Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laza...
addikt
válasz
slezakimi
üzenetére
Erős paprika volt a levesben?
De érzékenyek vagyunk... Elnézésed kérem ha a lelkivilágodba gázoltam volna páros lábbal, nem volt szándékomban. 
Nem flegma vagyok, hanem tényekről beszélek, amit a mellékelt screenshot bizonyít is. A ThL-ben másfélszer nagyobb akksi van, (még jó hogy képes többet elmenni egy töltéssel, de a különbség nem szignifikáns) és van a ThL-nek egy nyűgje, pl. akinek fontos az iránytű, az vagy működik, vagy nem. Nincs értesítő led, és akárhogy javítgatod, lófüttyöt nem ér a TCL-hez képest, ami ugyan csak fehér, de az bazi erős, a ThL-é meg olyan mintha oda lenne ragasztva egy halvány piros pötty. A kamerája meg a 2 telónak nagyon más, a ThL jobban elmossa a részleteket, + napfényben fátyolos képeket hajlamos lőni. Ez is tapasztalat. És az is, hogy a Hongmi kamerája minden kínai mást lemos alaphangon. (bocs, de csak kb 50 típussal volt szerencsém közelebbről ismerkedni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi ékszerdobozka
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
De érzékenyek vagyunk... Elnézésed kérem ha a lelkivilágodba gázoltam volna páros lábbal, nem volt szándékomban.