Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Azért fel lehet fogni mit takar(hat), de tényleg elég vicces

Amúgy csak engem zavar, hogy az Android teljesen magára hagyja a felhasználót? Sehol egy súgó benne... ha valamit nem értesz ahogy megjelenik, akkor annyi... guglizol (magyar nyelvnél esélytelen), megkérdezel valakit, vagy lesz ami lesz alapon megnyomod...
(Pl első használatnál ki akartam törölni egy SMS-t.... SMS lista az adott emberrel, menü.... és csak olyan van, hogy "üzenetek törlése"... nem mertem megnyomni a többesszám miatt, mert úgy hangzott, mintha az összeset törölné ez... egy-egy SMS-t meg nyimva tartva nam jött elő ilyen... végül persze lenyomtam, és kiderült, utána kel kijelölgetni, melyiket törölje. ...de ugyan ez sokszor a gomboknál is: csak egy rajz, aztán találjam ki, és néha egyáltalán nem egyértelmű....)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
- Google Pixel topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest