- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
mumk
tag
-
mumk
tag
-
mumk
tag
-
mumk
tag
-
mumk
tag
-
mumk
tag
-
mumk
tag
-
mumk
tag
-
mumk
tag
-
mumk
tag
-
mumk
tag
-
mumk
tag
-
mumk
tag
-
mumk
tag
-
mumk
tag
-
mumk
tag
-
mumk
tag
-
mumk
tag
-
mumk
tag
-
mumk
tag
-
mumk
tag
-
mumk
tag
Ja, az első idő lassító app.
Nem pont így értettem.
Mondjuk inkább úgy, hogy ugyan olyan használat mellett reggel 6-tól este 6-ig kb azonos használat után eddig 20-30% maradt az aksiból, most 50-60%. Sok mindent tud, de a legtöbbet azon nyeri, hogy nincs folyamatos mobilnet és wifi, csak időközönként és szükség esetén használja ezeket. (szépen naplózza is) 
-
mumk
tag
Akinek aksi üzemidő problémája van, tudom ajánlani a JuiceDefender appot. Wifi és mobilnet használatnál nagyon látványos a javulás, nekem napi szinten megduplázta az üzemidőt úgy, hogy az ügyködéséből nem vettem észre semmit.
-
mumk
tag
-
mumk
tag
-
mumk
tag
-
mumk
tag
-
mumk
tag
-
mumk
tag
-
mumk
tag
-
mumk
tag
-
mumk
tag
-
mumk
tag
Nem tudom hogy próbáltad ezért leírom. Billentyűzet telepítés után a settings/language & keyboard menüben tudod engedélyezni a telepített billentyűzeteket, itt lehet őket beállíta, vibra, hang, skin (ha van) stb. Utánna bárhol ahol szöveget tudsz beírni, a szövegmezőt hosszan nyomva az input method menüben tudsz választani az aktív billentyűzetek közül.
Ha ennek ellenére nem megy, akkor valszeg nem fut valamiért az adott android verzión. -
mumk
tag
-
mumk
tag
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Gigabyte H77M-D3H + Core I7 2600 + 4x4GB DDR3 RAM (Félkonfig)
- 1TB és 2TB 7.2k 3.5" SAS HDD-k, több darab, HDSentinel 100/100
- Asus Zenbook 14X OLED AMD Ryzen 9 5900HX 16 GB LPDDR4X 4266 MHz RAM 1 TB SSD
- Magyar ! DELL LATITUDE 7420 2-in-1 14"iPS TOUCH / i7-1165G7, 16GB/512GB NVMe / irisXE TB4 +SZLA GAR
- Samsung Galaxy S24+ Plus 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindössze meg kell vásárolni 2.05$-ért. 

), nekem Desirem van. Nézzél ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem pont így értettem.