- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgymac
őstag
válasz
forgonati #52823 üzenetére
Motorola T305-tel eddig nem jelentkezett.Igaz, nem netezek közben és a zene sem jön át BT-n /csak autós kihangosító/
A pint azért kérdeztem, mert nálam be van kapcsolva a kérése és ez így megfogja a telo apk újraindulását.
Úgy tudom, csak azonos droid verziók között fog működni az apk csere. Bár még én se tettem át a gyerek w100-asáról az apk-kat, csak terveztem. Most úgy néz ki, késni fog még legalább 1 hónapot, mert digitizer gondom is van: az eredeti megrepedt, az ebay-es cserékben pedig nem mennek a kapacitív gombok alulKínában is igaz az olcsó húsról meg a húsléről a közmondás. Hiába, az ebay-es kínai kettő( ipari hulladéko)t adott 1 banggood-os áráért
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest