Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
En is igy gondoltam regen, de valoban nagyon szep egy 5"-os IPS fHD felbontassal. Es hagyjuk meg, van aki igenyli a szepet. Sot, igazabol a qHD-ra mar en is azt mondom, hogy azert az mar nem elegans, legyen mar szebb a kep. El vagyok vele, de no!
A masik dolog, hogy a telefont 25-35 cm-rol nezem, a TV-t meg 3-4 meterrol, vagy meg meszebbrol. A monitort meg... valahol a ketto kozott.
A harmadik meg az, hogy nem jatszom, mint sokan masok, sot, kis lagok sem zavarnak, inkabb allo kepeket, szovegeket bamulok. Az legyen mar szep, eles, jol olvashato.
En sem igenylem, de tetszik, es lehet, nekem is lesz olyanom. De most asszem marad a kevesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (106A)
- iPhone 14 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (359)
- Iphone XR világoskék szinben
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Autós kamera eladó
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő