Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
megint én
őstag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy rendeltem tmallboxról egy Lenovo820 telót, és két hét alatt (2013.06.26 óta) nem érkezett meg a pénz. Most felvettük a kapcsolatot a kínaiakkal, hogy mi a tré, mert az OTP szerint kiment a pénz. Ami viszont ON topic lenne, hogy idő közben feltűnt, hogy azon a telón nincs vaku. És elbizonytalanodtam. Egy olyan +20-30 dolcsiért nézegetem a készülékeket, de annyi van, hogy mobilgátat lehetne belőle építeni Szentendrén
Úgy vettem észre, hogy ennyi pénzért jobb telókat is kínálnak. Azaz nagyobb kijelző, 4.2 android, előlapi kamera, vaku, stb... Nem tudnátok segíteni, hogy melyiket érné meg a legjobban? És ha lehet akkor legyen valaki akinek van már ilyenje a fórumon.Összegezve:
Rendelés helye: tmallbox.com
Ár: ~180$
Nyelv: Magyar (választható)
Kijelző: Min. 4.5' - 5.0' afölött ne. És ha lehet akkor IPS
Android 4.2
És amennyire lehet legyen könnyű, mert amiket néztem azok ilyen fél kilósak.
Kamera, LED, (az előlapi kamera másodlagos), wi-fi, giroszkóp, 3g, meg minden amit egy telótól el lehet várni. Nem igazán értek a többihez.Amiket most így hitelen néztem az pl:
FEITENG H9500 S4 Két aksi jár hozzáElőre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest