- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KurtCobain
őstag
válasz
Flexy90 #50830 üzenetére
Tudtam, hogy valamit kihagyok a felsorolásból.
Víz Elek:
Mindkét telefonnak van topicja, szerintem van mindkettőről teszt is, tuti vannak tesztképek is. Hasonlítsd össze a képeket.
Kijelzője szép a G3-nak, kicsit sárgásabb az árnyalata, elsőre furcsa volt, de szokható.
Tapasztalatom, hogy a kínai telókon általában elég jó és 1-2 kínai progitól eltekintve sallangmentesek. Mondjuk most nem gyári rendszer van a telómon, mert amivel jött, abban nem volt magyar nyelv. Most az 1.5-ös Stanner mod van fent, eddig nem találkoztam hibával.Olvasgass a G4 topic-jában, hogy mi az általános vélekedés róla, mert nekem nincs és nem is volt G4-em, így nem tudom összehasonlítani a 2 telefont, de a G3T-t bátran ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest