Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Aktív témák
-
Something_
őstag
válasz Cartman023 #25617 üzenetére
-
Tyer
őstag
-
TRob1
veterán
válasz Cartman023 #25668 üzenetére
Nem jellemző. (Csak egyesek azt állítják. ) Sokan használnak, és semmi különösebb plusz fogyasztással nem jár (valamennyivel azért biztos többet eszik, de nem zabálja)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
chab7
addikt
válasz Cartman023 #25668 üzenetére
Nálam sem eszik többet mintha sima kép lenne (így már 2:1 ).
Én mérem is a Battery Monitor Widget-el, és nyugalmi helyzetben ha live wallpaper van fent akkor ugyanúgy 10mA körüli a fogyasztás, ha meg aktív a képernyő akkor amúgy is használat függő éppen mi fut. De teszem azt ha live nélkül lenne a pillanatnyi fogyasztás 120mA élő háttérrel meg 125mA akkor azért az nem zabálás.Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Something_
őstag
válasz Cartman023 #25682 üzenetére
Én használom a Swipe Pad-ot és a Wave Launchert is, mindkettő nagyon jó.
[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
válasz Cartman023 #25690 üzenetére
Mindkettő nagyon jó, használom is. (egyik a bal alsó sarokba van, a másik a jobb alsóba
Nekem jobban bejött a Wave Laucnher, habár lehet, hogy azért mert a SwipePad a 4,3-on kicsit nagy
-
dokee78
félisten
válasz Cartman023 #26149 üzenetére
egyszer megnyomod a kikapcs gombot és lezár
legálisan nincs androidra,minden egyébb forrás warez..
Kivettem egy szót
[ Módosította: stevve ]
-
porse
őstag
válasz Cartman023 #26151 üzenetére
Hát én azt nem értem miért jó az 1 mp. Pislogsz egyet és már le is zárt, és akkor még hozzá se értél.
De találtam egyet, hála a google keresőnek... Screen Timeout Widget. Nem próbáltam ki de azt írja tud 1mp et is.... szerintem.
-
fatal`
titán
válasz Cartman023 #26410 üzenetére
Köszi az infot, körülnézek.
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
-
dokee78
félisten
válasz Cartman023 #26995 üzenetére
Miért nem jó a TBP?
-
Tyer
őstag
-
Teasüti
nagyúr
válasz Cartman023 #27060 üzenetére
Sugarsync, de nincs integrálva az android rendszerben úgy, mint a DB.
Értsd, ha másik programból osztanál meg, küldenél vmit, akkor a lehetőségek közt nem látod a sugarsync-et. (még)(#27067) tlala
Darabold fel a filmet!Amúgy fura, mert a telefonomból raktam át a kártyát én is a xtab 100-asba, de nem kellett a táblának formáznia, meg semmi. Viszont a win nem látta a telefon formázta kártyát, ezért gondolnám, h se nem fat, se nem ntfs.
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
Dropbox. Sugarsnyc nem tud Android szinkronizálni. Bár a Dropbox is csak fizetősen.
Ha viszont erre nincs szükséged, akkor a Sugarsync mintha több helyet adna alapból. Bár akkor már Box, az 50 GB-ot ad, ha visszaolvasol egy pár napot leírták a trükkjét.(#27091) Fehércápa
Nem tudok még magyar nyelvű szövegfelismerőről. Google nem töri magát, hogy megcsinálja.[ Szerkesztve ]
-
kalló
aktív tag
méretre Ez visz mindent
De dropbox népszerűbbhttp://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
petipetya
nagyúr
-
dokee78
félisten
válasz Cartman023 #27385 üzenetére
-
xSide
őstag
válasz Cartman023 #27601 üzenetére
Sokat beszéltünk már az időjárás appokról, mindenkinek más jön be.
Helyfüggő kinél melyik szolgáltató adatai pontosak, ki kell próbálni több félét és amelyik bejön azt használni...
Több helyszint felváltva jeleniti meg mindhárom widget méretben (aktuális 1x1, 2x2 és előrejelzés 3 napos) pl. az ingyenes Palmary Weather, ami a foreca.hu-ról veszi az adatokat!
Hátránya, hogy 4 óránként kap friss infókat az aktuális helyzetről.
Előnye az előrejelzés pontossága![ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz Cartman023 #27679 üzenetére
GoSMSPro-ba pl. lehet beállítani 4 jegyű számkódot, vagy feloldómintát hogy be tudj lépni...
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz Cartman023 #27682 üzenetére
Nincs mit.
Van magyarul is stefi-től (igaz kicsit lemaradva, de reményeim szerint hamarosan aktualizálva Majd mindjárt zaklatom is kicsit megint )[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
tutis
őstag
válasz Cartman023 #27787 üzenetére
beállítások, képernyő, auto elforgatásból vedd ki a pipát, ehhez nem kell app..
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
dokee78
félisten
válasz Cartman023 #27787 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz Cartman023 #27868 üzenetére
Vagy van olyan, hogy hosszan nyomsz egy appra a TBP backup/visszaállítás-ban, és a megjelenő menüben: Markethez csatolás (kényszerített).
¤ R'n'R ¤
-
droti25
őstag
válasz Cartman023 #28367 üzenetére
kösz nektek!
A Traffic monitor bevált! -
TRob1
veterán
válasz Cartman023 #28691 üzenetére
A dokkon lévő ikonon hosszan nyomsz, és kézmozdulat. Beállítasz vmit, és utána ha az ikonon elhúzod kicsit az ujjad (vagy a virslid ) fel vagy le, akkor azt teszi amit beállítottál.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
fatal`
titán
válasz Cartman023 #28691 üzenetére
A dokkon felfele húzásra lehet indítani másik appot, mint, ami ki van rakva. Hosszan nyomod az ikont -> kézmozdulat.
-
V.Stryker
nagyúr
-
TRob1
veterán
válasz Cartman023 #29315 üzenetére
HA nem komplett témát akarsz cserélni, akkor nyomj hosszan 1 ikonra, és "Cserél", majd "Egyéni ikon" itt meg betallózod amit szeretnél. Alkalmazásfiókban meg szerintem csak témával együtt tudod cserélni.
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz Cartman023 #29319 üzenetére
Max olyat tudsz, hogy 1 valamilyen téma a Home ikonok, egy másik fajta téma ikonjai a Dokk ikonok, és egy harmadik fajta téma ikonjai az Alkalmazásfiók ikonok.
¤ R'n'R ¤
-
xSide
őstag
válasz Cartman023 #29315 üzenetére
Én konkrétan nem szedtem le ikon pakkot, hanem amit akartam kicseréltem legyen az a dokk-on vagy a képenyőn (hosszan nyomva tart és csere/egyéni ikon)...
Nyomtam egy menést, és mikor romot cserélek alapból visszaáll minden a korábban kiválasztottra! -
spiritex
veterán
válasz Cartman023 #29365 üzenetére
Akkor a Pansi SMS-t ajánlom, nagyon sok mindent tud, és emellett gyors is, és tetszőlegesen színezhetők (méretezhetők) a betűk, a hátterek! Eszembe jutott még egy dolog, ami tetszik: a jelzés vibrálását tetszőleges számú és gyorsaságú összetevőre lehet formázni. Emellett ha írsz nekik egy gmail-es címre óhaj-sóhajt, aminek van is értelme, akkor legtöbbször rövid idő alatt megcsinálják. Így jött be pl. nemrég az egyedi új-sms-jelzés is.
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
punky10
addikt
válasz Cartman023 #29439 üzenetére
Szerintem Szata arra gondolt,hogy szundi alapbeállitás 10 perc,viszont ha nagyon lusta,akkor egyszerüen pl egy csuszkával tudja modositani.Mert igaz,hogy be lehet állitani akár 60 prrcre is,de akkor be kell lépni a beállitásba,modositani,menteni...stbEzek után meg már minek szundizni...
Én egyébként nem használom a szundit,Trob1"modszerét"használom.Remélem nem védette le,mert akkor jön egy Apple féle per...[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
spiritex
veterán
válasz Cartman023 #29439 üzenetére
Igen, de ő "Csak most" akar 30 perceset. Mondjuk így is pár kattintás, hogy előző nap átállítom 30-ra, majd vissza 10-re. DE a legkézenfekvőbb, ha már itt tartunk, hogy van külön 10 és 30 perc szundis ébresztésem ugyanarraaz időpontra, és azt aktiválom egy pipával előző este, amelyiket akarom.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Ateszpapa
addikt
válasz Cartman023 #29482 üzenetére
Neked is a fentebb említett progit ajánlom!
-
F-ECT$
titán
-
.:LoMAX:.
aktív tag
válasz Cartman023 #29623 üzenetére
Nálam sem megy, szerintem hamarabb került be a nyelvválasztó, mint ahogy elkészült volna a közönség számára
Samsung Galaxy Note 3 || OnePlus 2 ||
-
stefi68
addikt
válasz Cartman023 #29623 üzenetére
Valóban, még nem lehet letölteni a GO Sms Pro-hoz a magyarítást, de a menübe már bekerült a Magyar nyelv mint választási lehetőség.
Szerintem napokon belül készítenek belőle egy nyelvi csomagot (reméljük)Addig is, aki türelmetlen töltse le innen a saját gyártmányú GO SMS Pro v4.30 magyarított verziót -> [link]
Ez nem egy nyelvi csomag, hanem teljes program ami le lett fordítva!
Feltelepítéséhez el kell távolítani a már meglévő változatot (ha volt ilyen).◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
zho-lee
addikt
válasz Cartman023 #30461 üzenetére
A go-ban eleve van lehetőség az ikon cserére.
Hosszan nyomod, és a telepített go témák bármelyik ikonját választhatod, vagy letöltesz ikon-packot (a go-nak van a marketen), és akkor az egyénit választod, betallózod a kívánt ikont, és hsználod.
Én is ezt tettem, utána mentést készítettem, a launcherben.
Bármikor vissza állítható.
Komolyabb szerkesztése a go témáknak: itt biztosan segítenek.szerk: TRob1: nem semmi!
Pláne, hogy ugyanaz. Lestél?[ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
TRob1
veterán
válasz Cartman023 #30461 üzenetére
Magában a témában mielőtt felrakod?
Ha már fenn van a téma, azt az ikont cseréled a Home-on vagy a Dokkon amelyiket szeretnéd, és arra amire csak szeretnéd. Hosszan nyomsz rajta, és Cserél.
(#30463) zho-lee:
Uhh, látod az időpontokat?(#30457) flash-:
Légyszi a listát, mert Én nem tudom.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
aimettirlz
tag
válasz Cartman023 #30797 üzenetére
Közben énis rátaláltam, köszönöm csak kis időbe telt most a sima NGt próbálom...
® aimeTTi atticuS ™
-
thesound
addikt
válasz Cartman023 #31734 üzenetére
Ezt éppen nem, de meg fogom nézni. Várok még több tippet is a leírt kritériumok szerint aztán nekiesek megint. köszi
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
macbookpros
csendes tag
válasz Cartman023 #32421 üzenetére
https://market.android.com/details?id=cn.wps.moffice_eng
-
fatal`
titán
válasz Cartman023 #32546 üzenetére
Ha jól emlékszem kategóriát lehet létrehozni és abba kell beleraknod amit akarsz, és tudsz köztük váltogatni. Konkrét mappák csak az asztalon vannak.
(#32547) flash-: Több módszer is van. Vagy valamilyen távoli asztali kliens, pl. VNC, de ez kényelmetlen. Vagy bekapcsolod a web-ui-t az utorrentben, beállítod a jelszót, kinyitod/forwardolod a portot és letöltesz egy appot a telóra a marketről. Én Torrentoiset használok.
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Cartman023 #32842 üzenetére
Ha a widget transparencyt lejjebb veszed, úgy nem jó?
mp
-
domerator
veterán
válasz Cartman023 #33155 üzenetére
Nekem egyelőre tárhelynek ideális és az 50 giga az több, mint sok (momentán...)
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
TRob1
veterán
Én meg az aláírásomban lévő 2 dolgot használom, és perpill van 60giga tárhelyem (min.us 49Gb, dropbox 11,25Gb). Mind2-höz van PC-s meg Droidos kliens is, ennyi hely meg bőven kiszolgál (az igaz hogy az elején nem rögtön ekkora tárhellyel indultam, de nem is vagyok telhetetlen.Türelem tárhelyet terem. ) Jah, és ugye Full Ingyenes mind2.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
Na közben azért én is rákukkantottam erre a box-ra. Nem is tűnik rossznak, webes felületen PC-ről is minden pakolható/módosítható...
¤ R'n'R ¤
-
pethYeti
addikt
válasz Cartman023 #33323 üzenetére
Chrome könyvjelzőit exportálod mondjuk html-be.
Nyitsz egy asztali Opera-t. Létrehozol egy opera link accountot. Importálod a könyvjelzőket Operába. Megvárod amíg leszinkronizálja.
Opera Minibe megadod az Opera Link accot amit létrehoztál. És kész is.
(Nagy vonalakban ennyi) -
TRob1
veterán
válasz Cartman023 #33466 üzenetére
Nincs mit. Ahhoz pont kell.
(#33465) Bobby G.:
Jaja. És még mádzsár nyelvű is mádzsár emberektől. (külön plusz pont hogy lehet fejtetőre is állítani, mert Pengébe fejjel lefelé szerelik a kijelzőket. )(#33464) Mr X:
Jahm, általában csak akkor megy sztem.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest