- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- tildy: Új élet kezdődik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
"HomTom HT50 29.990-ért (holnaptól Auchan Black Friday) mennyire ajánlható?"
Semennyire. Főnököm akart egy olcsó telót, neki ajánlottam a HomTomot, de meg is bántam (ő meg különösen).
Inkább Redmi 4A-t vagy 5A-t. Hiábba kevesebb a RAM, sokkal jobb, megbízhatóbb működésű. Nincsenek random újraindulások, "szellemhívások" stb. Én sem bántam meg a Xiaomit, 1,5 éve használom. Eddig ez a csúcs.
-
TedThomas
aktív tag
Ez már tényleg olyan, hogy neked kell eldönteni.
Melyiknek tetszik jobban a designja például.F1-em van de számomra tökéletes romot még nem találtam. Mindben volt valami. Mostanában jönnek a gyári 4.4 rom-ok és van egy igéretes emui. Talán e téren jobban áll a ZTE.
A ZTE talán jobb üzemidőben a 4 mag miatt illetve az F1-en panaszkodtak durvább játékok miatt. Én nem játszok nekem nem számított.
-
KukkSteve
senior tag
Ezekkel nem említhető egy lapon a Doogee.
Hogy megéri-e azt csak te tudod...használnak már 1gb-ramos V5-öt páran biztosan...majd ők válaszolnak. Igazából nyilatkoznod kellene, hogy mennyire vagy hc user...facebook, viber, whatsapp, chrome 526 lappal, stb betelítik a memót.
De hol 5k a különbség?
2,5k a különbség kb(a listám szerint is).
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest