Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz teleahocipöm #13047 üzenetére
Ha jól értem, azt szeretnéd, hogy a teljes felület egy másik felhasználóként fusson.
Azt nem a leírt módon a Beállítások/Fiókok alatt, hanem a Beállítások/Felhasználó alatt tudod beállítani.
Az előzővel egyszerűen csak felvettél több Google Play fiókot is, amik közül a Play Áruház (4.9.13) alatt bal oldalt felül a Beállítások ikon alatt a fiók kiválasztásával tudsz váltani.
Nálam van egy olyan plusz fiók, amire vásárolok, de ide nem szinkronizálok semmi mást. Ezt a fiókot használom a megvásárolt appok eléréséhez minden Androidos eszközömön.
[ Szerkesztve ]
-
válasz teleahocipöm #13055 üzenetére
Pedig ennek 4.4.x alatt ott kellene lennie. Ha nincs, akkor a Lenovo tett keresztbe...
:-( -
air
nagyúr
válasz teleahocipöm #13057 üzenetére
Ha jól emlékszem a WayteQ tabokban is eljátszották már, hogy a 4.2.2-vel kijött romban még benne volt a multijuzer, majd amikor kiadták a 4.4-et, abban már nem volt.
Sajnos ez a gyártó szíve joga, hogy hogyan módosítja az alap Androidot.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Adamis
őstag
válasz teleahocipöm #13282 üzenetére
Beállítások-nyelv és bevitel alatt az alapértelmezett billentyű micsoda?
-
air
nagyúr
válasz teleahocipöm #16907 üzenetére
Az 512 a RAM.
A telefon memória nem a RAM.
A 4GB tárhely van szétosztva.
System-re (ezt nem látod), telefon memóriára (ez a data, ide kerülnek a telepített alkalmazások) és belső tárhelyre (ez egy belső SD, média anyagok részére).
Törölj a telepített alkalmazásokból, és akkor lesz hely újak telepítésére![ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz teleahocipöm #16909 üzenetére
És mi az elképzelés, mit fog vele csinálni a szerviz?
-
air
nagyúr
válasz teleahocipöm #16914 üzenetére
"alkalmazásokat le tudok törölni én is"
Tedd meg!
"a problémás telefonon 29 alkalmazás van a másik gond nélkül működön 45 db"
Elképzelhetőnek tartod, hogy valami hihetetlen oknál fogva az alkalmazások mérete eltérő lehet?
És esetleg a 45 alkalmazás összességében kevesebb helyet foglal mint 29 másik alkalmazás?
Vagy a 45-ben benne van az a 29 ami a másik telefonon van, és így is több hely van rajta? Ezt viszont furcsállanám." valami nem stimmel a memóriakezeléssel "
Ezen végképp nem tud segíteni a szerviz. Többre mész, ha utánaolvasol a dolognak. Ez a "laikus vagyok, oldja meg helyettem a szerviz" nem működőképes.
-
air
nagyúr
válasz teleahocipöm #16917 üzenetére
Egyszer már leírtam, hogy amit 1,24GB-nak ír a készülék az nem a RAM.
A telepített alkalmazások helyfoglalásának semmi köze a memóriakezeléshez.
És természetesen az 512MB RAM nem a 4GB-ból van leválasztva.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
ksanc
őstag
válasz teleahocipöm #16919 üzenetére
Szerintem pont fordítva vannak - elég hülyén - az elnevezések:
A Telefon memória a belső SD kártya (ezért tudod kiválasztani ezt, vagy az SD kártyát alapértelmezettnek) és a Belső tárhely az a bizonyos /data, ennek a szabad mérete a fontos!
Ha ezen nincs hely - ez esetenként már kevesebb, mint 100 MB-t is jelenthet -, akkor gondok lehetnek. Nem számít, hogy a belső, külső SD kártyán több GB szabad hely van.Az a belső 4GB még több felé van osztva, az a TELJES rendelkezésre álló hely, ezen van minden, a gyökér, a /system és még a blokkeszközök is.
Hasonlóan, mint asztali gépnél a merevlemez, azon van a rendszered is, hiába 500 GB például, közel sem annyi a szabadon felhasználható hely.[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz teleahocipöm #16914 üzenetére
Ezt írtad: "van egy hasonló telefon". A hasonló még nem ugyanolyan. Ha egy teljesen ugyanolyan típusú (és nem csak a Qilive-ra gondoltam) telefonnál is tapasztalod ezt a különbséget, akkor viheted szervizbe. De ha nem, akkor el kellene gondolkozni, hogy miért nem az igényeidnek megfelelő telefont vetted...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz teleahocipöm #16919 üzenetére
Az a 4GB legalább 5 felé van osztva, de az a bizonyos 512 MB, ami a RAM, az NEM része!
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz teleahocipöm #16927 üzenetére
Két teljesen más készüléknek jó eséllyel teljesen eltérő a tárhely felosztása, mégha a mérete azonos is.
A RAM nem fogy el.
A hibaüzenet a tárhely elfogyására utal. 135MB valóban elég kevés, okozhatja a hibaüzenetet." ezt orvosolni kell, de szerintem etől, még most fel kellett volna települni a proginak. "
Erről beszélünk az elejétől fogva. Úgy tudod orvosolni, ha törölsz.
Pont ettől nem tudott települni, aminek nem volt elég a hely.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
ksanc
őstag
válasz teleahocipöm #16980 üzenetére
Tudtommal ha a teló saját beállítás menüjében, a Beállítások/Nyelv és Bevitel alatt nem találsz sehol gyári kalibrációs lehetőséget, akkor nincs mód a kalibrációra.
A mobiltelefonoknál az érintők nem univerzálisak, gyakorlatilag miden típusnak megvan a saját érintője, pontosan megadott paraméterekkel, nincs mit kalibrálni.
Mennyi az a drága? -
ksanc
őstag
válasz teleahocipöm #16982 üzenetére
És Kínából?
-
air
nagyúr
válasz teleahocipöm #19448 üzenetére
"A Bekapcsológomb-Ház együttes nyomásakor"
HÁZ?!
[ Szerkesztve ]
-
Mr Dini
addikt
Szia!
Ez a fastboot mód. PCvel usb-n tudsz mondjuk recoveryt bootolni, flashelni, BL-t nyitni stb.
Ez nem error, ez egy számomra nagyon hasznosnak ítélt vmi.
De miért kell ez neked?
Ui: Bocs de nekem picit zavarosnak tűnik a mondandód...ÓÓ, értem...Szerk.: recoveryt nem tudsz rá bootolni(cwm) fastbootból? Esetleg onnan egy custom rom felrakása? Vagy az LG kdz-t próbáltad már?
[ Szerkesztve ]
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
Keeperv85
nagyúr
Menthetőnek hangzik elsőre... Csak azt ne várd meg még lemerül...
-
Mr Dini
addikt
válasz teleahocipöm #19454 üzenetére
Ha rendszergazda vagy a PC-n tedd fel ezt: [link]
Mindenre Yes-t érdemes nyomni.
Ezután nyiss cmd-t, írd be a fastboot devices parancsot, és ha ír vmit, akkor jó a fastboot és tehetsz rá vmi Custom recoveryt.
Szerk.: De inkább a recovery módot javaslom. Utánanéztem, ezen van stock recovery. A hangerő le+home(ház )+bekapcs. .
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz teleahocipöm #19458 üzenetére
CWM = ClockWorkMod Recovery. Max. annyi köze van a CyanogenMod-hoz (ami egyébként CM), hogy ebből tudod felrakni, de a recovery ezer más dologra is jó.
-
Mr Dini
addikt
válasz teleahocipöm #19457 üzenetére
Örülök, h segíthettünk!
Én is linuxos vagyok, nekem az sdk-s megoldás jött be. (Wine)
Csak sokan wint használnak ezért kapásból azt linkelek.
-
Mr Dini
addikt
válasz teleahocipöm #19463 üzenetére
Amit én linkeltem az nem is fut, mert a cmd-t hívja meg. Az SDK ment fel nekem, csak java kellett hozzá. (Nekem Debianon (wheezy) ment)
De ott lehet pl az adbt apt-gettel is telepíteni.
Cwmhez nem kell rootolni, csak amit linkeltem onnan leszedni a cwm.zipet és a recovery módban, amiből sikerült megjavítani a telót felflashelni a zipet. Aztán az fog bejönni. Bár ez általában garanciavesztéssel jár.
-
törölt tag
válasz teleahocipöm #19463 üzenetére
Mi az a filerecovery?
-
Mr Dini
addikt
válasz teleahocipöm #19490 üzenetére
Bocs, ha nem voltam érthető...
A linkelt oldalon fent van igaz, h angolul a leírás.
Tehát azt a cwm.zip-et letöltöd és felmásolod a teló tárhelyére, majd ebben a hangerő le+Home(ház )+power kombó, aztán az install zip... vagy apply update from... -ot válaszd és tallózd be a cwm.zipet! Ezután indítsd újra a készüléket a megszokott recovery(hangerő le+home+power) módban. Ekkor már a cwm fog bejönni.
Igazából ez a custom recovery sokkal jobb, mint a gyárik többsége, a gyári semmivel sem különb ennél.(majd meglátod, ha elfelejted a mintád/jelszavad, vagy ha elkezdessz custom romokban gondolkozni)
Remélem így már érthető és sorry...
Ui.: recovery módban hangerő gombokkal tudsz navigálni. Okézés és a vissza gomb változó. Általában a home gomb az oké, a power, vagy a back button a vissza.
-
beg
veterán
válasz teleahocipöm #19879 üzenetére
Szervusz, vigyázz az oda vezető úton és ne nézz hátra.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
MODERÁTOR
válasz teleahocipöm #19881 üzenetére
Egy Androiddal foglalkozó topikba beírsz egy ilyet, mégis milyen válaszra vártál?
Én is terveztem valami válaszfélét beírni, de inkább nem tettem.
Xiaomi 13T
-
Just_Reboot
addikt
válasz teleahocipöm #19879 üzenetére
"Windowsos mobilon azon legalább a frissítéssel nem lesz gond, felmegy a W10 és örök élet."
A tündérekben meg a húsvéti nyusziban is hiszel?
Amúgy meg mi a sz@rnak írtad be ezt ide?
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz teleahocipöm #19906 üzenetére
SD Maid-en kívül a többi mind haszontalan szemét.
-
Deck
titán
-
törölt tag
válasz teleahocipöm #19913 üzenetére
A Linux -nak nem támad futtathatnékja attól, hogy egy fájl végén exe, dll, vagy bármi más van. Egy jpg is lehet futtatható, de külön futtatási jog nélkül semmilyen fájl sem indulhat.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz teleahocipöm #19916 üzenetére
Január óta ezen a víruskergetésen rugózol?
Ha nekünk nem hitted el, hogy értelmetlen ezt Linuxon erőltetni, Androidosoktól meg elfogadod, akkor kitagadunk!mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
nagyúr
válasz teleahocipöm #19921 üzenetére
Csak poen volt, amit írtam, de, ahogy az itteni szakik is írják, Androidra se nagyon kell viruskergető, valamiképpen az is csak Linux alapú. Én is 4 éve használok ilyent, sok minden eszembe jutott már, amit fel is tettem, de virgonyaírtó még egyszer sem. Normális hasnálat mellett csak hátrány lenne. Nem értek hozzá, csak az eddig olvasottak alapján mondom!
Sokat köszönhetek neked és a többi "fórumlakónak" ott, nélkületek feladtam volna.
Örülök, hogy ezt mondod, de a valóság az, hogy amit Linuxon elértél, mind magadnak köszönheted, mi legfeljebb csak lökdöstünk néha a jó irány felé! Legtöbben így kezdték, mint Te.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
beg
veterán
válasz teleahocipöm #19924 üzenetére
"állítólag play áruház is tele van fertőzött appokkal"
Állítólag a tulipános fanfan is létezik Ne dőlj be mindennek. Hébe-hóba előfordul, de piszok hamar le is kerül onnan.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Deck
titán
válasz teleahocipöm #19926 üzenetére
Csakis megbízható fejlesztő/cég appjait kell letölteni nem pedig minden noname szart.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz teleahocipöm #26989 üzenetére
Elötte nem volt vele olyan gond hogy szövegbevitel esetén nem ugrott fel a billenytüzet?
-
beg
veterán
válasz teleahocipöm #26989 üzenetére
Nincs valami képernyő színmódosító app? Pl. Lux vagy társai? Ami egy filtert húz rá? Azt kapcsold ki ha igen.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz teleahocipöm #26994 üzenetére
Ha az sem oldja meg akkor szerintem hard reset lesz.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz teleahocipöm #27069 üzenetére
Nyitott hasú Droid?
Recovery-re gondolhatsz? -
törölt tag
válasz teleahocipöm #27341 üzenetére
PC -s flashelés?
-
törölt tag
válasz teleahocipöm #27343 üzenetére
Ahhoz tudni kéne, hogy milyen vasról van szó.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz teleahocipöm #27341 üzenetére
Az a droid a gyári recovery kezdőképernyője. Valahogy tovább lehet róla lépni, de sokra nem mégy vele, akkor is csak factory rest lesz, mint opció.
-
törölt tag
válasz teleahocipöm #27346 üzenetére
MTK6575 (vagy 6577?).
Szerintem ez alapján lesz segítség. De, nekem holnap koránkelés van, úgyhogy most már szundi.
-
törölt tag
válasz teleahocipöm #27359 üzenetére
Akkor hajrá! Itt a lehetőség, hogy beleásd magad az MTK Flash Tool rejtelmeibe. "Valaki" biztos tud neked linkelni egy jó tutorial -t.
-
törölt tag
válasz teleahocipöm #27364 üzenetére
The life is not habostorting!
-
törölt tag
válasz teleahocipöm #27373 üzenetére
Lehet, hogy az "MTKdroidtools" -nak is ez a véoeménye a víruskeresődről. Ez esetben 1:1. Most mi lesz?
-
törölt tag
válasz teleahocipöm #27375 üzenetére
Gondolkodj egy kicsit! Egy operációs rendszer flashelésére írt szofterről van szó, aminek Win alatt is "gyanús" portok kezeléséhez szükséges driverek kellenek. Csodálod, hogy a vírusírtód szerint gyanús?
-
Mr Dini
addikt
válasz teleahocipöm #27375 üzenetére
Ha valahogy fel tudsz varázsolni egy CWM-et, akkor nyert ügyed van. Onnan bebootolsz egy Aroma File manager-t és kitörlöd a .key fájlokat. Aztán reboot és volt minta, nincs minta.
Vagy ha van gyári recovery-d GUIval, akkor ott egy wipe data/factory reset és a teló visszaáll alapra.
Ps.: MTKDroidTools-t és Flashtool-t már én is használtam, még mindig ott van a gépen és semmi baja nincs. Csak nem egy Adobe Readerről beszélünk, aminek szinte semmi jog nem kell, hanem ez az app picit sok mindent igénybe vesz rendszerszinten, nos ezt a vírusirtód nem tolerálja. Egyébként nálam az Eset Smart Security foggalmamsincshanyas nem jelzett be.
-
Bozek
nagyúr
válasz teleahocipöm #27396 üzenetére
Kapcsold ki a vírusirtód, amíg telepíted (vagy ha használatkor szól be, abban az esetben akkor is).
-
nagyúr
válasz teleahocipöm #28558 üzenetére
Kérdés mekkora az akku kapacitása. 1800mAh esetén simán lehet.
Kijelző méret, cpu, gpu is befolyásolja.
Tehát lehet normális és lehet nem normális.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz teleahocipöm #28561 üzenetére
Ha 1800 van ráírva, akkor megközelítheti saccra az 1.5Ah-t. Szóval simán lehet normális.
Ki kellene mérni az akkut, meg figyelni hogy mi eszi.
Js, nem mellesleg a kijelzés is lehet pontatlan.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz teleahocipöm #35978 üzenetére
ám a telepítő fájl sehol....
De ott van az, csak a data partíción.
Félig off, mert innentől már szoftverkibeszélős topik, de az app backup & restore-ral meg lehet oldani az apk mentést. Aztán ha még 2.3-at támogat az általad áhított szoftver, akkor át tudod küldeni, és kipróbálhatod.
szerk.: most olvasom az új verziókkal kapcsolatos véleményeket... háááát.... régen nem is volt pro verzió; úgy tűnik, hogy a jelenlegi sima verzió már nem a régi (mármint használhatóság szempontjából)... ha igaz, amit írnak. Én még kb. 3 évvel korábbi verziót használok, az jó.[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fujifilm X
- Xbox Series X|S
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Le Mans Ultimate
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.