Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
anonym1s #43728 üzenetére
Hátőőőő, az a 4 óra olyan kiugró?
Van valami külsős screen brightness állító program?
A w200 király, de kicsit fényes sötétben...Ja igen w200.
Egy kis személyes:LG Optimus 2x nek kerestem az utódját, szóval csak kocka fekete tepsi jöhetett szóba.
O2X eladása után 2 hétig egy ZTE Bladet voltam kénytelen használni.
Hát külsőleg a kettő összegyúrása :-D
Fekete tepsi mint az O2X és van a szélén egy fém hatású csík mint a Bladen :-DA másik, hogy nagyon vékony így kis jóindulattal mondhatjuk, hogy egykezes használatra is alkalmas, ugyanakkor nagyon könnyű is, viszont nagyon csúszósra sikeredett a hátlap, így nem a méret miatt kétkezes, hanem a csúszás miatt kell kétkézzel fogni.
De ennyi baj legyen.
Lekopogom, minden oké vele, egyedül a gombvilágítás nagyon halovány, ráadásul kék. Sötétben halványan látszik, nappal érzésre kell nyomni. Majd javítják, vagy nem. Ennyi baj legyen.
$185 ért szerintem messze jobb vétel mint bármi más ebben az árkategóriában.
Ja igen, király 1500 mAh os eu töltőt adnak hozzá, nem egy 500ast mint a w100 hoz. Fejlődnek.Elegáns, jó kézbe venni, bár egy gumis hatású hátlapnak örülnék. A tok még csúszzósabb amit adtak hozzá. Majd lövök valami nillkint, vagy nem tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új iPhone 16e 128GB white fehér független 1 év Apple garancia
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest