Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gixxergabi
senior tag
válasz
MrChef #92033 üzenetére
Szia. Umi C1-el nekem a gps volt a bajom, pedig több progival is próbáltam, de lehet a "fémváz" cseszi el.
Fotó-videótól se estem hanyatt sajnos, a DG550-em szebbet csinált, főleg videót. Néha bekapcsolt a kijelző pedig nem is jött értesítés. Amikor én rendeltem még arról volt szó hogy Gorilla Glass, aztán kiderült hogy nem az, azt se tudtam kideríteni hogy tényleg Sony kamera van e benne, sztem nem az. Illetve az érzékelők sem működnek amiket írtak, és bár Antutu azt írja van, de mégsincs mert kalibrálós tesztprogramok sem mutattak semmit... szóval így csalódás volt nekem.
Viszont tényleg szép, és kellemes tapintású a hátlap, meg szép a "hűvös" fémkeret de valahogy mégsem tudtam megszeretni, így már nincs is meg...A "micor sim" felirat pedig inkább gáz volt (igen el van írva a foglalatnál) http://ru.comebuy.com/media/catalog/product/cache/6/image/0c9d38bf24f8c9fbf9e7a311e0b6c8bf/i/m/img_0489_1_1.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Heroes of Might & Magic III (HoMM3)
- Kínai robottaxi indul Európában
- Windows 10
- E-roller topik
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest