Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- bitpork: 2025, zárás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ouzohuto
senior tag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Persze, ocsem tegnap ejtette le es mar 2 kijelzoje van

-
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Thl w7+ mtk6589 4gb rom feher telom van. Gyors, szep, hatalmas. Kijelzovel en nagyon elegedett vagyok, fenyero OK, szerintem a szinekre sem lehet panasz, a hd eleg jo es ips miatt a betekintes is kiraly. Gyari rendszer tokeletes, bugmentes nova launcherrel teljesen smooth. Ertesito led nincs, vaku gyenge, kepekbol sem egy xperia z. Osszessegeben nagyon meg vagyok vele elegedve, az akksi nekem aktiv hasznalat mellett kihuzza a napot, ennyi penzert ilyen hatalmas es gyors tepsifónt kapni szinte hiheretlen
osszeszerelesi minoseg is jeles. Hangszoroka nem tul bivaly, de fulhallgatoval szepen szol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Projektor topic
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Futás, futópályák
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
- iPhone 16e 128GB gyári független megkímélt 2026.06.10. Apple jótállás
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

osszeszerelesi minoseg is jeles. Hangszoroka nem tul bivaly, de fulhallgatoval szepen szol.