Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztibor
senior tag
A többi webshopból megkapod a telefont, még ha kis késéssel is, mert trükköznek a készlettel, de a hooo-tól most már biztos nem.
Hihetsz a csodákban, de néha higgy a szemednek is, és hallgass az eszedre.
Napok óta nem válaszolnak, pedig eddig 10 perc alatt megvolt a válasz. Volt root, magyar nyelv olyan telefonokra is rögtön, amiken biztos nincs.
Több kolléga rendelt DHL-el, eddig még senki nem kapott tracking numbert se.
Jönnek a rossz hírek egyéb fórumokról.
Mi kell még hogy elhidd hogy kamu volt az elejétől? -
smilecat
aktív tag
nekem ez van jelenleg a hooooo-s rendelésnél:
2012.10.15
05:23Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs proceduretehát valószínűleg holnap v holnapután nálam a cucc és kiderül mit kaptam.
holnap nem dolgozok, de ha megjön bemegyek érte a melóhelyre és leírom mi van mi a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
Sanyesz.
őstag
Ebben a pillanatban érkezett vissza a számlámra a hoo...-tól refundolt összeg, amit múlt pénteken kértem vissza (133$). Hamar ment, piros pont a PayPal-nak . Az egy G3 lett volna, de akkor "némult el" a hoo, nem tudom azóta valakinek sikerült-e szóra bírni.
[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
krisztian07
tag
Én ma rendeltem egy Ainol Novo 7 Aurora II (Dual Core 16G Android 4.0 Tablet 7 inch IPS) tabletet innen Másik fórumon írták, hogy megbízható, de itt csak Ainol gépek vannak, Az ára is itt volt a legkedvezőbb ( ha a hooo...-t nem nézem)
[ Szerkesztve ]
Mondtam, hogy a droidot, ne rakjátok ki oda, Mert leviszi a buráját egy aszteroida!
-
pmikloska
aktív tag
Nincs. A VÁM-ot a magyar állam teszi rá, pontosabban a NAV. Az eladónak semmi köze a hazai közterhekhez!
Srácok, kéne tényleg egy első hozzászólást készíteni, amiben az alap infók benne vannak. Pl. a VÁM-olásról is, mert újra és újra felmerülnek ugyanazok a kérdések.
Ki a moderátor? Én akár hajlandó lennék egy kis összefoglalót is készíteni ezekről.[ Szerkesztve ]
-
hevizms
addikt
Erre nem lehet válaszolni.
Mennyi az esélye hogy a rendőrök a kocsisorból pont téged válasszanak ki közúti ellenőrzéskor?Kb ennyi az esély a tablet vámolásra is.
ui:tényleg jó lenne egy részletes leirás(amire visszautalhatnánk) az egész kinai vámolásos áfás rendszerről,mert nagyon sokan elvannak tévedve úgy látom
-
-
berigazek
őstag
Ha megjön ez a teló,akkor leállok,nem kell mindig új és új.Minek,legfeljebb majd eltelik egy kis idő és veszek tényleg egy szupert amit kiadtak abban az időben amíg nem vásároltam.Már öreg vagyok ehhez,hogy lépést tartsak mindig az új modelekkel.S3 volt az utolsó és várom a THL W3+ telómat,arra leszek majd kiváncsi.
És most pár szó a Dapeng A8500+ DUAL SIM-es telóról,legalább a GPS-éről,mert ma és tegnap sokat cseszegettem és qva jó.5" képernyőn szépen köszönget az Amigo
EPO-val frissitettem 30 sec alatt!
(a múltkor épp ezt tárgyaltuk ki,hogy néha nehéz rákapcsolódni a szerverre,de az este 30 sec alatt rácsatlakozott és frissült is!)Visszatérve a VÁM dolgokhoz:
Évekkel ezelőtt,ha jött valami nem nyítottak ki semmit,behívtak téged és előttük kellett kibontanod,ilyen volt a szabály,de mostanában,hogy a csempész árutól a fegyverekig,levélbombától tart mindenki és erre hivatkozva VAN joguk kibontani!,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
berigazek
őstag
Dehogynem 6-7 éve jött egy Honda kipuffogó felfogató kar UK-ból és nem volt nagyobb,mint egy Magnum stukker és hidd el,hogy 2 és fél órát álltam sorban,annyian voltak és lassan ment minden!Én bontottam fel előttük a csomagot,de előtte megkérdezték,hogy mi is van benne pontosan?!És ez igaz!
Azzal ment el az idő,hogy 3 nap alatt Angliából már Pesten volt az áru,és ott pénteken érkezett meg,hétfőn kiküldtek egy Értesítőt,hogy csomagom jött és menjek be Ügyfélfogadás időben,ami nagyon,de nagyon laza volt ....nekik,nem nekem
3 óra és jöttem ki vele a kezemben.Mára már egyszerüsödött a dolog,de még hagy maga után kiván valót,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
berigazek
őstag
OFF:
Elváltam és ez SOKAT elárul... ennek pont tegnap volt egy éve,de csak idén szilveszterkor jöttem ki,megpusziltam a gyerekeimet szilveszter éjjelén,éjfél után 2 órával és eljöttem szerencsét próbálni.Soha nem hagytam el őket!! (de 3 gyerek után kell gyerektartást fizetni,meg autót,itteni lakást,kaját,benzint meg stb.-t)
Több-kevesebb sikerrel.Most 3 hete nem dolgozok csak egy mellékállásban,ami egy hónapja megvan.
Egyedül nagyon nehéz az élet,amúgy vannak dolgok amik sokkal olcsóbbak,mint odahaza.Ez van!
Ha van időm gép előtt ülök,ja és,ha van netem!!!Mert sokszor nincs,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
berigazek
őstag
OFF:
Nem szakmámban dolgozok,de volt már 3 munkahelyem is itt. 2hó házmester,víz-gáz szerelő,nap kollektor szerelő,stb,4 hó a BMW gyárban,most küldtek el sokakat a Mercitől és innen is.
Pénz MO-i viszonylatban jó,de nem elég a Németország-i itt éléshezkugli81!
Keress rá kulcsszavakkal azokra amit szeretnél keresni,de az XDA Developres oldalon.Ott minden van
Nekem nagyon gyenge a netem,most estefelé komolyabb oldalakról ledob a net.300-an laknak itt és este beindul a Face csoda és skype aztán egész Németországban elmegy a net[ Szerkesztve ]
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
berigazek
őstag
Megint megkérdezem tőletek.Ha megjönne a telóm a jövő héten,kellene bele egy 32 Gb-os CLASS 10 kártya(van már 12-es is).Elég lenne Class 4-es is,de néha a HD fényképezőgémbe átteném,amikor a másik megtelik.Ha szabadságolok rengeteget szoktam fényképezni és filmezni és abba kellen leginkább!
Ha tudtok valami olcsó helyet,annyi pénzem van,mert Refund-olták a Class 4-es árát és több is jött vissza a kártyámra,mint amennyit fizettem érte,mert most erősödött a ft.!
Várom a linkeket,ha tudtok segíteni.
banderasz77!
Én most THL W3+ vettem,mert állítólag itt is 2-3 kollégánknak van és nagyon megvannak elégedve vele!És a paraméterei megfogtak engemet is![ Szerkesztve ]
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest