- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
Hi all!
DW Contacts & Phone_2.8.0.4-pro
Ezt a tárcsázó progit tettem fel tegnap és mindenben nagyon tetszik de egy nagy gondom van vele!
Amikor a telefon ki-bekapcsoló gombjával kikapcsolom a képernyőt és később visszakapcsolom mert használni szeretném,ilyenkor mintha lefagyna a teló,kiírja 5-6 mp után hogy nem válaszol a program.
Ilyenkor a várakozás gombra kattintva azonnal tudom használni a progit!!A gyári tárcsázó ilyet nem csinál!
Mi lehet a gond,mi fogja le a gépet??
Van rá megoldás?
Egyébként csak ajánlani tudom ezt a tárcsázót mert kiválóan lehet állitgatni,minden kézre áll benne,nekem tökéletes lenne ha ezt a 5-6 mp-es "laggot" nem csinálná!!
Hátha vki más is használja ezt a tárcsázót vagy találkozott már ilyen problémával!!
Köszi előre is!!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- World of Warships
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt, Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest