) tordaitibi válasza mzso (#45801) üzenetére


tordaitibi
veterán
LOGOUT blog

Ez nem mindig igaz, egy beragadt ota frissites, a G.play baromsagai es apphiba miatt lattam en mar 64 gigat is betelni a semmivel. Magan a user tarhelyen nulla adat volt, a rendszer hibaja miatt felzabalta a tarhelyet.
Nem mindig user error.
En 32-on elvagyok 4,5 eve es szabad 11GB.

[ Szerkesztve ]

(#45803) svgyula


svgyula
addikt

Üdvözletem! Tegnap megint találkoztam egy érdekes anomáliával! Mivel telefonon nincs gmail.akp alkalmazás, helyette outlook.apk van történt egy furcsa "kapás".
Röviden tegnap kaptam 4db email-t(promóciós) ~3óra alatt. Ezeket töröltem az outlook-ról. Közben megnyitottam a PC-n is a gmail fiókot és ott ezek már nem is látszottak->tehát emléletben már bekerültek a kukába!
DE! Közben szórakoztam és próbálgattam tiltani a google apjait addig amíg nem kezd el valami alkalmazás miatt pofázni. Na meg is találtam! A viber csak a google szerviz szolgáltatással hajlandó működni! Eddig ugye semmi extra mivel ezt tudtam, undorító de ez van. Viszont a ki-be kapcsolás vagy "tiltás-engedélyezés" után jött a meglepetés! Ugyanis szinte azonnal megjött mégegyszer az a 4db email amit már ~1órával azelőtt töröltem! Tehát ezek szerint a google szerviz szolgáltatás !tárolja! az emaileket akkor is ha már kézbesítve volt? Na ez nekem valahogy nagyon nem tűnik adatvédelemnek!

Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

(#45804) macikos válasza Viktor0610 (#45800) üzenetére


macikos
addikt

Végül átállítottam portable-re.

mzso:
Pár éve ez még elegendőnek tűnt... Asszony telefonja, speciális női alkalmazásokkal :D A gond azzal van, hogy ezek a Tiktok **szom hülye alkalmazások alapból lefoglalnak 1,5GB tárhelyet a cacheüknek meg ilyenek úgy, hogy még meg sem nyitottad. Felrakja az ember a népszerű social appokat már alapból tele a telefon. Gyakorlatilag a következő telefonja minimum 256GB-os kell hogy legyen csak azért, hogy működjön...
Az sem tiszta, hogy az Android "Rendszer" egyik telefonon miért 9GB, másikon meg 16GB. Tele a net ilyenek megmagyarázhatatlan kérdés-válaszokkal és senki nem tud rájuk mit mondani. Mondhatnánk, hogy cache, de ez is cache, az is cache. Az alkalmazásoknak is van külön-külön cache. A rendszerfrissítésnek is van cache. A fényképek bélyegképeinek is van ugye egy szép méretes cache. Az egész tárhely egy cache :W

[ Szerkesztve ]

(#45805) crok válasza svgyula (#45803) üzenetére


crok
Topikgazda

"google szerviz szolgáltatás !tárolja!"
A tiltás-engedélyezés után a FireBase-el újra sync-el, azt kaptad meg megint - de nem a mail-t hanem az értesítést. A kukába tett email meg az értesítés az két külön dolog. Dehogy tárol az bármit is csak értesítésre a Firebase-t használja, login-re meg nem az IMAP hanem OAUTH2 van használva alapértelmezetten így nem az IMAP által kapott adatokat nézed mikor kapsz egy mail-t hanem a Firebase-en kapsz értesítést hogy van egy mail. Olvass utána jobban kicsit hogy hogy működik a Firebase // használd IMAP-al az Outlook-ot ha ez zavar (amihez kell majd app password mert ma már kötelező lett a 2FA és az új policy ezt írja elő).
A legutóbbi hasonló szívás a Meta / Messenger és a Firebase kombó volt amikor 3..4 napos üzenet értesek jöttek fel.

[ Szerkesztve ]

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

(#45806) svgyula válasza crok (#45805) üzenetére


svgyula
addikt

Rendben! Akkor ez a szuper "Firebase" vajon miért nem jegyezte meg azt az információt miszerint ezek az emailek akkor már ~akkor 3 órája kézbesítettek voltak mikor újraküldte? Amúgy nem csak az információ jött meg hanem duplázódott az email is! Vagyis megint ott voltak olvasható formában a már egyszer kukába helyezett levelek.......

Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

(#45807) tordaitibi válasza svgyula (#45803) üzenetére


tordaitibi
veterán
LOGOUT blog

Gapps független Viber, évek óta használom G mentes telefonon. Hogy meddig még azt nem tudom.

Teljesség igénye nélkül szintén gapps mentesen még működő legutolsó verziók:
eWelink 4.2201
FB.Liteapps 204.0.06
FusionSolar 6,23.0
Gpstest 1.3.2
Gpsdistance 3.0
Jofogas 5.0.60
Kingsoft Office 5.12
Megasync 3.7.2
GoogleMaps 9.44.3 ez utóbbi kérdezi hogy nincs g. keretrendszer, mellőzze, persze mellőzd és elindul
Unified Remote 3.18.2
Viber 6.5.5.1365
És még pár játék, célapp.
Ezeket hetekig vadásztam.
meddig működnek még gőzöm sincs.

(#45808) crok válasza svgyula (#45806) üzenetére


crok
Topikgazda

Mert még a kukában volt. Nem kell minden mögé konspirációt látni. Mondtam, olvass vissza mi az a Firebase és hogy működik, hogy megy a levelek összeszedése és az értesítés ha nem IMAP-ot használsz. A Firebase értesítésnek önmagban semmi köze ahhoz, hogy egy értesítést töröltél-e műr vagy nem vagy hogy az értesítésben levő email-t törölted-e vagy nem. Nem fogom elmagyarázni mert egy élet is kevés amit biztosan nem fogok rád fordítani -ebben biztos lehetsz- de amit írsz az szimplán nem úgy van, teljesen rossz a konklúziód mert hibás a teóriád mivel rossz && hiányos alapokon nyugszik. Írtam a Messenger-es Firebase hibát is....... de ahogy látod, majd max. nem tájékozódsz csak írsz.

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

(#45809) dellfanboy válasza zsoltzsolt (#45798) üzenetére


dellfanboy
senior tag

köszi, mukodott, a kis huncutok tényleg a kisegítő lehetőségek közé rakták ezt a menupontot :R

eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei

(#45810) Atke


Atke
senior tag

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy Lenovo Yoga tab 3 (YT3-X90L 4GB/64GB) Megoldható-e magasabb android verzió telepítése? Gyárilag a 6.0.1 a vége, viszont ezzel már pár app nem is települ fel, pedig szerintem a vas bírná... Előre is köszönöm

(#45811) svgyula válasza tordaitibi (#45807) üzenetére


svgyula
addikt

ÓÓÓ! Ezt már megoldották! A 13-as droidon elszáll folyamatos hibával........

Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

(#45812) zsoltzsolt válasza dellfanboy (#45809) üzenetére


zsoltzsolt
addikt

Szívesen! Én is véletlenül találtam rá :D

(#45813) Sztyepadzso válasza macikos (#45804) üzenetére


Sztyepadzso
őstag

Használja böngészőből a FB-t.. Anno volt 2017ben Sony XZ1-em, ott be volt állítva pár korlátozás, melyik app mikor frissülhet. A FB pont sz@rt rá, system appként letolta a frissítést, én meg másnap az alkalmazást, ami akkor 1,5 GB volt(pedig ugye az eg weboldal) , úgy hogy a FB aktivitásom nagyjából 0, hetente kétszer néztem fel az oldalra.

(#45814) tordaitibi válasza Sztyepadzso (#45813) üzenetére


tordaitibi
veterán
LOGOUT blog

Ha jól emlékeszek a FB app az külön állatfajta mert annak van egy saját frissítő valamilye ami akkor is lefrissíti ha mindent kilősz meg letiltasz.
Így kell ezt csinálni kedves Meta/Cukorfiú.

(#45815) svgyula válasza tordaitibi (#45814) üzenetére


svgyula
addikt

Így van a háttérben fut még 2db alkalmazás ami akkor is fent marad és fut ha az alap alkalmazást eltávolítottad! Megtaláltam eddig minden telómon és akkor is volt adathasználat amikor a "fő" alkalmazást már napokkal azelőtt eltávolítottam. Ezért használom az itt belinkelt ADB-n keresztül működő programot. Volt olyan telefon a kezemben amiről nem is engedte az ilyen előretelepített alkalmazásokat eltávolítani. Azt írta rá az eltávolításhoz nincs joga/lehetőség, vagy csak simán hiányzott az alkalmazás adatlapjánál az "eltávolítás" rész csak a "leállítás" volt de ez csak az újraindításig volt érvényben. Akkor kerestem ezeket az ADB parancsokat és ment a "dos" gépelés :D Most már van grafikus felülete is!

Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

(#45816) macikos válasza svgyula (#45815) üzenetére


macikos
addikt

(#45817) pube111


pube111
senior tag

Egy wifi adót szeretnék webui konfigolni, de ezt a hibát dobja minden böngesző.
Tudtok valami megoldást androidon?
Probáltam régi firefoxot, de el sem indul.
ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH

(#45818) crok válasza pube111 (#45817) üzenetére


crok
Topikgazda

A böngésződ túl új, az az AP vagy bármi is legyen meg brutál régi.. Láttam a kérdésed az Android alkalmazásokban is.. de itt nem ez lesz a megoldás hogy "ignorálja" mert igazából az a baja hogy fel se ismeri már mert olyan régi amit a doboz használni akar hogy az már rég ki lett gyalulva a modern böngészőkből. (Erről itt írtam csak neked pont fordítva van most a helyzet: az Android modern, a dobozod meg régi.) Nem tudom milyen régi Firefox-ot néztél de menj vissza 2020 Március de méginkább azelőtti verzióra, 68.6 de méginkább jóval előttire, vagy Chrome vagy mindegy mi csak hasonló "korú" legyen.

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

(#45819) pube111 válasza crok (#45818) üzenetére


pube111
senior tag

Igen, ez egy régi AP.
50-es firefox, ugyan az a helyzet.
30-as nem indul el.
Android 12.

(#45820) crok válasza pube111 (#45819) üzenetére


crok
Topikgazda

Pedig az a hibakód az azt jelenti hogy vagy már a TLS verzió vagy a cipher (se) fütyül össze.. milyen AP? Mikori?
Mivel én hálózatos vagyok alapvetően így nálam első körben onnan indulna most a móka hogy mondjuk PCAPDroid-al csinálnék egy packet capture-t és a TCP felépülése utáni TLS szegmenseket (server_hello && client_hello) megnézném hogy mit tud az egyik oldal és mit a másik.. mert ugye nem fütyülnek össze. Gyanítom hogy már a droidból is kigyalulták akkor a régi TLS verziókat is így a régi APK-val se fog menni max. ha nem a rendszer saját hívását hanem sajátot használ (Dolphin browser talán de én annak a használatát nem ajánlom...).
2020 Márciusban világszinten letiltották a régi TLS verziókat (és még: [1] [2] [3]) és az Android 12 bőven ezután jött ugye ki (2021 Október).

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

(#45821) pube111 válasza crok (#45820) üzenetére


pube111
senior tag

Ilyen.
Kb 8 éves.
Mindegy, majd megoldom pc-ről. Úgy régebben már sikerült régi firefoxal.

(#45822) crok válasza pube111 (#45821) üzenetére


crok
Topikgazda

Cink.. rogyásig van a net ugyanezzel az UBIQUITI SSL hibával és szarul van megcsinálva.. a droidod meg bizony megkövetelne normális cipher-t. Amit nem tud a doboz. PC-n ez egyszerűbb. Droidra meg az ilyen UC meg Dolphin meg hasonlók tudják még talán de én azt meg nem ajánlom, akkor inkább PC. Ha SSH-n beenged nem lehet kikapcsolni az SSL használatot? Ilyesmire is van egy csomó leírás.

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

(#45823) pube111 válasza crok (#45822) üzenetére


pube111
senior tag

Majd próbálkozok.
Köszi.

(#45824) pube111 válasza pube111 (#45823) üzenetére


pube111
senior tag

Na, siker.
Pc-n régi firefox beengedett, ssh-t kikalcsoltam. Így már működik bármilyen böngészővel.

(#45825) macikos


macikos
addikt

Az SD kártyán található képeket a Photos app nem engedi szerkeszteni.

"Sikertelen szerkesztés ellenőrizd az internetkapcsolatot."

Angolul "Unable to save. Check your connection.". Tele van ezzel a hibával a net, meg a Google fórum is, de konkrét válasz/megoldás sehol sincs.

Érdekes, hogy szelektíven nem engedi szerkeszteni a képeket. Egymás mellett 10 expo. Egyiket engedi, másikat nem.
A telefonon található képekkel nincs baj. Valakinek úgy oldódott meg, hogy bekapcsolta a biztonsági mentés az SD kártyán található képekre. Persze, bekapcsolom 50GB-nyi képhez...
Mondjuk ha néhány képnél engedi a szerkesztést, akkor nem ez a hiba oka/megoldása.

[ Szerkesztve ]

(#45826) mzso


mzso
veterán

Helló!

Indítom az új telefont (Motorola Edge 20 lite). Azt írja kössem össze a két telfont kábellel.
Na mármost ez type-c a régi meg micro USB. Úgyhogy felmerül pár kérdés:

- Létezik Type-c és micro csatlakozójú USB kábel, vagy adapter? (ami működik, szabályos, és nem okoz zárlatot vagy valami.)

- Később, miután használatba vettem a rendszert is ezt az importálást?
Ez Android beépített funkció, vagy Motorola saját? (Amely esetben nem túl esélyes, hogy működjön más telefonnal)

- Jelenleg max úgy tudnám összekötni, hogy régi telefon -> otg kábel -> Type-A/Type-c adapter -> Type-C kábel - új telefon. Van esély hogy ez a förmedvény így működne?

- Működhetne egyáltalán megfelelő kábellel tudván hogy a régi telefon egy Android 8-as Meizu Note 8? Az új meg android 11, ha jól tudom?

[ Szerkesztve ]

(#45827) svgyula válasza mzso (#45826) üzenetére


svgyula
addikt

Ez volt az első amit feldobott a keresés.

Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

(#45828) csubuka


csubuka
addikt

Sziasztok!

A mai helyzetben Lineage alatt folyamatos szenvedés van a Wallet meg Revolut és egyéb hagyományosabb banki appokkal nem?

Tehát mondjuk frissül egy app (és akár kényszerfrissítés is lehet, hogy addig el sem indul amíg nem frissül felteszem) és változik a bootloader nyitás ellenőrzés és lehet ismét gányolni nem? Ugyanez, hogyha újabb Lineage verzió jön ki, akár alverzió is, új biztonsági patch-el felteszem...

A családban kis extra életet akarnék nyerni egy A5 2017-nek ami tök jó állapotú még, de ha nagyon limitált így a helyzet, akkor lehet bukó... főleg ha szimplán bármilyen frissítés nélkül is előállhat probléma egyik napról a másikra (nem tudom hogy pontosan hogy megy ez a bootloader ellenőrző mechanizmus)

(#45829) fatal` válasza csubuka (#45828) üzenetére


fatal`
titán

Szerintem ezek az appok a rootot nézik maximum (a Wise pl. azt se), nem hiszem, hogy a nyitott loader számít. Lineage alapból nem rootolt már.

De magisk, elrejted + random csomagnév és 1-2 modullal semmi probléma nincs.

A bootloadert nem ajánlott ki-be nyitogatni/csukogatni.

(#45830) mzso válasza svgyula (#45827) üzenetére


mzso
veterán

Oké. Kábelt, adaptert azóta én is láttam a neten. Viszont működik-e a dolog egy ilyen kábellel, meg ilyen új-régi párosítással.

(#45831) csubuka válasza fatal` (#45829) üzenetére


csubuka
addikt

Köszönöm a választ, ez egész jól hangzik, megpróbálom lehet akkor. Csak a telót az egyik szülőmnek kéne beizzítani ,aztán ha nekik lehal egy random frissítés miatt akkor megkeserülöm a nagy elektronikai hulladékmentesítésemet :D

(#45832) Viktor0610 válasza mzso (#45826) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Nem tudom, milyen app ez, de nem működik pl. wi-fi-vel?
Szerintem sokkal egyszerűbb, mint kábelekkel, átalakítókkal szenvedni.

Samsung Galaxy A54

(#45833) svgyula válasza Viktor0610 (#45832) üzenetére


svgyula
addikt

Szia! Szerintem a motorola valami saját alkalmazása. Így látatlanba biztosan nem fog működni a Meizu-val. Se kábellel se wifi-vel. :N

Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

(#45834) Viktor0610 válasza svgyula (#45833) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

De ezek a költöztető appok szoktak menni más gyártók telefonjaival. Nyilván annyi korlátozással, hogy csak küldő lehet a nem Motorola eszköz.
Hiszen ha nem működne, semmi értelme.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy A54

(#45835) svgyula válasza Viktor0610 (#45834) üzenetére


svgyula
addikt

ÓÓÓ de működik az csak nem két különböző márkájú telefonon! Régi moto->új moto :D
Nálam a honor20->realme gt sem működött.Persze ott nem is ajánlotta fel hogy kell a "kábeles kapcsolat" :D A mentést amit a régiről csináltam az új simán kiköpte, maradt az újra belakás.

Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

(#45836) D@niel


D@niel
addikt

Üdvözlet,
hol tudom kikapcsolni, hogy a chrome - miután rá böktem a keresőre - megjelenítse a keresési előzményeket?

𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031

(#45837) Viktor0610 válasza D@niel (#45836) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

A chrome://flags oldalon az Organic repeatable queries in Most Visited tiles opciót kell Disabled állapotba kapcsolni.

Samsung Galaxy A54

(#45838) D@niel válasza Viktor0610 (#45837) üzenetére


D@niel
addikt

Továbbra is megjelenik.

𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031

(#45839) Viktor0610 válasza D@niel (#45838) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Bocs, félreértettelek.
Én ezek kikapcsolására gondoltam:

Samsung Galaxy A54

(#45840) Szabó András


Szabó András
tag

Miért meríti le az Android a ZTE A31 Blade telefonomat?
A telefon alig több, mint egy éves, bár újkora után is mutatott ilyen jelenségeket, és ez azóta sem lett gyakoribb, vagy ritkább. Ha a wifi ki van kapcsolva, és nincs net akkor is lemeríti amikor rossz napja van.
És melegszik is a telefon, tehát dolgozik valamin az Android.
De van amikor jó hangulatban van a telefon ,és egyáltalán nem merül, olyankor 1%-ot merül egész nap, máskor 100-at.
Az energiafelhasználást lekérdezve az Android veszi fel az energiát.
Ha rossz napja van ,és újraindítom van amikor olyan mintha az újraindítás után már nem merülne olyan gyorsan, de erre nem vennék mérget, sokszor már csak akkor veszem észre a gyors merülést amikor már szinte teljesen lemerült.
Teljes újratelepítést nem szeretnék, ha van a hiba elhárításának más módja, mert se időm nincs a teljes újratelepítésre, se nem is értek hozzá, a szerelőre pedig nincs pénzem :D

(#45841) mobilizmo válasza Szabó András (#45840) üzenetére


mobilizmo
addikt

Ez sajnos elég sok mindentől lehet. Van olyan amikor egy/több (rosszul megírt) app okozza. De simán lehet az is, hogy ahol sokat tartózkodsz rossz a térerő. Ilyenkor a telefon folyamatosan jobb tornyokat keres és ebben bizony erősen tud merülni. De szerintem egy egyéves telefonnál már simán előfordulhat az is, hogy gyengébb az akksija.

Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.

(#45842) crok válasza Szabó András (#45840) üzenetére


crok
Topikgazda

[link] Ezt tudom ajanlani. Olvasd el es csinald meg a riportot aztan elemezd ki.

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

(#45843) Szabó András válasza mobilizmo (#45841) üzenetére


Szabó András
tag

Új korában is csinálta, ráadásul van amikor egy teljes nap alatt 1 azaz egy százalékot merül! tehát NEM az akku. Nem sok app van rajta, és az Androidot jelzi az akkuhasználat, hogy az meríti, de ha mégis egy app, azt hogy tudom kideríteni?
A térerö valóban rossz, sok helyen ahol szoktam lenni, bár van amikor ugyanazon a rossz térerejű helyen nem merül, máskor meg leszippantja az akkut (ez igy elgondolkodtató , hogy lehet-e ez a hiba nem?) ,de azt sem tudom ,hogy lehet letiltani, hogy ne keressen másik tornyot, mert úgysem talál.

(#45844) Szabó András válasza crok (#45842) üzenetére


Szabó András
tag

Jó bonyolult. Kevés idövel rendelkezönek tudsz olyat ajánlani, hogy az itt felsoroltak közül melyiket csináljam? Ha jól értem ezek vagy vagy eljárások, és nem kell mindet végigcsinálni, hanem lehet választani!? (Nem tudom mi az a root.)

(#45845) crok válasza Szabó András (#45844) üzenetére


crok
Topikgazda

Akkor nem tudok igazából segíteni.. Akkor nézd meg mi az az ADB és válaszd valamenyik alkalmazást pl. GSAM vagy BetterBatteryStats. A legjobb eredményt a bugreport adja és nem bonyolult egyébként főleg ha valami ennyire durván egyértelmű lesz mint nálad. Lehet simán beszedtél egy cryptominer malware javascript-et vagy ilyesmi.

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

(#45846) Atke válasza Atke (#45810) üzenetére


Atke
senior tag

Erre Valaki?

(#45847) crok válasza Atke (#45810) üzenetére


crok
Topikgazda

Pl. [XDA thread] de a file-ok elerhetosege miatt a komplett thread-et fel kell(het) turnod, esetleg kerned kell(het) rehosting-ot.

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

(#45848) Somatom


Somatom
veterán

Samu XCover, A13. Beállítások » Fiókok » Opera böngésző » Fiók eltávolítása.
Üzenet: "A rendszergazda nem engedélyezte ezt a módosítást".
Ha nem én vagyok a rendszergazda, akkor hogyan adhatok neki utasítást?

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#45849) crok válasza Somatom (#45848) üzenetére


crok
Topikgazda

Beallitasok - Biztonsag es adatvedelel - egyeb beallitasok (menu legvege) - Device admin - itt ha van bekapcsolt device admin azt ha tudod kapcsold ki, ha nem tudod kikapcsolni.. akkor ceges IT alkalmazas esetleg? Mert akkor max. ok tudnak segiteni.

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

(#45850) Somatom válasza crok (#45849) üzenetére


Somatom
veterán

Nincs bekapcsolt admin és teljesen saját teló. Legalábbis eddig azt hittem.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Android szakmai topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.