- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Putya
csendes tag
Megjött az umi x1s-em, első okostelefonom szóval sokat ne várjatok tőlem. Csomag eléggé össze volt nyomorgatva, hál' istennek a bubis műanyag megvédte, csak az umis könyv-doboz sarkán látszik benyomódás. Szinte egyből rendeltem, amint 'in stock' volt, így nem kaptam szilikon tokot. A dobozban csak eu töltőfej, usb kábel és a fólia volt a telefon mellett. Telefon nagy, szép, ujjlenyomat gyűjtő. Gyönyörű a képe, nagy a betekintési szöge. Nincs benne magyar nyelv, de az angol/egy két krix-kraxxal megtámogatva/ bőven érthető számomra. Vannak rajta csingcsang progik, de majd ha bátorság meglesz, megnézem mi a módja a dolgoknak. Képek nekem elmennek, de umi forumon már olvastam, hogy heggesztik hozzá a fixet. Hangszórója bőven jó nekem, fülessel még nem próbáltam. Egy dolog idegesít, ha rábökök valamire rezeg valamiért, de olyan igazi ócó kici módon rezeg.
mobilnet, memóriakártya, füles beszerzés alatt
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen autót vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Makulátlan iPhone 16 Pro Max 256GB, fekete titán színben, garisan eladó!
- iPhone 15 Pro, Max / 16 Pro Max APPLE EREDETI tokok eladó!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest