- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
válasz
tboy93 #52755 üzenetére
Nem ejtettem le, nagyon vigyázok rá. És tudtommal eddig sem működött. Elejétől fogva ilyen. Visszatettem rá a gyári romját, de azzal is csinálja. Ami fura hogy nagyon rapszodikusan jön elő a dolog. Semmi rendszer nincs benne, van hogy egymás után 5 alkalommal jó, majd 6.-ik alkalommal eldobja a térerőt (a BT kapcsolat sosem szakad meg.)
kgymac:
Igazából azt nem tudom hogy kér-e pint-t mert nekem az ki van kapcsolva... De majd visszakapcsolom és megpróbálom úgy. Sajnos más BT cuccal nem tudom kipróbálni, csak ez a Parrot van. Még a közelemben sincs senki akinek lenne valami más típusú handsfree. De a Parrot szerintem tuti jó mert az UMI előtt már volt használva legalább 3 féle másik telefonnal és sosem fordult ez elő.
Mi lenne ha lecserélném benne a BT apk-t, mondjuk belehegeszteném egy másik 4.2.1-ből, vagy esetleg egy régebbi, mondjuk 4.1-ből? Hátha...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest