Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun_gery
aktív tag
a xiaomi híres arról, hogy folyamatosan foltozzák, javítják a rendszert (azt hiszem péntekenként van frissítés), én biztos, hogy azt venném, ha nem számítana a 130 dollár felár.
egyébként az egyik 4,3", a másik 4,7"-------
más.
köszönöm mindenkinek az infot a DHL-el kapcsolatban, elvileg ma jön a futi
[ Szerkesztve ]
Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
ÁrPi2
senior tag
A Freelander l20 Exynos -os telót olyan néven is keresheted a shopokban hogy
Newman N2
A Ttmalls.com on vagy a Tmallbox.com-on a mixeshop 299 plusz shipping áránál 20-al ócóbbak (éshát 1.hsz. alapján szintén ajánlottabb shopok).
Nekem a Freelander I20 név volt a nóvum
Különben ha kereted van rá akkor sziamiaú MI2 sőt MI3! .
-
ÁrPi2
senior tag
Olaszból azért úszik meg vámot (és áfát) mert EU-n belüli.
Fórumbeli olvasmányaim szerint DHL Ups ems éssatöbbi gyors futárokkal való rendelés EU-n kívülről (tehát ha esetleg kínai ) (leg)nagyobbrészt nem csusszan át vámon a hozzádutazása során.
Ezzel szemben a Hongong Post, China Post és SingPost ócó vagy freeshippinges rendeléseket úgy szállítják le hogy többnyire nem terhel téged vám vagy akár áfa fizetés sem, emezek persze jóval lassabban is érnek céljukhoz.
[ Szerkesztve ]
-
llll
senior tag
ha jól raktam össze a dolgokat, akkor a qualcomm snapdragon s4 proci (xiaomi) jobb, mint az exynos (freelander)
na nem mntha az utóbbival bármi baj lenne
legalábbis adreno 320-as GPU-val mindenképpen jobb a qualcomm
az exynos pedig jobb, mint az nvidia tegra 4 magosha esetleg vmi hülyeséget beszélek, akkor bocsi
de még csak most próbálok tájékozódni én is a 4 magosok közöttegyébként nálam is a xiaomi mi2 és az oppo find 5 (x909) vannak a várólistám legelején
utóbbi tetszene jobban, csak ennek sajnos nem cserélhető az akksija és 5 hüvelykes, ami nálam már határestet
viszont talán samoled(?) a kijelzője...viszont amit én is szeretnék megkérdezni a hozzáértőktől:
ezek az említett procik hogy kerülnek kínai telefonokba?
valóban megveszik legálisan az eredetiket a kínaiak és beszerelik?
vagy úgy értendők, hogy ezek is csak koppintásai az eredetieknek?
csak mert kicsit furcsállnám, ha mondjuk a samsung eladná az exynost a potenciális konkurrenseknek
vagy már odaadják őket, mert már kezdenek elavulni ezek a procik is?[ Szerkesztve ]
Soha többet DPD!
-
-
hunaqua
addikt
.Xaomi MI2
...ez nagyon ott van ,de az ára isSONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Graphics
Jómunkásember
Baj, ha nincs ilyen? , na jó mégse
- max 5 col de inkább 4,5 - oké ez még sima ügy
- legaláb 1gb ram, de inkább 1,5-2 - ez álom szint, 1 GB oké, 1,5-et nem láttam, 2GB álom
- fényképező min 8mp (hátoldali) - kérdés minőséggel 13MPx is lehetne
- nagy akksi (ez nem annyira fontos)
- 120 dollár körüli árban max +30 de az a max - áfa általában minderre rájön.Na akkor itt a lista:
Ha ennél nevesebbet szeretnél told meg, és Lenovo S650
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
EG0
aktív tag
Amik beleférnek 150-155 dolcsiba (a sorrend szubjektív, de erősen ár/érték szerinti):
UMI X1 Pro
THL T5s
Lenovo S650
iOcean X7 HD
ZOPO ZP780 / ZP700
Jiayu G3c / G4c
Doogee DG350 (=? UMI X1 Pro)
Doogee DG2014
Cubot GT99Ha kicsit esne az áruk, akkor csatlakoznának a listához a Xiaomi Hongmi WCDMA, Lenovo S660/P780, iNew v3 is.
Amik egyébként megfelelnének neked, de kifutóak, ezért nem nagyon érdemes már venni szerintem: Lenovo A760/A820, ZTE V967s, THL W100, UMI S1, Jiayu G3
Aztán vannak ilyen titkos favoritok mint a Huawei U9508 vagy majd némi áresés után a Huawei 3c WCDMA 2 GB RAM-mal vagy kifutóként 100 dollár körül az AMOI A862W, UMI X1s.
Szerintem ezzel nagyjából fel is soroltam az érdemi kínálatot az "1 GB RAM + 4 magos proci" kategóriában.
Nagyobb kijelző iránti vágy esetén még a Lenovo A850 is beszállna.[ Szerkesztve ]
-
-
punky10
addikt
Az Oinom v9-ese hol kaphato 512-es RAM-mal?A v9 sok országban kaphato,több néven(Sigma pq22,Bravus v9,Icemobile Gravity Pro,Nomu lm v9,Evolveo Q4)de mindegyik Mt6589,1 G RAM,8 G ROM.Legalábbis én még csak ezekkel találkoztam.Nekem Evolveo volt ,szerettem,jo telefon,de a támogatottsága nulla.És bizony már nem mai darab...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Secretknight
aktív tag
Csak a Homtom HT7 pro-ról tudok nyilatkozni,olyat rendeltem.
2 giga RAM ,a GPS kitűnő,de glonass nincs ,viszont nagyon erős (35-45 snr) jelszinteket mutat.Tinydeal-ről 26e ft,ez bőven 100 dolcsi alatt van.És ez már 4G képes.Viszont a tapasztalat az,hogy a 3000-es akksi eléggé merül,de mérések alapján megközelítőleg valóban 3000mAh -ás. -
New Bluestar
tag
Tényleg kicsit sok a feltétel :-)
Ez majdnem tudja, gorilla glassról nem tudom, hogy van-e nekije, meg árban is határeset.
-
New Bluestar
tag
Akkor én elgondolkoznék egy xiaomi redmi 4a -n.például.
-
MrChef
aktív tag
Szia! Szerintem a Cubot Manito jó befutó!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest