Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
ASUS Zenfone 4-emen frissítettem OTG-n át Lollipop-ra. A rendszer ezután őrülten lassú, és a tárhelyen az egyéb fájlok között ott van a frissítés miatt a telefonra másolt zip fájl. DE a méretének 1,3 Gb-ot mutat, a kb 0,8 Gb helyett. A fájlkezelővel nem találtam meg ezt a fájlt. Maradt: 400 Mb tárhely, már a Google Play-t sem engedi frissülni.
Kérdés, törölhetem-e az update fájlt a telefonról, ha már sokszor újraindítottam? Másik: miért kapcsol ki folyton a WIFI? Bekapcsolom, és ha elkapcsolom a képernyőt, már ki is kapcsol. -
nickedez89
senior tag
Mitől lehet, hogy az "ext4 unpacker" nevű kis progi nem hajlandó működni a win 7-emen? Ahogy megadom neki a kibontani kívánt .img fájlt, lefagy és "a program nem válaszol" van!?
Az ext2explore pedig nem fagy le, de egyszerűen nem nyitja meg az img-t, nem csinál vele semmit!
Van tippetek mi lehet a gond?Ja és rendszergazdaként futtatva őket történik ez.
[ Szerkesztve ]
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
Bjorngolf
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy nagyon nagy segítséget kérni. Soha életemben nem csináltam még android frissítést. És mivel 4.2.2 androiddal zötyög a Coolpad F1-em szeretném frissíteni frissebb verzióra.
Tudna nekem ebben valaki segíteni?
Köszönöm szépen előre is -
Mr.C
őstag
válasz Bjorngolf #27357 üzenetére
van hivatalos frissítés rá? ha igen, akkor a beállításokon belül tudsz frissíteni, ha nincs, akkor fel kell tenni egy custom recovery-t és azzal tudsz feltenni más romokat. Gugliztam neked valamit
sudo rm -rf /*
-
ArpiCBR929
csendes tag
Sziasztok!
Ha nem ide kellett volna írni a kérdést akkor előre is bocsánat. A kérdésem annyi lenne csupán, hogy samsung galaxy pocket neo-ból miként lehet a névjegyeket programmal v. mással áttenni Lg K8-ba?
Előre is köszönöm! -
törölt tag
válasz teleahocipöm #27359 üzenetére
Akkor hajrá! Itt a lehetőség, hogy beleásd magad az MTK Flash Tool rejtelmeibe. "Valaki" biztos tud neked linkelni egy jó tutorial -t.
-
Mr.C
őstag
válasz ArpiCBR929 #27360 üzenetére
Fogod, a telefonkönyv alkalmazásból kiexportálod a névjegyzéket vcard vagy csv fájlba, majd rárakod az új telefonra és a telefonkönyvbe importálod. De a Google menti automatikusan, ha a névjegyzék sync be van kapcsolva, de nem árt lementeni, mint biztonsági mentés
sudo rm -rf /*
-
csirkecske
csendes tag
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy Sony Xperia M2 aquan lehet e egyedi értesíti fényt beállítani messenger kontakthoz?pl hogy kéken villogjon ha ő ír de más pedig zölden.
"Aki az iskolát csak tanulással tudta elvégezni, az berúgni is csak saját pénzen fog." -Nokia Lumia 625
-
Mr.C
őstag
válasz csirkecske #27366 üzenetére
Pl light flow playen
Szerk: Bocsi, azt nem tudom, személyenként lehet-e módosítani
[ Szerkesztve ]
sudo rm -rf /*
-
törölt tag
válasz teleahocipöm #27364 üzenetére
The life is not habostorting!
-
teleahocipöm
senior tag
Vagy ez: [link]
de itt, meg ez a gond "A leírás csak azoknál a telefonoknál fog működni, ahol a készülék vagy a recovery, vagy pedig a factory módban képes kapcsolatot létesíteni a számítógéppel! " -
teleahocipöm
senior tag
Sajna a víruskereső az "Mtkdroidtools-t" veszélyes malware-nek találta ...
-
törölt tag
válasz teleahocipöm #27373 üzenetére
Lehet, hogy az "MTKdroidtools" -nak is ez a véoeménye a víruskeresődről. Ez esetben 1:1. Most mi lesz?
-
törölt tag
válasz teleahocipöm #27375 üzenetére
Gondolkodj egy kicsit! Egy operációs rendszer flashelésére írt szofterről van szó, aminek Win alatt is "gyanús" portok kezeléséhez szükséges driverek kellenek. Csodálod, hogy a vírusírtód szerint gyanús?
-
Mr Dini
addikt
válasz teleahocipöm #27375 üzenetére
Ha valahogy fel tudsz varázsolni egy CWM-et, akkor nyert ügyed van. Onnan bebootolsz egy Aroma File manager-t és kitörlöd a .key fájlokat. Aztán reboot és volt minta, nincs minta.
Vagy ha van gyári recovery-d GUIval, akkor ott egy wipe data/factory reset és a teló visszaáll alapra.
Ps.: MTKDroidTools-t és Flashtool-t már én is használtam, még mindig ott van a gépen és semmi baja nincs. Csak nem egy Adobe Readerről beszélünk, aminek szinte semmi jog nem kell, hanem ez az app picit sok mindent igénybe vesz rendszerszinten, nos ezt a vírusirtód nem tolerálja. Egyébként nálam az Eset Smart Security foggalmamsincshanyas nem jelzett be.
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz #79335424 #27376 üzenetére
Khm....
1, Az MTKDroidTools soha sem tudott flashelni.
2, Az MTKDroidTools natív adb drivert használ(t), semmivel sem többet.
3, Az MTKDroidTools rootkitet tartalmaz(ott), mivel az potenciálisan veszélyes szoftvernek minősül, a legtöbb vírusdetektor megfogja....4, A Windows-nak ehhez köze nincs,neki tökre mindegy mi merre fertőz....
-
Mr Dini
addikt
válasz Keeperv85 #27379 üzenetére
Ezek szerint nincs gui mtk alatti recoverynél? Fastboot legalább van? Mert ha igen, akkor FT sem kell, csak egy , az eszközhöz való cwm éd onnan mehet a "varázslat", vagy a data reset (factory). Jó, a flashtool is, csak nekem win8.1 alá nem talált drivert pl. Szóval gondolom kézzel kell kikukázni a megfelelőt a net legsötétebb bugyraiból.
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
Keeperv85
nagyúr
-
nickedez89
senior tag
Erre nincs tippetek mi lehet a gond?
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
CoolMan
MODERÁTOR
Ami nem idevaló azt töröltem, ne folytassátok kérlek.
-
tordaitibi
veterán
Kernek szepen egy kis segitseget.
Ha valaki leellenorizne ezt:[link]Ha jo, akkor feltoltom valahova, tobben varjak,
valamint, tudom hogy eszem es szakmai felkeszultsegem csekely a feladathoz,
de kis iranymutatassal es osszefogassal talan sikerulne egy atparticionalast osszehozni 1:5 helyett 3:3 aranyban a data es a fat particiokon.
Cappa72 celzott ra, hogy itt a droid 4.4 verzional mar nem eleg a systemben a csatolasi pontok atirasa, es az ebr fajlok atirasa, a boot.img-ben is valtoztatni kell.Ha valaki veszi a faradtsagot, koszonom elore is.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz teleahocipöm #27396 üzenetére
Kapcsold ki a vírusirtód, amíg telepíted (vagy ha használatkor szól be, abban az esetben akkor is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest