- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanchy
aktív tag
Sziasztok!
Esetleg van vkinek vmi tapasztalata, melyik telót érdemesebb megvenni, Meizu M6 Note vagy Xiaomi Redmi 6?
Árban majd ugyanazok, nagy különbséget én nem vettem észre rajtuk (specifikációban).
Ha valaki tud írni tapasztalatból (vagy szakértelemből) véleményt, azt nagyon megköszönöm!
-
sanchy
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani olyan dual sim-es telefont amibe bele tudok tenni 2db sim kártyát + 1db micro sd kártyát egyszerre?
Eddig Vrnee Thor-om volt, most kifeküdt.
Valami hasonló tudású telefont keresek a fenti feltételekkel olyan 40k körüli árban.Fontos, hogy pár napon belül megérkezzen. ezért a távol-keleti rendelés kilőve.
Előre is köszi!
-
sanchy
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja ajánlottátok a XIAOMI REDMI 3 PRO-t, mint legjobb vétel az 50-ezres kategóriában.
Közben kicsit bogarásztam és ráleltem erre: DOOGEE F3 pro. Ez majd 10k-val olcsóbb, és csak annyi különbséget vettem észre, hogy nem 32, hanem 16Gb a rom.valóban semmiben sem rosszabb minta a xiaomi?
köszi
-
sanchy
aktív tag
Sziasztok!
40-50k körül milyen DualSim telót ajánlotok, ami jelenleg a top vétel ebben az árkategóriában?
Elegem lett a sok kínai vacakból, valami megbízhatóbbat keresnék.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest