- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buccer
tag
válasz
doongoo #125413 üzenetére
Ha tényleg csak ennyi a különbség a kettő között, akkor azt veszek amit be tudok szerezni. A méretet gondolom meg lehet szokni, az előzőt is meg tudtam. Az üzemidő annyira nem lényeg, kocsiban, irodában, otthon lehet tölteni. Utazni meg úgy nem nagyon szoktam, hogy nincs közelben áram és hosszabb ideig kellene működtetni.
A Honort meg újonnan szerettem volna számlával, garanciával, cégre. És a 3/32 GB-ost, szürkében. A hirdetések nagy részében erről szó sem esik. Azért köszi a linket, ha lesz időm 1-2 embert megkeresek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sorozatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest