- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Tudom , hogy volt egy kérésed, de mivel nem érek rá egesz nap, plusz még csak újság se volt a közelembe, így amit tudtam megtettem ...
Ma ennyit tudtam, elég rohangálos időszak van, így ennyit tudtam prezentálni.
Tesztet nem akarok írni, arra ott a mobilarena, nekem személyes bejegyzésem lesz max
Nem teszt jelleggel fotóztam, hanem amit megláttam fotóztam. Lehet a másik a mérőszám ,de nekem szimpatikus nem mű-fotózást tartani. A való életben sem úgy fotózok, hogy minden körülmény megfelelő legyen, vagy netán szemből
Ahogy sikerül
iMarevick: Könnyen megszokható, én se szerettem, de semmi bajom vele.
@danee91: Igen, ez a dual-sim lényege
Mindkét foglalat képes a 4G-re ,de mivel csak 1db antenna van a készülékben, ami 4G -képes, így egy időben csak az egyik képes ezt használni, de adott a lehetőség a szoftveres váltásra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest