Hirdetés
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hungobungo
senior tag
Bazz ez az eladó... kész vagyok a szakértő válaszaitól

Ja és ne bánd annyira hogy nem a tied lett, ennek az ára kb. 32-33000 Ft bárhogyan rendeled, a V*tera rárakja még a 6%-os vámot, az még 1800 Ft = 35000 Ft meg is van.
Vagyis az eladó ingyen forgalmazza 1 ÉV MAGYAR GARIVAL a terméket. He?
-
Jazz
veterán
A PC Suite for Android link letöltésre, csak nekem nem indul semmi?
Más PC Suite for Android-ok másfajta progikat dobnak ki, azok főleg ADB-hez kellenek csak.
(#5764) pmikloska: Azt a Dell Phone progi-t nem találtam....
-
Jazz
veterán
No csak no csak...V12 te is?
A kínai rendelést gondolatát elvetetted?Mondom "PC-Suite-szerű".
PC Suite-ot nem akarok, mert az egy katasztrófális program.Akkor úgy kérdezem, mit használtok Android-hoz, ilyen problémák megoldására, melyik a legjobb erre a célra? (és V12-höz) Egyáltalán Android függő, vagy gyártó függő is és spec software kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest