Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- potyautas: Levél gyermekemnek
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
Aktív témák
-
schmo07
tag
válasz
Jeanne99
üzenetére
Vagy négyet-ötöt próbáltam, úgy rémlik, Dolphint is.
Az volt a gondom, hogy a gyári browserrel bizonyos fórumokon nem tudtam a hozzászólás ablakba írni, nem lett aktív. Igy aztán letöltöttem egy csomó böngészőt és teszteltem.
Az Opera volt az, aminél működött... és hát végülis nem is rossz, gondoltam, megtartom, ez lesz az alapértelmezett. Csak ez a "kép-dolog" nagyon idegesít, úgyhogy gondolkozom rajta, hogy talán mégse kap alapértelmezett státuszt, csak vésztartalékost... -
schmo07
tag
válasz
Jeanne99
üzenetére
Csak félig előztelek meg, telóról írtam, és azért ott még nem annyira megy nekem ez a másolós, linkelős dolog, szóval csak a nevére futotta, linkre nem

Opera Mini kérdésem lenne: amikor olyan oldalt tölt be, amin képek vannak, a képek helyén színes kockák vannak, és csak pár mp-cel később lesz ott a kép.
A gyári böngésző rögtön képekkel együtt tölti be.
A kérdés az lenne, hogy az Operában be lehet azt állítani valahol, hogy ugyanígy csinálja? -
zeorsdfd
senior tag
válasz
Jeanne99
üzenetére
Nem lehet elégszer belinkelni:
Ne használj task-killert!(magyarul)
Ne használj task-killert!(magyarul)
Ne használj task-killert!(angolul)
Ne használj task-killert!(angolul,a végső csapás)."De szerencsére ritkán van olyan, hogy van wifi és én nem akarnám használni:"
Jól értem, ha valahol wifi van, akkor te leülsz egy sarokba és wifizel végig?(bocs
) -
TRob1
veterán
válasz
Jeanne99
üzenetére
Jók. Annyit fűznék a zenefelismerőhöz, hogy érdemes a SoundHound-ot is feltenni, mert tesztelgettem mindkettőt, és van olyan hogy az egyik felismeri másik nem, vagy épp fordítva (sztem mid2 elfér 1 telón
) : SoundHound
Aktív témák
- Titan Quest II
- Többet ésszel, mint klisével: mindent felforgat a Gemini 3
- alza vélemények - tapasztalatok
- Microsoft Excel topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nyomtató topik
- Építő/felújító topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Keresek!! Asus rog Crosshair alaplapot, Hero, Extreme
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
- JBL Partybox 520 - Új, garanciális, akár beszámítással
- Új Gamer Gép - ASRock B660M, Intel I5 12400F, 16GB DDR4, RTX 3060 12GB, 500 GB M.2 SSD, 650W
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest