Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Vásároltam 4 hete egy prestigio multiphone 4322es telefont, és android 4.1es Jelly Bean van rajta gyárilag.
Csak 4-5 hete vásároltam és tényleg nem telepítettem fel sok hülyeséget.
3-4 játékot, google mail fiókelérés, youtube alkalmazás, viber, mp3 és videolejátszó,
Még a Facebook alkalmazást sem telepítettem fel, hogy ne ellenőrizze folyamatosan a netet, hanem csak a böngészőből érem el.Szóval az a problémám, hogy kevés a memória, kiírja, hogy LOW MEMORY, a jobb felső sarokban és leállít mindig valamit.
Pl. legtöbbször Facebook on írok az ismerőseimnek és kiírja, hogy LOW MEMORY és leállítja a billentyűzetet. Ilyenkor nem tudom folytatni a gépelést és várom, hogy majd újra elindítsa a billentyűzet alkalmazást és újra gépelhessek.Viszont háttértár sok van szabad a gépemen, mert ebben a telóban egy 4 gigás héttértár van.
Tudnátok valamivel segíteni ?, esetleg egy tisztító alkalmazás jó lenne ?, amivel a cache-t kiüríti ?, vagy nem a cache-el van baj ?
Ja, meg bemegyek a futó alkalmazásokhoz és ott alig fut valami, de az 512 MB memóriából csak 10 MB a szabad mindig. PEdig, ha összeszámolnám a kimutatott alkalmazások foglalt memóriáját, akkor alig lenne az 512 ből csak 150 foglalt.
Tehát ezek szerint a háttérben futhat valami.
Légyszives segítsetek valamivel, ha tudtok. köszi
üdv.,
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest