- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
válasz
svgyula #63292 üzenetére
Az bajom a gondolatmeneteddel, hogy megint egy X évvel ezelőtti architektúrájú számítógép processzort hasonlítasz Te is, egy mostani, jóval modernebb architektúrájúhoz! Emberek! Ezen a "paicon" szinte naponta találnak ki valami újat, jelen esetben a proci gyártásánál a csíkszélességet csökkentgetik. Persze hogy egy 10 éves P4-es procogó "zabált" X Wattot, egy mostani két magos (!) gép meg X/3 Wattot...
Ezeknél a telefonok SOC-oknál nem történt (külső szemlélő számára látható) fejlesztés, ezért is írtam, hogy több a 8 magosnak a fogyasztása. Azt nyilván nem gondoltam én sem, hogy 2x akkora! Itt közbe szól az energiatakarékos funkciója ezeknek a küttyenőknek.
Viszont a fotosjani által linkelt multiméteres összehasonlítás alapján (itt jegyzem meg én is, hogy azért illett volna ugyanolyan típust használni, már csak a korrektség miatt) szerintem inkább 20-25% a különbség köztük. (A 6589 olyan 0,3-0,33A között ugrált, a 6592 meg 0,37-0,4A között, namost ez majdnem 1/3-dal hosszabb ám!)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest