Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vicopapa
üzenetére
Vámot minializálni?
vagy freeshipping ami elkerüli valószínűleg az egész hercehurcát vagy azt a számlát normálisan megírja kisebb összegről a küldemény feladója. Természetesen emberi nyelvre gondoltam amit itthon is elfogadnak és akkor nincs probléma. Én mást nem tudok.
De biztos van itt olyan aki sokkal jobb tippeket tud adni, mert erre én is kíváncsi vagyok.@berigazek
Természetesen rakok fel képet amint el tudom venni egy kis időre a készüléket a lányomtól.

Igen, 512mb-os, a felbontásra az antutu meg ezt írta emlékeim szerint: 854 x 480.
de pontosítok ha nálam lesz...@Novicsok
Igen, igazad van, a kacatokat külön kell vásárolni, de amilyen segítőkészek voltak én örülök hogy nem téglát kaptam a pénzemért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen routert?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest