- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzzzorgi
csendes tag
válasz
WOT-H-A-C #82647 üzenetére
Ami biztos azaz, hogy a telefon eredeti samsung. Samsung márka boltban vettem.
Minden más amit írtál Kínai...alapvetően apple cuccokat használtam eddig, de szükségem van egy 2 kártyás telefonra ezért vettem ezt és mivel most munkaügyben knt vagyok így itt vettem meg, nyilván jobb áron mint otthon. Persze ha nem tudom rendesen használni akkor kár azért a pár 10e forintért...Bár remélem nem így lesz...
Egy sima apk file-t letöltöttem, átmásoltam a telefonra és telepítés. Fel is ment, de nem műkszik. Aztán uninstall most nincs rajta. Az imént tettem file skype-ot, ugyanígy letöltöttem, de abből is a második letöltött verzió működött csak az első nem lépett be a fiókba.
Nagyon nem tudok itt vele szórakozni mert a net nagyon lassú és minden értelmes oldal blokkolva van a kínai nagy tesó álltal és vpn-es buherával tudok csak keresgélni, de nem túl stabilan. Viszont ez a google play dolog fontos lenne mert e-nélkül azért nehézkes bármit is feltenni.
Ezzel még szórakoznék egy kicsit csak a magam megnyugtatása végett. Főleg mert két telefont vettem ebből a tipusból, a másikat a feleségemnek. Így a haszon is nagyobb, de ugyanakkor a veszteség is, ha nem lesz teljes értékű a kütyü...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Apple asztali gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AliExpress tapasztalatok
- Fujifilm X
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 16 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (242)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (236)
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 1OO% ! még 3 Hó Nemzetközi APPLE Garancia
- Vivo 40 256/8GB
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest