- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novicsok
tag
válasz
Siendor #8448 üzenetére
Nagyon jó a leírás, és az is, hogy magyarul van.
Tapasztalatból megjegyzések:
Én bizony nem rakom vissza az akkut, csak a zöld kör/O.K. után, mint a ZP100-nál is tettem.
Az USB bedugása a Flash Tool használata közben mindenféle kalandokkal fog járni, erős idegek és türelem kell hozzá, "sámányity" (varázsolni), ahogy az oroszok írják.
A vold.fstab cseréje szükséges, amely néha nem történik meg a Te leírásod végrehajtása során, ilyenkor az sdcard-ot nem látja a telefon. Nálam ez előállt.
Brunoval leveleztem, és az orosz fórum leírását elemeztem, amely igen alapos és részletes, és a következőt tettem:
1. Kivettem a 32GB sdcard-ot.
2. Letöltöttem a Bruno fórum #131 szerinti V970_disable_sdcard zip fájlt:Okay, my new custom ROM was just released. Sorry guys for the mess up with the previous one, but I've realized that re-odexing system apps and framework was causing some unexpected errors. Also, CRT-effect was breaking auto-brightness feature so I had to disable it.
And for those that already applied the extended userdata mod, please install this .zip file (right after flashing ROM update) under recovery mode to automatically place the modified vold.fstab under /system/etc.
3. Rámásoltam a 32 GB sdcard-ra, visszatettem a telefonba, bekapcsoltam.
4. Recovery-be mentem (a Bruno féle előzmények után ezt már a kikapcsolási menü felajánlja, egyébként gomb kombináció)
5. Installáltam az előbbi zip fájlt.
O.K.Az egészet lehet a vold.fstab kézi cseréjével is intézni, de annyira nem értek az Android lelkéhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Milyen program, ami...?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Béta iOS-t használók topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest