- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vvarpi
tag
JIAYU G2 MTK6575 1Gb ram 2Gb rom
Andriod 4.0.3 van rajta alapból.
Legnagyobb "hibája" a magyar nyelv hiánya.
A képernyő gyönyörű és nagy a betekintési szöge, 5 ponton érzékel gyorsan és gördülékenyen reagál.
A Wifi szuper, a két sim kezelése jobb mint gondoltam, kimenő és bejövő hívások kezelése
nagyon egyszerű, átlátható.
A készülék összeszerelési minősége, anyaghasználata kiváló.
A kamera 8 Mpixele több mint elég, talán a led fényereje lehetne nagyobb de mivel éjszaka vaksötétben eddig sem fotóztam ezért ez nem zavar.
A skype-ot lehet használni videohívásra is ilyenkor választható,hogy melyik kamera legyen aktív.
A készülék sebessége nagyon jó, nem akad,szaggat egyik alkalmazás vagy játék sem.
Én is gondolkodtam a 6577-es procival szerelt változaton de úgy érzem nem vesztettem semmit.(ez már itt van a 6577 meg ki tudja mikor kerül a boltok polcaira)
Az 1gb ram-ból eddig akárhány alkalmazás futott max 480kb volt foglalt a többi szabad.
Play store van rajta alapból és a máshonnan letöltött alkalmazások is futnak buherálás nélkül, a developer mód hozzáférhető settigs-ből.
Őszeségében ez egy nagyon jó telefon amit nem kell flash-elni főzött romot rátölteni, szóval bárkinek merem ajánlani.
Ha van konkrét kérdés amire nem kaptál választ kérdezz bátran.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged