- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EG0
aktív tag
válasz
aytukabozs #66721 üzenetére
A Citric T1 olyan 80-82-87 dollárba kerül, nekem a középsőből jött le még 9 dollár kedvezmény tegnapelőtt. Simán kérnek érte 100 dolcsi felett is, több helyen.
Nézegettem a Landvo L800-asokat, ZTE v818-asokat is, azok olcsóbbak normál áron kicsit, de:
- gyengébb hátlapi kamera ZTE-n és Landvo-n is
- ZTE-n nincs előlapi kamera és hátlapi flash
- Citric elvileg IPS kijelzős (ahogy Landvo is) és 5 pontos érintő, ZTE szerintem nem IPS
A Citric-en a bemutató videó (vagy másik) szerint is van Play Store és magyar nyelv. Érdekes, hogy Android 4.2.1-et írnak rá, pedig erre a Qualcomm SOC-ra ritka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! HP 240 G7 - i5-8250U I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest