- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigbuda
aktív tag
válasz
diegho #62902 üzenetére
Figyu, a fostalicska kifejezés az enyhén szólva túlzás, ha az árához viszonyítjuk.. Amúgy nekünk csak a két SIM foglalat miatt kell, és VOIP telefonálásra lesz használva, szinte semmi másra. Elhiszem hogy THL, ZOPO és egyéb nevesebb márkákhoz viszonyítva egy gyenngus darab, de semmiképpen se fostalicska. Ahogy néztem a legolcsóbb kétmagos teló is 60$ körül mozog, akkor ez 4 magosként 75$-ért ajándék. Főleg Geekbuying vállal rá 1 év garit, nagyon korrekt oldal.
18 ezer ft-ért milyen hasonló teljesítményű telefont tudsz vásárolni? Sztem semmilyet, és igen tudom hogy nem kellene túl sokat rádobni, kb plusz 10 ezer ft-ért már normálisabb gyáártó hasonló tudású telóját is meg lehet venni, de nekem, mint magyar állampolgárnak jelenleg luxus volna az a plus 10ezer... Főleg hogy van mellette normális telóm, ez csak másodlagos készülék lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Microsoft Excel topic
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest