- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
St3ven
addikt
Az Abduction! nagyon komoly, én is csak ajánlani tudom.
-
llaszlo
veterán
Én 15 hónap múlva vettem új telefont. Bevittem 2x szervízeltetni a régit, de miután még mindig volt hibája harmadszor már cserét kértem. Persze azt mondták, hogy nem lehet meg beszéltek össze vissza. Én meg mondtam, hogy a hatályos jogszabályok értelmében lehet. Aztán 2 nap múlva hívtak, hogy vissza vásárolják a telefonom. Vissza kaptam a pénzt és vettem egy új telefont.
És ha +/-5000 Ft az eltérés még a hűséget sem kell meghosszabbítani.
-
hurrikan
addikt
1. Watchdog-ot tedd fel
2. tedd fel az Advenced Task Killert és a következőképp állítsd be:Auto Start: pipáld be
Show Notifaction: ha aztakarod hogy fent kintlegyen az ikonja pipáld, ha nem akarod akkor ne pipáld, ez rajtad áll.
Auto kill level: Állítsd Safe-ra
Auto kill Frequency: When Screen Off-ra állítsd
Security Level: Medium legyen jelölve
Amiket nem soroltam azokon ne állíts.
Az egésznek a lényege, hogy takarítja a RAM-odat, bezárja a rosszul bezáródott programokat, vagy amik feleslegesen futnak. A felsoroltakat pedig azért kell Ignore listára tenni, hogy azokat sose zárja be. A felsoroltak közül minden olyat tegyél Ignore listára aminél nem akarod hogy bezárja. Ilyen pl az adatforgalom számlálód, hiszen ha bezárja nem tud számolni.
Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged