Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robit1973
aktív tag
Főzött rom nincs ( szerintem nem is kell, a gyári stabilabb és jobb, mint bármelyik főzött volt a Blade-en ),
Magyarítás nincs, nekiálltam, de egyelőre szüneteltetem a dolgot ( kb. 8-10 appot csináltam meg, de nagyon macerás egyesével ).
A jobb oldali gomb menü gomb, alkalmazást váltani a home gomb hosszú nyomásával lehet.
A RAM még sosem fogyott el, 50M alá nem nagyon megy.
A hangminőség a hangszórón jó, full hangerőn viszont már torzít. Fülesen egész szépen szól, hangerő a Blade-hez képest brutális, teljes hangerőn nem is nagyon lehet hallgatni. Hagyományos jack füles jó hozzá, én egy Panasonic agyba dugóst használok.
Kijelző jó minőségű, betekintési szögek nagyok, napfényben is olvasható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amazon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- iKing - Samsung Galaxy A56 5G 5G sebesség, nagy kijelző, stabil üzemidő 8/256 GB
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 100% akku / 8 ciklus Garancia 2028. 10. 19-ig
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K Beégett I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest