Hirdetés
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nokia12
tag
http://www.achinaseller.com/cellphone.asp?/Jiayu-G3-4.5-inch-IPS-MT6577-Dual-Core-1.0GHz-Android-4.0-Ice-Cream-Sandwich-ICS-RAM-1GB-ROM-4GB-Dual-SIM-Dual-Camera-WIFI-GPS-WCDMA-3G-Smart-Phone.htm
Innen rendelt valaki? Ez is gyanúsan olcsó.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Nem vettem át, hiszen egyértelmű, hogy egy lapos borítékban nem lehet telefon. Továbbá szépen rá is volt írva, hogy tartalma "screen protector".
Arról nem is beszélve, hogy postai bravúr volt, hogy egyáltalán hozzám eljutott a levélke, mert valami katasztrófális címzést produkált Wang. Ebben a városban nincs is ilyen utca. -
_Karesz_
tag
Napok óta kíváncsian olvasgatom a topikot, eddig még nem mertem írni, mert gyűjtöttem az infókat, de lassan úgy néz ki, hogy kb 150$-om lenne egy jobbfajta drágaságra. Az érdekelne, hogy elképzelhető, hogy fizetés nélkül átcsússzon a vámon a a csomag? Vagy minden csomagot felbontanak? Mert eddig csak kisebb dolgokat rendeltem és azokat ugye nem szokták bontogatni, 1-2 kivételtől eltekintve. Viszont telefon méretű csomagban jött már át egyszer márkajelzéses focimez is. Egyébként kíváncsian várom, hogy milesz a hoo-s cuccokkal!
-
Sanyesz.
őstag
Na gyerekek! Most jött meg a képernyővédő fóliám. De tényleg

Gyönyörű kis boríték, szépen rá is van írva: "screen protector".
Sajnos tartok tőle, más is ezt fog kapni.
Indítom a claim-et...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sziasztok!
Ha elindítottam Paypal-on egy "dispute"-ot és "claim"-mé szeretném változtatni, mert nem sikerült egyezségre jutni, akkor a claim mellé még kell indoklást írni, vagy csak ráklikkelek és kész?
Előre is köszönöm a segítséget.

-
Sanyesz.
őstag
-
thumb
aktív tag
-
RBJ
addikt
Kíváncsi vagyok, hogy ma kap e pakkot valaki a hootól,

-
freestyler8
csendes tag
sziasztok!
ma sikerült szereznem egy Samsung Galasy S Duos két kártyás készüléket. A mobilarena.hu-n nagyon jól bemutatják a telefont, nem sok mindent tudok hozzáfűzni. Viszont annyi, hogy gyönyörű képeket készít! Nekem egyáltalán nem lassú, napi használatra tökéletes. (böngészés, emailezés, telefonálás)
akku üzemidőt nem tudok még írni, ha érdekel valakit, szívesen beszámolok a későbbiekben róla.Ebből kifolyólag van egy Samsung GT-C6712 Dual-sim telefonom, ami eladó. Adatkábellel, töltővel, dobozában, néhány ütődéssel, karcmentes kijelzővel (végig fólia volt rajta). Még talán garancia is van rá, meg kell keresnem majd a papírját (gsmline-nál vásároltam 2 év garival). Ha valakit netán érdekelne, privát üzenetben keressen
(ne emailben!) -
ouzohuto
senior tag
-
motocoder
aktív tag
válasz
osztraksajt
üzenetére
Ha az van rajta hogy vámkezelve akkor már nem ülnek rajta! Általába másnapra hozza a postás.
-
mikrofon
veterán
Annyira izgulok, megjön-e a telefonom, és hogy mikor, hogy izgalmamban megnyitottam a készülék fórumát:
Lenovo A789 - Dual-SIM, android 4.0, MTK6577 Dual-Core, 4"Jó lenne, ha minden tulaj megosztaná a tapasztalatait, ill. infóját a telóval kapcsolatban

Persze azok infója is jól jön, akik nem tulajok!
-
Sir Csimbók
tag
Ne izgulj, ahhoz képest, hogy az enyémet adták fel legelőször fogalmam sincs, hogy a kis sárga postásom merre jár. De ahogy a követő oldalakat nézem, a saját hivataluknak sincs
Szerintem azon morfondírozhat, hogy a riksájával az óceánt könnyebb-e átúszni vagy a Himaláját megmászni. -
Jazz
veterán
válasz
hungobungo
üzenetére
Köszi!
A manuálisan átírt magyarosított file-okat visssza kell állítani? (tudod mikor egyesével kellett másolni, attributumot szerkeszteni, előbb a system mappába...stb.)
Vagy azt nem besfolyásolja és kapásból lehet rootolni? -
xhege
veterán
Én is úgy izgulok a hoos cuccok miatt, mintha érintett lennék

Várom a holnapi híreket -
xhege
veterán
válasz
hungobungo
üzenetére
Remélhetőleg ehhez a hírhez hamarosan a telefonom is megérkezik

-
sasa311
veterán
válasz
Bagira01
üzenetére
Akinek nincs. Nagyon sok embernek nincs paypalja vagy annyira 1 bites az internethez, hogy ő "nem fizet interneten" aztán utal vagy küld WU-n pénzt.
Van egy barátunk, kiköltöztek Kanadába. Most azt akarja, hogy vigyük utána a kutyáját, mert nagyon hiányzik neki. Azán már 3x20e forintot küldött kajájára, oltásra, mittudomén, hogy intézzük el neki. És mindig WU-n küldi, mikor mondtam neki, hogy PP ingyen lenne. Áááá ő nem fizet a neten, mer' megmondták, hogy lerabolják a számláját!!444
-
Bagira01
veterán
-
feca81
aktív tag
az én dzsunkám elsüllyedt? még meg se érkezett az országba,ti meg már vámkezeltek vagytok
lehet az enyém telefon,és emiatt másik hajó hozta
-
Köszönöm Mindenkinek az 512 vs. 1 GB RAM kérdésre adott válaszait.

-
ouzohuto
senior tag
akkor holnap kapunk nehany unboxing videot?

nagyon szurkolok nektek sracok!
-
hungobungo
senior tag
V1277-hez kijött a 2012.08.29-es, oroszok által root-olt rom, fent van a blog oldalamon.
Plusz: HDMI javítva, és gyárilag 99%-ban magyar a rom (!). -
Rawulf
őstag
ztibor és pmikloska:
Türelem telefont terem. Kínai barátom még Vasárnap este is bulizott, ezért pihennie kell.
Elméletileg 2-3 nap múlva minden infó meglesz.
Holnap még utánanézem, hogy milyen vám és egyéb jogszabályok vannak, nehogy valami gebasz legyen.
Elméletileg úgy kell importálnom ezeket, mint a tableteket, csak más besorolásban vannak (ugyanúgy 0% vám, 27% áfa és "doboz-díj").
Nem véletlen nem foglalkozom már a többi kínaival, mert így legalább a saját telefonomnak is saját magam intézhetem a gariját nyugodtan. -
válasz
osztraksajt
üzenetére
nekem az előzőnél sem ücsörögtek rajta... egy nap vámügyintézés, másnap nálam volt a teló...
-
osztraksajt
őstag
Nekem is levámkezelt a státusza.
Ez nem valami jó hír, mert a tapasztalatok alapján jellemző hogy 3-6 napot is ülnek a csomagokon, igencsak kicsik lehetnek ezek ha ennyi időre akadt csak fenn a vámon...
-
-
Sziasztok!
Átlagfelhasználó esetén nagy jelentősége van, hogy 512 MB, vagy 1 GB RAM-mal van szerelve egy készülék. Telefonálás, sms, net, mail, navigáció, ezekre lenne használva a készülék. Idáig csak 1 GB-vel szerelt telefonokat nézegettem, de ha nincs túl nagy jelentősége ennek, akkor nagyobb lenne a paletta, amiből szemezgethetnék.
Előre is
köszönöm a segítséget. -
F.Kornél
csendes tag
Én is Nokia E52-ről tervezek most váltani Androidos okosra, és az akkuidő biztosan fájó pont lesz, de valamit valamiért...

Tudja valaki, hogy a V12-t és társait milyen kábellel lehet tölteni? Szabvány USB / mini USB? Szeretnék majd egyet fixre beüzemelni a munkahelyemen is, hogy ne legyen gond ha napközben fogy el a kraft.
-
sasa311
veterán
ÚRISTEN ÚRISTEN ÚRISTEN!
2012.10.14
16:43
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2012.10.14
16:48
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2012.10.15
05:21
Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedureÚgy látszik pár napon belül itt a Hootabletes cuccom (képernyőfóliám
) -
Rawulf
őstag
Még tárgyalom a kínai kapcsolatommal, de nagyon úgy tűnik, hogy például a JiaYu és a Xiaomi is csak limitált mennyiségben gyártja a készülékeit.
Ha megnézitek, akkor a Gizchina.com ismét késésről és csúszásról beszél.Amennyiben jól értelmeztem kínai barátom által mondottak alapján a helyzetet, akkor a JiaYu úgy működik, hogy legyárt egy kisebb mennyiséget, aztán kinyitja a webshop-ját és miután az utolsó darab is elfogyott, le is zárja.
Október 10-én kiszórta az aktuális mennyiségét, aztán "Viszlát".
Ez a legközelebbi alkalommal is így lesz. Örülhetek, ha magamnak szerzem egy G3-at.
Holnap még egyeztetem a csávóval, mert ma nem sokat tudtam vele beszélni, mert a kínai ünnep miatt fáj a feje még.

Kaptam még érdekes infókat, de nem akarok senkit se felcsigázni vele előre, amíg nem tisztáztam és nem tudok biztosat mondani.
A héten mindenre fény derül ez ügyben és akkor jelzem itt a fórumban mindenkinek, akit érdekelhet.
Addig is további türelmet kérnék. -
GIJoe
addikt
válasz
cappa72
üzenetére
A front camera, a családdal való érintkezés miatt kell, 1 éven belül már nem akarok még a kontinensen sem lenni. A nagy aksi miatt is szurkoltam a hootabeltről rendelőknek (G3 2750 amperke, (az E52 elkényeztetett 2 év után is 10 naponta töltöm

smilecat: várjuk, szurkolunk -
nekem ez van jelenleg a hooooo-s rendelésnél:
2012.10.15
05:23Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs proceduretehát valószínűleg holnap v holnapután nálam a cucc és kiderül mit kaptam.
holnap nem dolgozok, de ha megjön bemegyek érte a melóhelyre és leírom mi van mi a helyzet. -
feca81
aktív tag
válasz
osztraksajt
üzenetére
én ettől nem félek. megkérdem mire kell kifizetnem, kibontják megnézik.aztán már ott kiderül a turpisság...
-
osztraksajt
őstag
Mostmár én is kíváncsi vagyok mit kapok, nem tudom mennyi ideig vámolják a csomagot.
Mondjuk a leggyönyörűbb az lenne ha még áfát/vámügyintézést is kellene fizessek a kijelzővédő fóliára a fizetett érték alapján.

-
ztibor
senior tag
A többi webshopból megkapod a telefont, még ha kis késéssel is, mert trükköznek a készlettel, de a hooo-tól most már biztos nem.
Hihetsz a csodákban, de néha higgy a szemednek is, és hallgass az eszedre.
Napok óta nem válaszolnak, pedig eddig 10 perc alatt megvolt a válasz. Volt root, magyar nyelv olyan telefonokra is rögtön, amiken biztos nincs.
Több kolléga rendelt DHL-el, eddig még senki nem kapott tracking numbert se.
Jönnek a rossz hírek egyéb fórumokról.
Mi kell még hogy elhidd hogy kamu volt az elejétől? -
Mathiax Rex
csendes tag
Sziasztok! Az oklot.com-ról van valakinek tapasztalata?
-
GIJoe
addikt
kezd tetszeni a ZTE V970, csak nincs front kamera, + kicsi az aksija (nekem)
-
ÁrPi2
senior tag
Nem olvastam én félre amit írogattok, csak éltetem magamban az illuziót hogy ha valamelyik itteni fórumtárs
-sokakat meglepő módon- megkapja amit húú Wang-éktól rendelt, akkor hey belevágok én is hogy onnan vásároljak.
Érted , - volt két svájci aki a védőfólia kipostázása miatt fraut-site-nak jelenti de ezt Nálam esetleg kiegyenlítené itteni fórumtársak Pozitiv jelentése.
-
feca81
aktív tag
no a svájci barátunk ismét írt a ripoff reporton:
Hootablet said it was a mistake when I got a plastic screen protector foil instead of the mobile phone I ordered and promised to make it all right by sending the phone. Guess what I received? Another screen protector.
Hootablet.com is a big ripoff. They are selling NOT A SINGLE PRODUCT they show on their website, the prices are not real and so are the products. All you'll get is a screen protector, that way hootablet has a proof that "your order" has been sent to you with even a tracking number.
Hootablet currently offers DHL shipping for USD 10 only. This is just another trick to convince people to order.
kell valakinek egy jó screen protector?

-
válasz
Tommmmka
üzenetére
ZTE v970 tulajként merem ajánlani egyik fórumtársunk blogját.
Ő magyarított hozzá ROM-ot.
Szerintem nagyon szép telefon. De hát ez már erősen egyéni.Kb mindegyik mtk6577 hasonló tudással rendelkezik, de a spec. alapján neked kell döntened, hogy milyen ár/érték/tudás kompromisszumháromszöget engedsz meg magadnak.
-
berigazek
őstag
válasz
easymail
üzenetére
Nagyon sajnálom,kiváncsi leszek.Amint mondtam 1 percen múlott,hogy onnan rendeljek én is,csak hamarabb jött a paypal számlám az e-bayről egy másik eladótól és azt fizettem ki.
Ma adták fel a DHL-el és holnapra elérhető lesz a Tracking is.Erre is kiváncsi leszek,mert először rendeltem tőlük a THL W3+ telót.Ígértek egy csomó ajándékot.Először kifizettem a 25,-USD -t a 32 GB -os Class 4-es kártyájért (nem tudtam,hogy Class 4-es,de 10 percre rá Refundolta a 25,-USD-t.A telóra kiváncsi leszek,megéri-e a pénzét,a 269,-USD-t?(Jó...belőle 30,-USD a DHL!) -
thumb
aktív tag
Igen, én is csodálkozom rajta. Bár felnőttem még mindig hiszek a csodákban (néha). Van alternatíva még nézegetek másik oldalt ahol még olcsó az a termék amit meg szeretnék venni de akkor kezdődik előlről hogy ahol jó áron van az az oldal vajon megbízható-e stb. stb. Itt a pandawill-ről sem olvastam olyan jókat, meghát ez tényleg annyira alacsony hogy ennyiért boldog lennék a termékkel de többért már nem biztos. Ha becsődöl a bolt az is bebizonyosodik hogy ami túl szép hogy igaz legyen az nem az.
-
-
xhege
veterán
válasz
Mathiax Rex
üzenetére
Köszi! Nyugtával dícsérjük a napot! HA a kezemben lesz majd beszámolok

-
Mathiax Rex
csendes tag
válasz
Tommmmka
üzenetére
Szia Tommmmka!
Jó néhány kínai webshop dugig van ilyen telefonokkal, tehát a lehetőség nálad van. Dupla magos processzorral szereltből leginkább az MTK6577-et találod. Több weboldal is szűrhető képátlóra,
normális szoftvernek pedig ott van az Android 4.0. A "nézzen ki valahogy" szempontot Rád bíznám!
Néhány weboldal címét átküldöm, de Te is találsz a hozzászólások között.pandawill.com
ttmalls.com
tmallbox.com
etotalk.com
mixeshop.com
cellphonemic.comJó böngészést! Ha konkrét kérdésed lesz, biztosan segít valaki majd konkrét válasszal. Látom Xhege már fel is sorolta neked az általa és általam is legjobb ár/érték arányú készülékeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Death Stranding Director s Cut
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)