Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
- 

Cartman023 aktív tag válasz  Csucsu88

üzenetére Csucsu88

üzenetéreA System Tuner- widgetjeire elég sok mindent ki lehet rakatni. 
- 

Cartman023 aktív tag 
- 

Cartman023 aktív tag Az miért van, hogy a maps-ban letöltök pl 3-4 térképrészletet, és egy idő után eltűnnek? 
- 

Cartman023 aktív tag Tudnátok mondani videófelvevőt az Lgcamera-m kívül? 
 Vagy meg tudnátok mondani, hogy miért nem akarja elkezdeni a videófelvevést?
- 

Cartman023 aktív tag Ma hallgattam a zenét, és azt vettem észre, hogy eltűnt egy csomó zene az sd kártyáról. Volt reboot, semmit sem oldott meg. Itthon megnéztem a kártyát, és a lost.dir nevű mappa viszont hízott kb 1 Gb-ot. Valaki tudja, hogy mitől lett ez? 
- 

Cartman023 aktív tag Remélem valaki emlékszik még erre!  
- 

Cartman023 aktív tag Van olyan monitorozó alkalmazás, ami a memóriahasználatot figyeli, és egy grafikonon kijelzi, hogy mikor mennyi volt az adott app memóriahasználata? 
- 

Cartman023 aktív tag Szerintem nézd meg a BetterBatteryStats-al is a telót, nekem a fastdormancy volt a hunyó, amit a badass nem mutatott, vagyis mutatott, de ha jól tudom Android rendszer alatt összesítve. Egyszóval jó a Badass is , csak az összesítve jeleníti meg az adatokat Google szolgáltatások, vagy Android rendszer név alatt. A BBB pedig szét tudja valamilyen szinten bontani ezeket. Ha van Battery monitor widget (gondolom nincs, mert badass van  ) az is elég sokszor ébresztgette a telefont, ki is löktem. ) az is elég sokszor ébresztgette a telefont, ki is löktem.
- 

Cartman023 aktív tag válasz  _stick_

üzenetére _stick_

üzenetéreA fentebb említett badass battery moitor elég jó. 
- 

Cartman023 aktív tag válasz  Teasüti

üzenetére Teasüti

üzenetéreÚgy tudom, hogy a System Tuner tudja, elég sok dolgot tud még, hasznos program. 
- 

Cartman023 aktív tag Aki szeretné a Mybackup pro verzióját ingyen, annak itt van a Mybackup root, szinte ugyanazzal a funkciókkal, csak itt kötelezően kell a root. 
- 

Cartman023 aktív tag válasz  Arween

üzenetére Arween

üzenetérePróbáld ki ezt, ez is valami hasonló! 
- 

Cartman023 aktív tag Valaki tud olyan widgetet, amin visszaszámolni lehet? 
 Pl. Államvizsga tételeket tanulok, és ki szeretném rakni, hogy mennyi tétel van még hátra
- 

Cartman023 aktív tag A .android_secure mappában mik vannak? 
- 

Cartman023 aktív tag válasz  hodostamas

üzenetére hodostamas

üzenetéreNem tudod telenoros van? 
- 

Cartman023 aktív tag Melyik a legkisebb memóriaigényű sms kezelő alkalmazás? 
- 

Cartman023 aktív tag Valaki tud olyan jelszókezelő appot, aminek van asztali változata is? 
- 

Cartman023 aktív tag Van olyan Launcher a Go-n kívül, amelyik a menüben mappákat tud létrehozni? 
- 

Cartman023 aktív tag Én sem használnék semmilyen appot sem, de ez a Lww ha megszólal, akkor a szomszéd is felkel. Ezért kell az, hogy fokozatosan erősödjön a hangerő. A gentle alarm pedig valami olyat csinál, hogy az ébresztés előtt x perccel csörög egy kicsit, és ha felkelsz akkor oks kinyomod és ébren vagy. 
 Ha nem akkor pedig csak egy kicsit felkelsz a mélyalvásból, és ébredsz akkor, amikor akarsz eredetileg.
- 

Cartman023 aktív tag Szerintetek Gentle Alarm vagy Alarm clock xtreme? 
- 

Cartman023 aktív tag A Dropboxban hogy kell linket adni egy megosztani kívánt doc-nak pl? 
- 

Cartman023 aktív tag Valaki tud egy jó RSS olvasót, a gReaderen kívül? Előny lenne, ha widgete is lenne. 
- 

Cartman023 aktív tag Van olyan program, ami txt-be, doc-ba , vagy valami hasonlóba összegzi, hogy milyen appok vannak fent a telón? 
- 

Cartman023 aktív tag válasz  atillaahun

üzenetére atillaahun

üzenetéreHa elmész otthonról, akkor a terület elhagyása opció kell. A navihoz meg szerintem csináld azt, hogy létrehozol egy olyan profilt, amiben a média hangerőt maxon nyomja. Utána rakd be, hogy a navi indulásakor profilt vált, és azt is majd, hogy utána váltson vissza rezgőre. Szerk: szerintem nem sok minden, nagyjából ugyan az. 
 Ha jól tudom, akkor a cellák határozzák meg a területeket. De van kiegészítő, amiben meghatározhatod térképen, hogy milyen körön belül legyen Pl. az otthoni vagy a munkahelyi terület.
- 

üzenetére atillaahun

üzenetéreIgaz. Akkor próbáld meg úgy hogy használod az AND feltételt, és ezen belül azt hogy fülhallgató kihuzva és a területre lépés. Így ha kihúzod és otthon vagy akkor normálra vált, ha nem vagy otthon akkor marad rezgőn, mivel nem teljesült mind a 2 feltétel. Nem próbáltam, de szerintem mennie kellene így. 
- 

üzenetére atillaahun

üzenetéreKell csinálni egy ellenkező feltételt is. Nálad az pl. hogy kihúzod a fülest akkor váltson normál módra. 
- 

Cartman023 aktív tag A Palmary Weather-ben lehet olyat, hogy a widget csak a következő napok időjárását mutassa? 
- 

Cartman023 aktív tag Nézegettem ezeket az anti-thieft programokat. 
 Valaki megmondaná, hogy van-e létjogosultsága ezeknek az appoknak és mennyi memóriát, esetleg aksit fogyasztanak?
- 

Cartman023 aktív tag A Chrome böngészőben található könyvjelzőimet hogy rakhatom át Opera Minibe? 
- 

Cartman023 aktív tag válasz  domerator

üzenetére domerator

üzenetéreA box-ot én is kipróbáltam régebben, de akkor a számítógépre csak a fizetős részben lehetett telepíteni azt az alkalmazást, ami ahhoz kell, hogy ott is tudj módosítani a dolgokon. Anélkül meg nem túl jó szerintem, mert amit a gépeden csinálsz azt nem lehet feldobni a felhőbe egyszerűen. 
- 

Cartman023 aktív tag válasz  molnarpeter

üzenetére molnarpeter

üzenetéreKöszi, így már jó! Esetleg olyat lehet, hogy más színű legyen a betű?Rájöttem, hogy a háttér színével együtt változik. 
- 

Cartman023 aktív tag Tudnátok ajánlani egy olyan alkalmazást, ami hasonlít a Colornote-ra és be lehet állítani a hogy átlátszó legyen a kirakandó widgetje? 
- 

Cartman023 aktív tag Fent van a Go Sms Pro és a Pansi Sms is, tesztelem őket. 
 Azt hogy lehet beállítani, hogy csak az egyiket használja és ne jelezzen kétszer mindig?
- 

Cartman023 aktív tag Az ADW Launcher Ex-ben lehet mappákat csinálni a menüben, a Go-hoz hasonlóan? 
- 

Cartman023 aktív tag Tud valaki jó Microsoft termékeket (Word,Excel stb) kezelő appot? 
- 

Cartman023 aktív tag Tudnátok mondani egy jó számológép alkalmazást, lehetőleg valamilyen pénzügyit. 
 Azt sem bánnám, ha tudna grafikont rajzolni!
- 

Cartman023 aktív tag válasz  aimettirlz

üzenetére aimettirlz

üzenetéreAkkor sok szerencsét a beállításhoz, nekem is sikerült valahogy, de nem tudom hogy!  
- 

Cartman023 aktív tag válasz  aimettirlz

üzenetére aimettirlz

üzenetéreA Call Meter 3G tud ilyet! 
- 

Cartman023 aktív tag válasz  zho-lee

üzenetére zho-lee

üzenetéreÉs (#30464) TRob1 köszönöm a válaszokat! Arra gondoltam amit TRob1 mondott, hogy felrakás előtt szerkeszteném meg az ikonokat, és olyan alkalmazásnak is csinálnék ikont, aminek nincs. Mert van sok jó téma, de az nem túl szép, amikor az ikonok nagy része fekete, és közbe pl ott van a call meter 3g kék ikonja, mert hozzá nem tartozik ikon. 
- 

Cartman023 aktív tag Azt meg lehet csinálni, hogy egy GoLauncherEx-es témában kicserélek pár ikont, vagy egy olyan ikont is berakok, ami nincs benne? 
- 

Cartman023 aktív tag Hát ez jobb mint a Barátok Közt!  
- 

Cartman023 aktív tag Hát, nem tudom hogy ki fordította a Llama-t magyarra, de az biztos hogy volt humora!  
- 

Cartman023 aktív tag Olyan problémám lenne, hogy a magyar nyelvet a Go Sms Pro -ban a magyar nyelvet nem tudom letölteni , sem a marketről, sem a honlapjáról. 
- 

Cartman023 aktív tag Valaki tudna segíteni, hogy kell azt megcsinálni, hogy a Slide IT magyar szavakat ajánljon fel, ne angolt! 
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Sweet.tv - internetes TV
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Autós topik
- Forrmell.enn
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest